Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mobius
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mobius »

Φιλε μη μασας.Εικόνα Την πρωτη μερα στο πυργο Μπορει να φοβηθεις λιγο-πολυ.Εικόνα Αλλα μετα θα εισαι μια χαρα. Όλα ενα συνηθειο ειναι... Ακόμα και το πιο ακραιο... Εικόνα

tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από tolios »

Λες ε; ! Μακαρι ρε φιλε... Γιατι οπως σου ειπα εχω υψοφοβια! Και κατι αλλο... Το πρωι ημουν στο γηπεδο για τρεξιμο κτλπ... Και βλεπω οτι απο καμψεις ειμαι πολυ ψοφιος και ξερω οτι μεσα θα μας ταραξουν στις καμψεις! Πω μπορω να βελτιωθω σε αυτον τον τομεα σχετικα γρηγορα;
Mobius
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mobius »

Ναι εννοειται σε ταραζουν για σκληραγωγια αλλα στην αρχη δε νομιζω να σε βαζουν να κανεις πολλες καμψεις, ελξεις push ups κτλ... γιατι πρωτα αρχηζεις απ'τα χαμηλα και μετα ανεβαινεισ... καταλαβαινεις τι θελω να πω... αν απο την αρχη τους βαζαν να κανουν πχ.50 πους απς σχεδον κανεις δε θα την παλευε

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Mobius έγραψε: Ναι εννοειται σε ταραζουν για σκληραγωγια αλλα στην αρχη δε νομιζω να σε βαζουν να κανεις πολλες καμψεις, ελξεις push ups κτλ... Γιατι πρωτα αρχηζεις απ'τα χαμηλα και μετα ανεβαινεισ... Καταλαβαινεις τι θελω να πω... Αν απο την αρχη Τους βαζαν να κανουν πχ.50 πους απς σχεδον κανεις δε θα την παλευε

Ναι αλλα οταν σε ριχνουνε σου λενε "πεσε και παρε 50"... Δεν σημαινει βεβαια οτι θα τις βγαλεις αλλα θα βαρεθεις να μετρας.
tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tolios »

Μαρινα και αν δεν μπορεις να τις βγαλεις τι γινεται; ! Υπαρχει καποιο ειδος τιμωριας;
tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από tolios »

Καλα με εχει πιασει τρελο αγχος... Σε 15 μερες παρουσιαζομαι... Αλλα δεν ειμαι και στην καλυτερη δυνατη φορμα! Ειδικοτερα με τις καμψεις δεν τα παω καθολου καλα... Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παρουσιαζομαι 19/05 πευκο αλλα εχω καποια κιλα παραπανω λετε να κοψουν
s2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης

Δημοσίευση από s2000 »

Καλησπερα σε ολους, ειμαι 20 χρονων, κ στις 20 Μαιου παρουσιαζομαι στο Πευκο. Θελω πολυ να παω, αφου δηλωσα και οταν ειχα περασει περιοδευων κ μετα την διακοπη της αναβολης μου (λογω σχολης).

Απλα ακουω διαφορα απο πιο παλιους φανταρους, ειδικοδυναμειτες κλπ.

Οπως, οτι σε κοβουν ευκολα λογω αθληματων, οτι 8α 8ελεις να φυγεις λογω πιεσεων κλπ.

Αυτο βεβαια ειναι στις αντοχες του καθε ανθρωπου, αλλα σε γενικες γραμμες, μπορει καποιος να τα καταφερει;

Ειμαι λιγο αδυνατος,1.79/60 Κιλα, παιρνω γυρω στις 30-35 ΜΑΧ καμψεις,15-20 Ελξεις κ τρεξιμο ετσι κ ετσι, απλα καπνιζω αρκετα, κ απο μικρος. Ομως γουσταρω τρελα να παω, πιστευω οτι 8α ειναι μια πολυ καλη εμπειρια στην ζωη μου, και... Θελω να δω και τα ορια μου!

Κ κατι τελευταιο, που πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να παω;

Εχω-σχεδον-αποφασισει να παω για ορεινος, μια και τιν θαλασσα δεν την πολυσυμπα8ω.

Σας ευχαριστω εκ τον προτερων και συγνωμη για την φλυαρια μου !Εικόνα

Anonymous

Γεια σας παιδια,19 μαιου μπαινω και εγω πευκο αλλα εχω καποιες αποριεσ
ειμαι 110 κιλα και μπορω να τρεξω το πολυ 2 χλμ στο χαλαρο. απο καμψεις και ροκανισματα ειμαι οκ, αντεχω.
λετε να με κοψουν απο τα κιλα; να με βγαλουν ι2-ι3;
θα ηθελα επισης να μου πειτε ποσα χλμ τρεξιμο τρεχατε με τη μια.

σας ευχαριστω προκαταβολικα
s2000
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης

Δημοσίευση από s2000 »

s2000 έγραψε:Καλησπερα σε ολους, ειμαι 20 χρονων, κ στις 20 Μαιου παρουσιαζομαι στο Πευκο. Θελω πολυ να παω, αφου δηλωσα και οταν ειχα περασει περιοδευων κ μετα την διακοπη της αναβολης μου (λογω σχολης).

Απλα ακουω διαφορα απο πιο παλιους φανταρους, ειδικοδυναμειτες κλπ.

Οπως, οτι σε κοβουν ευκολα λογω αθληματων, οτι 8α 8ελεις να φυγεις λογω πιεσεων κλπ.

Αυτο βεβαια ειναι στις αντοχες του καθε ανθρωπου, αλλα σε γενικες γραμμες, μπορει καποιος να τα καταφερει;

Ειμαι λιγο αδυνατος,1.79/60 Κιλα, παιρνω γυρω στις 30-35 ΜΑΧ καμψεις,15-20 Ελξεις κ τρεξιμο ετσι κ ετσι, απλα καπνιζω αρκετα, κ απο μικρος. Ομως γουσταρω τρελα να παω, πιστευω οτι 8α ειναι μια πολυ καλη εμπειρια στην ζωη μου, και... Θελω να δω και τα ορια μου!

Κ κατι τελευταιο, που πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να παω;

Εχω-σχεδον-αποφασισει να παω για ορεινος, μια και τιν θαλασσα δεν την πολυσυμπα8ω.

Σας ευχαριστω εκ τον προτερων και συγνωμη για την φλυαρια μου !Εικόνα

:/

Anonymous

Λοιπόν παιδιά είμαι 17,5 και σε λίγο καιρό λογικά θα περάσω περιοδεύων λέω να δηλώσω στα ΛΟΚ αλλά υπάρχει ένα μικρό ας το πω πρόβλημα. Λοιπόν εγώ αγαπώ την γυμναστική πολύ αλλά το προβληματάκι μου είναι ότι είμαι 1,85 και από κιλά 62 αυτό σημαίνει ότι είμαι σωματικά αδύνατος. Λοιπόν τι λέτε αν πάω εκεί θα τα καταφέρω γιατί έχω μάθει ότι όλοι όσοι παν εκεί είναι νταγλαρια.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Vaggos έγραψε:Λοιπόν παιδιά είμαι 17,5 και σε λίγο καιρό λογικά θα περάσω περιοδεύων λέω να δηλώσω στα ΛΟΚ αλλά υπάρχει ένα μικρό ας το πω πρόβλημα. Λοιπόν εγώ αγαπώ την γυμναστική πολύ αλλά το προβληματάκι μου είναι ότι είμαι 1,85 και από κιλά 62 αυτό σημαίνει ότι είμαι σωματικά αδύνατος. Λοιπόν τι λέτε αν πάω εκεί θα τα καταφέρω γιατί έχω μάθει ότι όλοι όσοι παν εκεί είναι νταγλαρια.
Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ολοι νταγλάρια. Εχω δει και πααιδια 1.60 με το ζορι, που τον κοιτα και τον ξανακοιτας και δεν μπορεις να πιστεψεις οτι ειναι καταδρομεας λογω του γενικοτερου σωματότυπου τους!
Anonymous

Παιδια εχω τα ματια καιρατοκονο πανω απο 3. θα με παρουν στις ειδικες δυναμεις;

vaggos__86
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από vaggos__86 »

Είμαι 1.87 και 110 κιλά... "δεμένα" κιλά όμως γιατί αθλούμαι... Παίζει να με κόψουν στα ΛΟΚ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες