Το Λιμενικό στις Πανελλήνιες;

Το Λιμενικό Σώμα και οι Ειδικές Δυνάμεις του (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ), η Ακτοφυλακή, οι Λιμενοφύλακες και μισθοί τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Παιδιά γνωρίζοντας από το οικογενειακό μου περιβάλλον, το Λιμενικο Σώμα έχει πολλές μεταθέσεις.Φέτος θα βγει η προκήρυξη 199 Λιμενοφυλάκων ίσως τέλη Σεπτέμβρη (6μηνη εκπαίδευση), και έπειτα σειρά έχουμε εμείς το Μαΐο του 2019 θα βγει η δικιά μας!

Η σχολή ΛΦ 2019 και μετά θα είναι (2) διετής.

Καλή μας επιτυχία!

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Babastroumf »

Υποψήφιος έγραψε:

Παιδιά γνωρίζοντας από το οικογενειακό μου περιβάλλον, το Λιμενικο Σώμα έχει πολλές μεταθέσεις.Φέτος θα βγει η προκήρυξη 199 Λιμενοφυλάκων ίσως τέλη Σεπτέμβρη (6μηνη εκπαίδευση), και έπειτα σειρά έχουμε εμείς το Μαΐο του 2019 θα βγει η δικιά μας!

Καλή μας επιτυχία

Θα πάρει τώρα 199 άτομα και από πανελλήνιες μην περιμένετε πάνω από 60 με 70 άτομα γενική σειρά γενικό λύκειο... Ολόκληρη πυροσβεστική και παίρνει 79 άτομα γενική σειρά και 15 ανθυποπυραγους με βάση 17.264 και 18395 αντίστοιχα.

Προσωπικη γνώμη πάντα!

Ρεαλιστής

Δημοσίευση από Ρεαλιστής »

Υποψήφιος έγραψε:

Καλή μας επιτυχία!

Και ύστερα ξύπνησες!

Συμβιβάσου με την ιδέα ότι το ΛΣ μπήκε στις πανελλήνιες και μην ονειρεύεσαι λαγούς με πετραχήλια!

Φιλικά πάντα!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

ρεαλιστής και στο ονομα και στην πράξη.. λολ. Επισης μπαμπαστουμφ 1η φορα δεν παίζει να παρει 70-80 θα μου πεις η πυροσβεστική 1η φορα τοσους πήρε ναι αλλά η πυροσβεστικη εχει τον θεσμο του εθελοντη κ του πυροσβεστες 5ετους θητείας το λιμενικο με 8.000 προσωπικό δυσκολο να παρει τοσους λιγους αλλα μπορει να εχεις κ δικιο
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Ρεαλιστή,

Οι περισσότεροι στην οικογένεια μου υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα και ειδικά στο υπουργείο (με βαθμούς Σημαιοφόρου, αρχιπλοιάρχου και υποναυάρχου).

Οι 199 ΛΦ θα ανακοινωθούν τέλη Σεπτέμβρη.

Εγώ θα δώσω πανελλήνιες, διότι είμαι 18 χρονών και δεν έχω πάει φαντάρος!

Τον Μαΐο του 2019 θα μάθουμε πόσα άτομα θα ζητήσει.

Φιλικά.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ρεαλιστής έγραψε:
Υποψήφιος έγραψε:

Καλή μας επιτυχία!

Και ύστερα ξύπνησες!

Συμβιβάσου με την ιδέα ότι το ΛΣ μπήκε στις πανελλήνιες και μην ονειρεύεσαι λαγούς με πετραχήλια!

Φιλικά πάντα!

Εικόνα

Η πυροσβεστικη έχει 3 χρόνια που μπήκε, αλλά η Γεροβασιλη ετοιμάζεται να παρει αλλους 105 επιλαχόντες δοκιμους πυροσβεστες, από προκήρυξη του 2011.

Φάτε λίγο σανο ακόμα.

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Babastroumf έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:Το τοπίο πλέον ξεκαθάρισε ετοιμαστείτε μάγκες για τις 200 θέσεις που πολλοί υποστηρίζαν ότι ο ΣΎΡΙΖΑ θα έβγαζε την προκύρηξη εκτός πανελλαδικών. Διάβασμα πολύ γιατί οι βάσεις θα φτάσουν στα ύψη.
Εσυ μέχρι πριν 15 μέρες έλεγες για τις φετινές βάσεις ότι θα πέσουν και εν τέλει ανέβηκαν 400 μόρια αστυνομία κ 426 πυροσβεστική. Τώρα λοιπόν τι άλλαξε κ άλλαξες γνώμη;

Δεν φταίω εγώ που ανέβηκαν οι βάσεις αλλά το σύστημα, Κάποιοι αποστηθήζουν το μάθημα και πάνε και το δίνουν ενώ κάποιοι άλλοι από άλλη κατευθυνση παλέυουν με την άπειρη ύλη των μαθηματικών, προγραμματισμού και φυσικής. Άνισος και άδικος αγώνας ο οποίος δυστυχώς θα ισχύσει και του χρόνου. Αυτό με κάνει να αλλάξω γνώμη. Πολύ καλά θα κάνει ο Υπουργός και αλλάζει τα μαθήματα σε κάποια πεδία. Μπράβο του που το τόλμησε.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

vardtrooper έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:Το τοπίο πλέον ξεκαθάρισε ετοιμαστείτε μάγκες για τις 200 θέσεις που πολλοί υποστηρίζαν ότι ο ΣΎΡΙΖΑ θα έβγαζε την προκύρηξη εκτός πανελλαδικών. Διάβασμα πολύ γιατί οι βάσεις θα φτάσουν στα ύψη.
Τζιτζικακο αν επιτρέπεται τι ξεκαθαριστηκε; Διότι δεν ειμαι ενήμερος λόγω του ότι έχω ξεκινησει δυνατό διάβασμα και προπονηση.

Και πολύ καλά κάνεις έχεις καιρό μέχρι το καλοκαίρι. Μην πιστεύεις σε αφελής σκέψεις που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα ότι θα προσλάβει το λιμενικό χωρίς πανελλαδικές και μάλιστα άμμεσα. Τέλος αυτό όσο και αν πονάει.
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από vardtrooper »

TZITZIKAKOS έγραψε:
vardtrooper έγραψε:
Τζιτζικακο αν επιτρέπεται τι ξεκαθαριστηκε; Διότι δεν ειμαι ενήμερος λόγω του ότι έχω ξεκινησει δυνατό διάβασμα και προπονηση.

Και πολύ καλά κάνεις έχεις καιρό μέχρι το καλοκαίρι. Μην πιστεύεις σε αφελής σκέψεις που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα ότι θα προσλάβει το λιμενικό χωρίς πανελλαδικές και μάλιστα άμμεσα. Τέλος αυτό όσο και αν πονάει.
Φιλε και εγω να ξερεις απο οταν εδωσα περσι αυτο σκεφτομουν μπας και παω φανταρος και προλαβω αλλα απο οτι ΠΙΣΤΕΥΩ (δεν γνωριζω κατι) δεν νομιζω να βγει κατι και να εβγαινε δεν θα ειχα ευκαιρια με αυτο τον ανταγωνισμο. Τωρα φιλε πιστευω στον εαυτο και πιστευω θα πετυχω ενα απο τα δυο σωματα που θελω (λιμενικο η αστυνομια). Οικονομικη ειμαι

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Παιδια οικονομιας ήμουν και πέρασα φέτος πυροσβεστική. Είναι δύσκολο όπως λέτε, στη θεωρητικη είναι καλύτερα αρκεί να μαθαίνεις απέξω όμως. Με το νέο σύστημα από το 2020 δεν αλλάζει κάτι εκτός από κοινονιολογια που θα βάλουν στη θέση των λατινικων. Τα υπόλοιπα στις αλλας κατευθύνσεις θα μείνουν ίδια και μάλιστα καταργούνται οι συντελεστές σε όλα τα μαθηματα. Αυτό για μένα δεν είναι τόσο καλό. Εγώ φέτος έγραψα μαθηματικά 90 κ με εκτόξευσε με το 1.3 συντελεστή. Συμβουλή μου είναι να διαβάσετε να μην περιμένετε αύξηση θέσεων και οι βάσεις να πάνε 16 σε κάποια απ αυτές τις σχολές. Δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά μην έχετε αυτό στο μυαλό σας όταν διαβάζεται. Καλή επιτυχία.
Ο.Υ.Κ

Δημοσίευση από Ο.Υ.Κ »

Παιδια καλημέρα είμαι θεωρητικη και ειμαι 3 λυκείου το λιμενικο θα μπει στις φετινες εξετασεις εννοώ το Μάιο του 2019 θα μπορω να το δηλώσωΠαρακαλω ας απαντήσει καποιος

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

vardtrooper έγραψε:
TZITZIKAKOS έγραψε:
vardtrooper έγραψε:

Φιλε και εγω να ξερεις απο οταν εδωσα περσι αυτο σκεφτομουν μπας και παω φανταρος και προλαβω αλλα απο οτι ΠΙΣΤΕΥΩ (δεν γνωριζω κατι) δεν νομιζω να βγει κατι και να εβγαινε δεν θα ειχα ευκαιρια με αυτο τον ανταγωνισμο. Τωρα φιλε πιστευω στον εαυτο και πιστευω θα πετυχω ενα απο τα δυο σωματα που θελω (λιμενικο η αστυνομια). Οικονομικη ειμαι

Κατεύθυνση δύσκολη πρεπει να γραψεις σε ολα πολύ καλά γιατι έρχονται η αλλοι και παπαγαλίζοντας ιστορία και το γνωστό κειμενο στα αρχαία και στα κείμενα τα λατινικά φεύγουν μπροστα στα μορια και η οικονομική μενουν απ εξω μην μπορωντας να τους συναγωνιστούν.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ο. Υ. Κ έγραψε:Παιδια καλημέρα είμαι θεωρητικη και ειμαι 3 λυκείου το λιμενικο θα μπει στις φετινες εξετασεις εννοώ το Μάιο του 2019 θα μπορω να το δηλώσωΠαρακαλω ας απαντήσει καποιος

θα γνωρίζουμε σίγουρα όταν βγει η προκύρηξη λογικά τον Ιούνιο.
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ο. Υ. Κ έγραψε:Παιδια καλημέρα είμαι θεωρητικη και ειμαι 3 λυκείου το λιμενικο θα μπει στις φετινες εξετασεις εννοώ το Μάιο του 2019 θα μπορω να το δηλώσωΠαρακαλω ας απαντήσει καποιος

Θα μπορείς σίγουρα φίλε, καλή επιτυχία

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από vardtrooper »

Babastroumf έγραψε:Παιδια οικονομιας ήμουν και πέρασα φέτος πυροσβεστική. Είναι δύσκολο όπως λέτε, στη θεωρητικη είναι καλύτερα αρκεί να μαθαίνεις απέξω όμως. Με το νέο σύστημα από το 2020 δεν αλλάζει κάτι εκτός από κοινονιολογια που θα βάλουν στη θέση των λατινικων. Τα υπόλοιπα στις αλλας κατευθύνσεις θα μείνουν ίδια και μάλιστα καταργούνται οι συντελεστές σε όλα τα μαθηματα. Αυτό για μένα δεν είναι τόσο καλό. Εγώ φέτος έγραψα μαθηματικά 90 κ με εκτόξευσε με το 1.3 συντελεστή. Συμβουλή μου είναι να διαβάσετε να μην περιμένετε αύξηση θέσεων και οι βάσεις να πάνε 16 σε κάποια απ αυτές τις σχολές. Δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά μην έχετε αυτό στο μυαλό σας όταν διαβάζεται. Καλή επιτυχία.
Φιλε συγχαρητηρια για να γραψεις 90 μαθηματικα (18) θελει πολυ ζορι. Μπραβο!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης