Υποψήφιοι ΑΣΕΙ/ΑΣΣΥ (2017)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από marsupilami »

Panosss έγραψε:Μία γρήγορη ερωτηση θα ηθελα να κανω εγω χωρις να κουρασω και θα ηθελα μια σαφη απαντηση χωρις περιστοφες. Ποτε περιπου βγαινει η προκυρηξη για την σχολη; Ευχαριστω εκ των προτερων.

περιπου τον απριλιο στα τεληη μην ανησυχεις θα υπαρξουν και οι σχετικες αναρτησεις εδωω

Άβαταρ μέλους
Panosss
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4
Ενδιαφέροντα: Μπάσκετ
Επάγγελμα: Φοιτητής

Δημοσίευση από Panosss »

Λιτος και περιεκτικος. Ευχαριστω πολυ

Ω ξειν', αγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ότι τήδε κείμεθα τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι.
Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από osfp7 »

http://policenet.gr/article/υποβολή-αιτήσεων-για-τις-πανελλαδικές-τι-πρέπει-να-κανουν-όσοι-ενδιαφέρονται-για-τις

σήμερα άνοιξαν οι εγγραφές για συμμετοχή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές

Άβαταρ μέλους
Γεωργιος Γρηγοριαδης
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Γεωργιος Γρηγοριαδης »

Συνάδελφοι, φέτος (2017) ΣΊΓΟΥΡΑ ισχύουν οι ειδικές κατηγορίες; Αν ναι ποιες είναι και τι γίνεται ακριβώς αν ανήκω σε αυτές; Παρακαλώ δώστε Μου απάντηση!Εικόνα
Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να εισαχθώ στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (όπλα) από άλλο πεδίο εκτός του 2ου (θετικών επιστημών). Γίνεται; Δεν είμαι πολύ καλός στα μαθηματικά αλλά θέλω πολύ (από μικρός ήθελα) να γίνω αξιωματικός! Παρακαλώ δώστε απάντηση.

Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Terminator »

NΑι οι ειδικές κατηγορίες ισχύουν κανονικότατα και είναι η 3648/Α Δηλαδη 1) τέκνα πολύτεκνων 2) τέκνα τρίτεκνων
Και η κατηγορία 3648/Β που είναι 1) Τέκνα ή αδελφοί αναπήρων και τραυματισθέντων σε πολεμικές επιχειρήσεις, καθώς και στρατιωτικών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ειρηνικής περιόδου, οι οποίοι έχουν αναπηρία σε ποσοστό εξήντα επτά επί τοις εκατό (67%) και άνω, λόγω παθήσεώς τους σε διατεταγμένη υπηρεσία και ένεκα αυτής 2) Τέκνα των θανόντων στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων στον πόλεμο ή στην ειρήνη κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας και ένεκα αυτής.3) Τέκνα Ελλήνων Μόνιμων Στρατιωτικών, εφέδρων και κληρωτών οπλιτών, που συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο στα πολεμικά γεγονότα της χρονικής περιόδου από την 20ή Ιουλίου έως την 20ή Αυγούστου 1974 στην Κύπρο, καθώς και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1964 στην Τυληρία και Λευκωσία και το 1967 στην Κοφίνου και τους Αγίους Θεοδώρους της Κύπρου.
Τοσο στην πρώτη οσο και στην δεύτερη Κατηγορία έχουν μειωμένα μόρια στις στρατιωτικές σχολές αλλα στην β κατηγορία έχουν ελάχιστα μόρια δηλαδή 8000-9000 μόρια

Οχι δεν γίνεται να μπεις ευελπίδων απο θεωρητική μονο απο θετική (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία,'Εκθεση)
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

NΑ περιμένετε τις επόμενες εβδομάδες προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές για να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βγηκε η προκυρηξη για της σταρτιωτικες σχολες εως 19 μαιου η καταληκτικη ημερομηνια
ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Καλησπερα. Ειμαι αποφοιτη ΓΕΛ το 2012 και θελω να δωσω πανελλήνιες για εισαγωγη σε κάποια στρατιωτικη σχολη. Με προβληματιζουν τα ηλικιακα ορια. Υπαρχει καποια στρατιωτικη σχολη που δεν θα εχω θεμα λογω ηλικιας?(ειμαι γεννηθεισα το 1994)
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Καλησπερα. Ειμαι αποφοιτη ΓΕΛ το 2012 και θελω να δωσω πανελλήνιες για εισαγωγη σε κάποια στρατιωτικη σχολη. Με προβληματιζουν τα ηλικιακα ορια. Υπαρχει καποια στρατιωτικη σχολη που δεν θα εχω θεμα λογω ηλικιας;(ειμαι γεννηθεισα το 1994)

δυστυχως δεν μπορεις να συμμετασχεις μονο οσοι ειναι απο το 1996 και επειταα

Ραπτάκης Μιχάλης

Δημοσίευση από Ραπτάκης Μιχάλης »

Καλησπέρα σας!! Είμαι υποψήφιος πανελλαδικών εξετάσεων που ενδιαφέρεται για τις στρατιωτικές σχολές και έχω κάποιες απορίες!! Καταρχήν, υπάρχει κάποιος περιορισμός στο σωματικό βάρος; και έχω ακούσει πως μετά την φοίτηση στις στρατιωτικές σχολές μπορώ να σπουδάσω και στην σχολή δεύτερης επιλογής μου χωρίς να ξαναδωσω εξετάσεις, ισχύει; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

1. Ναι εννοείται ότι υπάρχει όριο στον ΔΜΣ. Ανάλογα με το ύψος και το βάρος σου. Δες στις αντίστοιχες προκηρύξεις.2. Όχι δεν ισχύει. Εννοείται βέβαια ότι μπορείς να σπουδάσεις σε κάποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ μετά την αποφοίτηση από την Στρατιωτική Σχολή.

PowerMaxGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PowerMaxGR »

Καλησπερα, εχω στειλει την αιτηση και τα δικαιολογητικα στη ΣΜΥΝ απο χθες. Αποφασισα να βαλω και ΣΝΔ, γινεται να τα ακυρωσω και να φτιαξω νεα αιτηση ή να προσθεσω καπως και τη ΣΝΔ?
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PowerMaxGR έγραψε:Καλησπερα, εχω στειλει την αιτηση και τα δικαιολογητικα στη ΣΜΥΝ απο χθες. Αποφασισα να βαλω και ΣΝΔ, γινεται να τα ακυρωσω και να φτιαξω νεα αιτηση ή να προσθεσω καπως και τη ΣΝΔ;

παρε ενα τηλεφωνο να ρωτησεις στην σμυν καποιοε τροπος θα υπαρχει.

PowerMaxGR
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από PowerMaxGR »

Δεν σηκωνουν τηλεφωνα αυτη την ωρα. Ρωτησα εδω για να μην περιμενω μεχρι το πρωι. Ευχαριστω
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Nα ετοιμάζεται τα χαρτιά σας όλοι μάγκες με προσοχή μην κάνετε κανένα λάθος και φυσικά έγκαιρα (μην τα στείλετε ΠΟΤΕ με ΕΛΤΑ).

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/paideia/154459/panellinies-2017-i-prokiryksi-gia-tis-stratiotikes-sxoles

Οσοι είστε απόφοιτοι ιδιωτικών λυκείων προηγούμενης χρονιάς υποχρεωτικά το φωτοαντίγραφο θεώρηση στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση γιατί θεωρείται ιδιωτικό έγγραφό Άρα δεν εμπίπτει στος διατάξεις του νόμου Μητσοτάκη (2014) περί μη επικύρωσης δημόσιων εγγράφων

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης