Θητεία με πρότερο ψυχωτικό επεισόδιο

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
langley
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από langley »

Καλησπέρα. Είχα ένα ψυχώτικο επεισόδιο πρίν απο 1.5 χρόνο και κατέληξα να νοσηλευτώ σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Παίρνω ακόμη τα φάρμακα που μου έγγραψαν εκεί και θα συνεχίσω να τα παίρνω (αρκετά μειωμένα) την ημέρα που θα τελειώσει η αναβολή μου. Θέλω και πιστεύω οτι μπορώ να υπηρετήσω όπως όλοι οι υγιείες άνθρωπου. Όχι απο κάποιο βίτσιο αλλά γιατί δέν μου χρειάζονται κι'άλλα στίγματα στο ιστορικό μου. Τι προβλήματα να περιμένω με την στράτευσή μου (δεδομένου οτι θα είμαι ειλικρινής με τους αρμόδιους);
Greek_Army

Δημοσίευση από Greek_Army »

langley έγραψε:Καλησπέρα. Είχα ένα ψυχώτικο επεισόδιο πρίν απο 1.5 χρόνο και κατέληξα να νοσηλευτώ σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Παίρνω ακόμη τα φάρμακα που μου έγγραψαν εκεί και θα συνεχίσω να τα παίρνω (αρκετά μειωμένα) την ημέρα που θα τελειώσει η αναβολή μου. Θέλω και πιστεύω οτι μπορώ να υπηρετήσω όπως όλοι οι υγιείες άνθρωπου. Όχι απο κάποιο βίτσιο αλλά γιατί δέν μου χρειάζονται κι'άλλα στίγματα στο ιστορικό μου. Τι προβλήματα να περιμένω με την στράτευσή μου (δεδομένου οτι θα είμαι ειλικρινής με τους αρμόδιους) ;

Δεν πρόκειται να υπηρετήσεις, κανένας στρατιωτικός γιατρός δεν θα σε αφήσει να υπηρετήσεις στην κατάσταση που βρίσκεσαι, θα σου δοθεί 2ετης αναβολή και αν μετά από 2 χρόνια είσαι καλά θα υπηρετήσεις αλλιώς θα πάρεις απαλλαγή.

Κώστας Τσιρόπουλος

Δημοσίευση από Κώστας Τσιρόπουλος »

Οπότε πηγαίνω κατευθείαν για 2ετή, όχι 1 μετά εξέταση και μετά άλλο ένα?
langley
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από langley »

Μάλιστα. Οπότε δεν θα πάει μονοετής αναβολή μετά επανέλεγχος και μετά άλλος ένας χρόνος?
Greek_Army

Δημοσίευση από Greek_Army »

langley έγραψε:Μάλιστα. Οπότε δεν θα πάει μονοετής αναβολή μετά επανέλεγχος και μετά άλλος ένας χρόνος;

Το θεωρώ δύσκολο με το ιστορικό που έχεις να σου δώσουν 12μηνη αναβολή.

Έτσι και αλλιώς ο στρατός δεν κάνε επανέλεγχο, αν σε παρακολουθεί ακόμα ο γιατρός και σου δώσουν 2ετης αναβολή και έχεις γνωμάτευση πως μπορείς να υπηρετήσεις πηγαίνεις και κάνεις αίτηση για διακοπή αναβολής με την γνωμάτευση του γιατρού.

Η αίτηση δύναται να γίνει μετά τη συμπλήρωση 6 μήνες της αναβολής.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες