Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα κυνηγήσουν το όνειρο τους και φέτος.

Σχετικά με την βάση δεν πιστεύω ότι θα πάει πιο ψηλά από φέτος αλλά επίσης θεωρώ δύσκολο το να πέσει.

Καλά κουράγια παλικάρια.

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pao.... »

JohnTehGreek έγραψε:Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα κυνηγήσουν το όνειρο τους και φέτος.

Σχετικά με την βάση δεν πιστεύω ότι θα πάει πιο ψηλά από φέτος αλλά επίσης θεωρώ δύσκολο το να πέσει.

Καλά κουράγια παλικάρια.

Εισαι υποψήφιος?

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από wolver »

Παιδια καλησπερα. Επειδη εγω ξαναδινω γνωριζει κανεις ποτε πρεπει να κανω την αιτηση στο σχολειο οτι δινω και αθληματα; Ευχαριστω!
Alex13

Δημοσίευση από Alex13 »

Γεια σου φιλε.. ξαναδινω κ εγω φετος κ απ οτι ξερω κανουμε μονο αιτηση(μεσα στον φεβρουαριο περιπου) για συμμετοχη στις επερχομενες πανελληνιες κ κατ επεκταση δηλωνουμε ομαδα προσανατολισμου κ τα μαθηματα στα οποια θα εξετασθουμε.. για τα αθληματα που ανεφερες δε χρειαζεται να δηλωσουμε κατι νομιζω απλα φτιαχνουμε τα χαρτια οταν βγει η προκηρυξη
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Ρε φίλε πέρσυ που ήσουν οταν έκανες χαρτιά; Οταν βγει η προκήρυξη θα κάνεις τα χαρτιά σου για τώρα μόνο το χαρτί πανελληνίων τον Φεβρουάριο για την συμμετοχή σου
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Ρωτησα μηπως αλλαζε κατι γιατι τωρα δν ειμαστε πια μαθητες ! Ευχαριστω παντως :)
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Terminator »

Κανονικότατα όλα όσα ίσχυαν πέρσυ ισχύουν και φέτος
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από marsupilami »

wolver έγραψε:Ρωτησα μηπως αλλαζε κατι γιατι τωρα δν ειμαστε πια μαθητες ! Ευχαριστω παντως :)

το μονο οτι θα δηλωσεις αποφοιτος και οχι τελειοφοιτος ολα τα αλλα οπως περσυ τπτ το διαφορετικο

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Να στε καλα παιδια! Καλη επιτυχια σε ολους μας
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Ολα στο σχολειο δηλωνονται τον φεβρουαριο
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Παιδια Απο οτι κοιτουσα τις βασεις με το νεο συστημα φετος που ηταν για πρωτη φορα την ζημια στην ανοδο την εκανε η θεωρητικη κατευθυνση με πολλα κοριτσακια που γραφουν καλυτερα απο τα αγορια παραδοσιακα. Για αυτο και φετος η του οικονομικου πεδιου πρεπει να ξεσχισθουν στο διαβασμα γιατι μαλλον θα εχουμε νεα ανοδο γυρω στα 17000 η αστυφυλακων την βλεπω ενω η πυροσβεστικη θα σπασει τις 17000 και δεν το συζηταμε αν μπει και λιμενικο !
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Και δυστηχως μαντεψε σε ποια κατευθυνση ειμαι... Αλλα τ να πω ο καθενας εχει τα ορια του εγω προσωπικα πολυ δυσκολα θα γραψω απο 12 και πανω μαθηματικα. Δυστηχως ειμασταν οι ατυχοι της υποθεσης. Πριν 6 χρονια θα μπαιναμε σβηστοι με τετοιους βαθμους
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Καλα μην το συζητας αυτο καθολου. Αν καποιοι απο δαυτους που ειχαν περασει τοτε καλουνταν να δωσουν με τα τωρινα κριτηρια ουτε οι μισοι δεν θα περναγαν στις σχολες. Ηταν τυχεροι πολυ
kwsthsnba21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kwsthsnba21 »

Γενικά tzitzikako συμφωνώ οτι τα κορίτσια παραδοσιακά γράφουν καλύτερα απο εμάς τα αγόρια στις πανελλήνιες στην θεωρητική κατεύθυνση (και γω θεωρητική ειμαι) απλα δεν νομίζω ότι θα υπάρχει τέτοια αύξηση προς τα πάνω... Δεν υπάρχουν και τόσοι υποψήφιοι δα που θα γράψουν και 17.000 μόρια. Ειναι παρα πολλά τα μόρια και πολύ λίγοι οι υποψήφιοι που θα τα φτάσουν και θα βάλουν αστυφυλάκων. Αν και δεν έχει και καμια τρομερή διαφορα με την τωρινη βάση... Δηλαδή 500 μόρια πάνω κάτω ειναι... Πρεπει να σκεφτόμαστε και οτι δεν υπάρχουν και τόσοι μαθητές που θα γράψουν τόσο καλά... Υπαρχουν χρονιές που γράφουν πολύ καλά πολλοί υποψήφιοι φέτος αναλόγως με το πως θα γράψουν θα δούμε και την βάση... Εγω δεν νομίζω ότι θα φτάσει εκεί γιατί τότε η αξιωματικών θα πρέπει να πάει 18.500-19.000.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

kwsthsnba21 έγραψε:Γενικά tzitzikako συμφωνώ οτι τα κορίτσια παραδοσιακά γράφουν καλύτερα απο εμάς τα αγόρια στις πανελλήνιες στην θεωρητική κατεύθυνση (και γω θεωρητική ειμαι) απλα δεν νομίζω ότι θα υπάρχει τέτοια αύξηση προς τα πάνω... Δεν υπάρχουν και τόσοι υποψήφιοι δα που θα γράψουν και 17.000 μόρια. Ειναι παρα πολλά τα μόρια και πολύ λίγοι οι υποψήφιοι που θα τα φτάσουν και θα βάλουν αστυφυλάκων. Αν και δεν έχει και καμια τρομερή διαφορα με την τωρινη βάση... Δηλαδή 500 μόρια πάνω κάτω ειναι... Πρεπει να σκεφτόμαστε και οτι δεν υπάρχουν και τόσοι μαθητές που θα γράψουν τόσο καλά... Υπαρχουν χρονιές που γράφουν πολύ καλά πολλοί υποψήφιοι φέτος αναλόγως με το πως θα γράψουν θα δούμε και την βάση... Εγω δεν νομίζω ότι θα φτάσει εκεί γιατί τότε η αξιωματικών θα πρέπει να πάει 18.500-19.000.
καλα καλα ετσι λεγαμε και περισυ και ειδες οτι ειχαν ανοδο και τριβαμε τα ματια μας ολοι. Οσο για τα 500 μορια που λες λιγα ειναι; Αντε βγαλτα εδω και με ενα μοριο διαφορα να εχει καποιος μπορει να μεινει απ εξω
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες