Βάσεις - Μόρια Σωμάτων Ασφαλείας (2017)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Καλο κουραγιο σε οσους μη επιτυχοντες Ξεκινουν παλι την προσπαθεια Για πανελλαδικες και καλη επιτυχια στους μαθητες της Γ Λυκειου που δινουν το καλοκαιρι για πρωτη φορα. Οποιος επιθυμει μπορει να ξεκινησει να γραφει για ανταλλαγη αποψεων σαν αρχη.
-
- Ταγματάρχης
Με το παλαιο το συστημα ειναι κανεις που θα δοκιμασει φετος ξανα την τυχη του;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Εγώ θα δώσω με το παλιό... ανθρωπιστικών σπουδών..
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Οπα λάθος με το καινούριο δίνω εγω...4μαθηματα.
Με 15.843 λετε να υπαρχουν πιθανοτητες με 10%; Κ εγω απο ανθρωπιστικων σπουδων ειμαι κ σκεφτομαι να ξαναδωσω απλα θα ηθελα να εχω κ καποιες γνωμες για το 10%
Πιστευω εχεις καποιες πιθανοτητες ναι! Αλλα δυσκολα!
-
- Ταγματάρχης
ριξτο στα ζαρια στο 10 τοις εκατο ολα μπορουν να συμβουν δεν υπαρχει προβλεψηwolver έγραψε:Πιστευω εχεις καποιες πιθανοτητες ναι! Αλλα δυσκολα!
Ακριβως αυτο! Απλα με στεναχωρει το γεγονος να βλεπω ατομα με τοσα μορια να μην εχουνε περασει!
Δεν υπάρχει παλιο σύστημα πλέον.Μόνο 4 μαθηματα.
Να προσθέσω πως οσοι θέλουν ν το δουν αυτο που λεω. Να μπουν στο παρακατω λινκ το οποιο αναφερει μονο για το σχολικο ετος 2015-16Pao... έγραψε:Δεν υπάρχει παλιο σύστημα πλέον.Μόνο 4 μαθηματα.
http://www.opengov.gr/ypepth/?p=2392
-
- Ταγματάρχης
το Παλαιο συστημα θα ισχυσει και φετος για τελευταια χρονια κατα την γνωμη μου επειδη ο ανταγωνισμος θα ειναι μικρος στην κατηγορια αυτη οποιος το παρει ζεστα και δωσει Με το παλαιο θα ειναι ευνοημενος.Pao... έγραψε:Δεν υπάρχει παλιο σύστημα πλέον.Μόνο 4 μαθηματα.
-
- Ταγματάρχης
α καλα κατι ειπες τωρα ! Ολα φιλε μου τα κανουν οι ελαχιστες θεσεις δυστυχως!wolver έγραψε:Ακριβως αυτο! Απλα με στεναχωρει το γεγονος να βλεπω ατομα με τοσα μορια να μην εχουνε περασει!
Αστα... Βλεπω μεχρι και το 2011 π περναν 1300 ατομα τις βασεις και μ ερχεται να κλαψω με μαυρο δακρυ γιατι καποιοι κυριοι διελυσαν τα ονειρα μας με την καταργηση 7000 οργανικων θεσεων. Ονοματα δεν λεμε!
TZITZIKAKOS έγραψε:το Παλαιο συστημα θα ισχυσει και φετος για τελευταια χρονια κατα την γνωμη μου επειδη ο ανταγωνισμος θα ειναι μικρος στην κατηγορια αυτη οποιος το παρει ζεστα και δωσει Με το παλαιο θα ειναι ευνοημενος.Pao... έγραψε:Δεν υπάρχει παλιο σύστημα πλέον.Μόνο 4 μαθηματα.
18.158 η Αστυφυλάκων μ. το παλιο κ είχαμε κ πιο δυσκολα θεματα ειδικα στο αεππ η μέρα μ τξ νύχτα. Η ΣΜΥ 18++++
Ειλικρινά κ ν με πληρώνανε δν ξανα εδινα μ το παλιο ν βγάλω 17 κ ν μην παλι εξω
Να φανταστω θα ξαναδωσεις με το νεο ετσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες