Παιδιά βρείτε εσείς εμένα και στείλτε μου pm γιατί καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να σας βρω όλουςμακ24 έγραψε:light ενημερώστε και εμενα ή στειλε μηνυμα προσωπικό
Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Παιδια καλησπερα επιλαχων τι γινεται; υπαρχει περιπτωση να παρουν ολους τους επιλαχοντες
Το φεκ να βγει... γιατι οσο και γαϊδουρινη υπομονη να έχεις ειναι αλλα μια δοκιμασια ολο αυτο... χρειαζεται ψυχικο σθενος...to the death...
Καλησπέρα Και από μενα. Καλη χρονια και χρονια πολλα. Καταλαβαίνω την αγωνια ολονων σας αλλα δυστυχως γι αυτους που ειστε εξω απτους 48 μην εχετε φρουδες ελπιδες. Ο αριθμος των επιλαχόντων που Θα μπουν εχει κλειδωσει και δεν αλλαζει. Ευχομαι υγεια σε ολους και καλη τυχη σε ότι και αν κανετε
Καλησπερα παιδες κι εγω επιλαχοντας περαν των 48. Πιστευω οτι αν γινει κατι πρεπει να γινει αμεσα απο μερους μας και μην ξεχναμε οτι ειναι η πρωτη προκυρηξη που εγινε και μεσω ασεπ και μπορει να θεωρηθει ενα +++ στην ολη κατασταση.. Μπορει κι οχι!
Χωρίς να θελω να φανώ ο κακός, αλλα στα λόγια είστε ή μαλλον ειμαστε ολοι τέλειοι! Αμφιβάλλω αν κάποιος απο τους επιλαχών άνω των 48 εχει στειλει επιστολή ή να εχει εμφανιστεί αυτοπροσωπος στο υπουργείο. Στα λόγια εδω μεσα δν κανουμε τιποτα, και απο χρονο οτι επρεπε να κανουμε επρεπε να γινει χθες, προχθες, πριν ενα ή δυο μήνες οχι ακομα να το μελετάμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
μακ24 έγραψε:Χωρίς να θελω να φανώ ο κακός, αλλα στα λόγια είστε ή μαλλον ειμαστε ολοι τέλειοι! Αμφιβάλλω αν κάποιος απο τους επιλαχών άνω των 48 εχει στειλει επιστολή ή να εχει εμφανιστεί αυτοπροσωπος στο υπουργείο. Στα λόγια εδω μεσα δν κανουμε τιποτα, και απο χρονο οτι επρεπε να κανουμε επρεπε να γινει χθες, προχθες, πριν ενα ή δυο μήνες οχι ακομα να το μελετάμε
Εν μέρη έχεις δίκαιο άλλα εδώ πρέπει να σου πω οτι το συγκεκριμένο αρθρο το έγραψα εγώ αλλα δεν είδα μεγάλη κινητικότητα.
http://limenikadromena.blogspot.gr/2016/12/blog-post_6.html?m=1
Φίλε μακ24 αν δεν ξέρεις μην προτρέχεις... Γίνεται κίνηση αυτή την στιγμή να έρθουμε σε επαφή με το υπουργείο και να απαιτήσουμε να πάρουν όσους περισσότερους επιλαχόντες μπορέσουν σύμφωνα με τις τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό που έχει το Λ. Σ. Όπως έχει γίνει και παλιότερα συνάντηση για την επίλυση του θέματος μας. Εσύ είσαι διατεθειμένος να βοηθήσεις σε αυτή την κίνηση?μακ24 έγραψε:Χωρίς να θελω να φανώ ο κακός, αλλα στα λόγια είστε ή μαλλον ειμαστε ολοι τέλειοι! Αμφιβάλλω αν κάποιος απο τους επιλαχών άνω των 48 εχει στειλει επιστολή ή να εχει εμφανιστεί αυτοπροσωπος στο υπουργείο. Στα λόγια εδω μεσα δν κανουμε τιποτα, και απο χρονο οτι επρεπε να κανουμε επρεπε να γινει χθες, προχθες, πριν ενα ή δυο μήνες οχι ακομα να το μελετάμε
Αν κρίνω πως έρχεστε σε επαφή με τους επιλαχόντες ενω σ εχω στειλει προσωπικό μηνυμα και αδιαφορείς σε βλεπω να στελνεις επιστολή ή συνάντηση το 2018. Απο βόρειο Ελλαδα ειμαι και εχω κανει δυο συναντήσεις στο υπουργείο και εχω στειλει 5 επιστολές ( που ευτυχώς απαντάνε σε αυτες κιολας ) και φυσικά με νομική βοήθεια. Και φυσικά ολο αυτο το εχω αρχίσει απο τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι κύριοι επιλαχόντες που ειναι μεσα στους 48 γνωρίζουν. Όποτε προτρέχω φίλε μου light
Το έχω δει το μήνυμα σου προσπάθησα να σου απαντήσω αλλά δεν με αφήνει γτ μου αλλάζει το όνομα σου στο πεδίο του ονόματος. Αν θες επικοινώνησε με τον faber μέσω pm μήπως και λυθεί το πρόβλημα. Τώρα όσο αφορά την προσπάθεια που κάνουμε όλα τα παιδιά είναι για το καλό μας και εγώ ότι κάνω το κάνω για όλους τους επιλαχόντες και όχι μόνο για λίγους. Οπότε μόνο καλοπροαίρετα βλέπω όλους τους επιλαχόντες.μακ24 έγραψε:Αν κρίνω πως έρχεστε σε επαφή με τους επιλαχόντες ενω σ εχω στειλει προσωπικό μηνυμα και αδιαφορείς σε βλεπω να στελνεις επιστολή ή συνάντηση το 2018. Απο βόρειο Ελλαδα ειμαι και εχω κανει δυο συναντήσεις στο υπουργείο και εχω στειλει 5 επιστολές ( που ευτυχώς απαντάνε σε αυτες κιολας ) και φυσικά με νομική βοήθεια. Και φυσικά ολο αυτο το εχω αρχίσει απο τον Σεπτέμβριο. Κάποιοι κύριοι επιλαχόντες που ειναι μεσα στους 48 γνωρίζουν. Όποτε προτρέχω φίλε μου light
Παιδιά καλησπέρα. Είμαι μέσα στους 48 και ευτυχώς σε χαμηλη θέση και δεν με επηρέασαν οι ενστάσεις. Όσον αφορά τις ενστάσεις γνωρίζω για την μία σιγουρα επειδή ήμασταν σειρές. Αν και νομίζω ότι έγινε σε όλους το ίδιο λάθος που έκαναν ένσταση. Οι ενστάσεις πληρούσαν τα πάντα αλλά το στρατολογικο γραφείο που πήραν το χαρτί που πήραμε όλοι είχαν κάνει λάθος και δικαίως δικαιώθηκαν. Όσον αφορά το τι γίνεται με τους επιλαχόντες δυστυχώς έχει κλειδώσει για τους πρώτους 48. μακάρι να σας έπαιρνε όλους. Και προσπάθεια που κάνετε καλό είναι. Απλώς επειδή έχω γνωστό μέσα η κατανομή πρέπει να γίνει μέσα σε ένα έτος. Φαντάστειτε για τους 48 η διαδικασία ξεκίνησε Ιούλιο όπως ξέρετε και θα μπούμε λογικά μέσα φλεβαρη. Δεν προλαβαίνουν να πάρουν άλλους. Ο δριτσας είχε αυτο το σκεπτικό. Ο κουρουμπλης όμως δεν έχει κάνει τίποτα απλώς άφησε την διαδικασία να τρέξει. Επειδή όπως σας είπα έχω έναν γνωστό μου είπε δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πάρει άλλους. Εν τω μεταξύ παίζει να γίνουν εκλογές. Και τώρα να ξεκινήσει η διαδικασία για άλλους νόμικα δεν προλαβαίνουν. Ο κουρουμπλης δεν θέλει τις προκηρύξεις θέλει μέσω πανελλαδικών άρα δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτοί που δικαιώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια όντως αδικήθηκαν γιατί μπήκαν άλλοι με μικρότερες βαθμολογίες και μετά για να τους ρίξουν στάχτη στα μάτια τους πήραν όλους. Επιλαχόντες δεν θα παίρνουν πάντα δεν είπε κάνει ότι επειδή είσαι επιλαχών είσαι και αδικημένος άρα μην το ψάχνετε νομικά γιατί κανείς νόμος δεν λέει ότι οι επιλαχόντες πρέπει να μπαίνουν. Μόνο από απόφαση του υπουργού όταν υπάρχουν υπηρεσιακές ανάγκες. Και η κίνηση για αυτόν τον διαγωνισμό έγινε. Καλή συνέχεια σε όλους
Ορισμενοι εδώ μεσα ειστε για κλαματα πραγματικά. Αν θελατε να κανετε κατι επρεπε να το χατε κανει εδω και καιρο και οχι τωρα τελευταια στιγμη. Ξερω ατομα που πηγαν απτον Ιουνιο στο υπουργειο για συναντηση με τον υπουργο και ασχετα που ειναι μεσα στους 48 σας εκπροσωπησαν ολους και ζητησαν να σας παρουν ολους, οχι μονο αυτους. Κ ενω ειχε Προηγηθει ενημερωση και απτη σελιδα των επιλαχοντων στο fb και απο τηλεφωνα και ακομα και απο δω στο φορουμ, στη συναντηση πηγαν μονο 8-9 ατομα. Μην κλαιγεστε λοιπον και παραπονιεστε. Οταν επρεπε να δρασετε κοιμοσασταν
Ποτε δεν ειναι αργα να κανεις κατι οσο υπαρχει ο νομος για προσληψη επιλαχοντων κατι μπορει να γινει εγω προτεινα να μαζευτει πρωτα ο κοσμος να δουμε ποσοι μπορουν να μαζευτουν και συντεταγμενα να ενεργησουμε γιατι καταλαβαινεις οτι για αρκετους απο εμας η μετακινηση για την αθηνα δεν ειναι αμελειτεα δαπανη για μενα μονο το καραβι ειναι 120ευρο χωρια προσωπικα οτι εχουν κανει μερικοι με βουλευτες γνωστους κοκ προσπαθουμε να κανουμε κατι απο την αρχη απο το μηδεν αν θες μπορεις να συνεισφέρεις στη προσπαθεια θα αφησεις ομως της εξυπναδες και τους χαρακτηρισμους για τον εαυτο σου
light έγραψε: Το έχω δει το μήνυμα σου προσπάθησα να σου απαντήσω αλλά δεν με αφήνει γτ μου αλλάζει το όνομα σου στο πεδίο του ονόματος.
Μπορείς να γράψεις μόνος σου το όνομα του παραλήπτη πριν την αποστολή και θα σε αφήσει να το στείλεις κανονικά.
Ελα παιδιά κοντεύουμε οι 48 δειτε στο διαύγεια https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%99%CE%95%CE%A94653%CE%A0%CE%A9-%CE%A4%CE%93%CE%A4?inline=true
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 12 επισκέπτες