Καλή χρονιά φίλε άχρηστε. Ότι ενέργεια αν θελήσουμε να κάνουμε στο τέλος μόνο σε καλό μπορεί να βγεί. Οπότε δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Πάντως σεβαστά όσα έγραψες απλά σεβάσου και εσυ τον αγώνα μας.Άσχετος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Βλέπω ότι προσπαθείτε και οι επιλαχόντες που είστε εκτός των 48 να κάνετε κάτι. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα και δεν νομίζω ότι θα κερδίσετε κάτι και θα σας παραθέσω τους λόγους. Αρχικά η προκήρυξη ήταν για 9 άτομα από ειδικές δυνάμεις. επειδή δεν δήλωσαν του εμπορικού ναυτικού οι θέσεις αυξήθηκαν όπως έλεγε ή προκήρυξη. Ως εδώ όλα καλά. Λόγω αυξημένων αναγκών ο υπουργός δύναται να κατατάξει ως νέα εκπαιδευτική σειρά επιλαχοντες του οικείου διαγωνισμού. Προσθέτει αλλά 48 άτομα. Από εκεί λοιπόν που θα έμπαιναν 9 τώρα θα μπουν 100+ άτομα. Αντί να λέμε ευχαριστώ που αυξήθηκαν οι θέσεις και οι ευκαιρίες ψάχνουμε τρόπο με δικηγόρο κτλπ. Οι άλλοι που δικαιώθηκαν αδικήθηκαν όντως και πήγαν δικαστικα. Δεν λέει κανένας νόμος ότι θα παίρνει και επιλαχοντες πάντα ούτε ότι οι επιλαχόντες αδικουνται κάθε φορά. έτυχε μία φορά με κυβέρνηση ΝΔ και αποκαταστάθηκαν. Συγχαρητήρια φτάσατε μέχρι τέλους τα μόρια σας δεν καλύπτουν για τις θέσεις που ορίζει. Δεν θα αλλάξει κάτι έχω συζητήσει και εγώ. Μακάρι αλλά για τους επιλαχόντες οι διαδικασίες ξεκίνησαν Αύγουστο και θα μπουν φλεβαρη. Για τους υπόλοιπους που δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία ούτε έχουν καμία πρόθεση γιατί για τους πρώτους 48 επιλαχοντες η διάθεση υπήρχε από τον Μάιο και μπαίνουν τώρα. Άρα και τώρα να ξεκινήσει η διαδικασία θα πρέπει Νοέμβρη που μπήκαν οι επιτυχόντες η Σεπτέμβρη δεν θυμάμαι θα πρέπει να έχετε μπει γιατί η προκήρυξη λέει ενός έτους από την κατάταξη επιτυχόντων. Άρα και χρονικά δεν υπάρχει περίπτωση. Η έγκριση για τους 48 πρώτους ξεκίνησε από Αυγούστο και ακόμα η χαρτουρα δεν έχει τελειώσει. Άρα δεν νομίζω να υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει άλλους. Αλλιώς θα ζητούσαν έγκριση εξαρχής για περισσότερους. Και αυτοί ως τώρα είναι πολλοί και εκπλήσσομαι το πώς παίρνει τόσους
Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και αλλους επιλαχοντες παιδια. Εκτος των αλλων που προανεφεραν οι προηγουμενοι συνομιλητες, δεν εχει γινει ποτε στο παρελθον απτην ιδια προκηρυξη να παρουν 2 φορες επιλαχοντες. Δυστυχως ή ευτυχως τα επιπλεον ατομα που θα μπουν ειναι 48. Οσοι ειχαν τα απαιτουμενα μορια θα μπουν. Οι υπολοιποι μονο σε καινουρια προκηρυξη μπορουν να ελπιζουν... Μακαρι να μπαιναμε ολοι αλλα και που παιρνουν κ αυτους τους 48 παλι καλα να λεμε
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Γνωριζει καποιος αν εχει ξεκινησει η διαδικασια για την νεα προκηρυξη εντως του 2017?
Άσχετος έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Βλέπω ότι προσπαθείτε και οι επιλαχόντες που είστε εκτός των 48 να κάνετε κάτι. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα και δεν νομίζω ότι θα κερδίσετε κάτι και θα σας παραθέσω τους λόγους. Αρχικά η προκήρυξη ήταν για 9 άτομα από ειδικές δυνάμεις. Επειδή δεν δήλωσαν του εμπορικού ναυτικού οι θέσεις αυξήθηκαν όπως έλεγε ή προκήρυξη. Ως εδώ όλα καλά. Λόγω αυξημένων αναγκών ο υπουργός δύναται να κατατάξει ως νέα εκπαιδευτική σειρά επιλαχοντες του οικείου διαγωνισμού. Προσθέτει αλλά 48 άτομα. Από εκεί λοιπόν που θα έμπαιναν 9 τώρα θα μπουν 100+ άτομα. Αντί να λέμε ευχαριστώ που αυξήθηκαν οι θέσεις και οι ευκαιρίες ψάχνουμε τρόπο με δικηγόρο κτλπ. Οι άλλοι που δικαιώθηκαν αδικήθηκαν όντως και πήγαν δικαστικα. Δεν λέει κανένας νόμος ότι θα παίρνει και επιλαχοντες πάντα ούτε ότι οι επιλαχόντες αδικουνται κάθε φορά. Έτυχε μία φορά με κυβέρνηση ΝΔ και αποκαταστάθηκαν. Συγχαρητήρια φτάσατε μέχρι τέλους τα μόρια σας δεν καλύπτουν για τις θέσεις που ορίζει. Δεν θα αλλάξει κάτι έχω συζητήσει και εγώ. Μακάρι αλλά για τους επιλαχόντες οι διαδικασίες ξεκίνησαν Αύγουστο και θα μπουν φλεβαρη. Για τους υπόλοιπους που δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία ούτε έχουν καμία πρόθεση γιατί για τους πρώτους 48 επιλαχοντες η διάθεση υπήρχε από τον Μάιο και μπαίνουν τώρα. Άρα και τώρα να ξεκινήσει η διαδικασία θα πρέπει Νοέμβρη που μπήκαν οι επιτυχόντες η Σεπτέμβρη δεν θυμάμαι θα πρέπει να έχετε μπει γιατί η προκήρυξη λέει ενός έτους από την κατάταξη επιτυχόντων. Άρα και χρονικά δεν υπάρχει περίπτωση. Η έγκριση για τους 48 πρώτους ξεκίνησε από Αυγούστο και ακόμα η χαρτουρα δεν έχει τελειώσει. Άρα δεν νομίζω να υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει άλλους. Αλλιώς θα ζητούσαν έγκριση εξαρχής για περισσότερους. Και αυτοί ως τώρα είναι πολλοί και εκπλήσσομαι το πώς παίρνει τόσους
επείδη φίλε βλέπω οτι δεν τα ξες και πολύ καλά τα πραγμάτα θα σου πω το εξης... Γιατί δεν αναφέρεις οτι στην αρχή ήταν να πάρει 44 και μετά απο πολύ καιρό ξαφνικά έγιναν 48; Γιατί να μην γίνει ξανά το ίδιο και οι 48 να μην γίνουν 55 π. Χ;(δέχομαι οτι ειναι πολύ δύσκολο, αλλα διαφωνώ στο οτι είσαι κάθετως). Επίσης, πραγματικά θα ήθελα να έβλεπα τι θα έλεγες αν ησουν σε θέση μετα απο το 48 αλλα πολύ κοντά σε αυτην. Ασε μας να κάνουμε τον αγώνα μας, είτε νομικός είτε με οποιαδηποτε μέσα, και τις παραπάνω πληροφορίες ας τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. Επίσης να σου παραθέσω ένα άρθρο που αξίζει να το δεις. Καλή συνέχεια.
http://limenikadromena.blogspot.gr/2016/12/blog-post_6.html
Μιλατε για μόρια για ανάγκες και όλα τα σχετικά λες και ολα έγιναν αξιοκρατικά και όπως ορίζε η προκήρυξη από τα αθλήματα μέχρι τους γιατρούς, θα κοροιδευομαστε και μεταξύ μας τώρα; Μπήκαν επιλαχοντες γιατί έπρεπε να μπουν κάποιοι που μείναν στην αποξω απο την στιγμή που Πέρνει επιλαχοντες εννοείται αυτοί που μένουν έξω νιώθουν αδικοιμενοι και οι ανάγκες του σώματος είναι σίγουρα τετοιες που να δικαιολογουν την απορρόφηση όλων των επιλαχοντων
Άσε τους κακοπροαίρετους να λένε πρέπει να κάνουμε κάτι όσοι επιλαχόντες μαζευτούν και σύντομαmanolis88 έγραψε:Μιλατε για μόρια για ανάγκες και όλα τα σχετικά λες και ολα έγιναν αξιοκρατικά και όπως ορίζε η προκήρυξη από τα αθλήματα μέχρι τους γιατρούς, θα κοροιδευομαστε και μεταξύ μας τώρα; Μπήκαν επιλαχοντες γιατί έπρεπε να μπουν κάποιοι που μείναν στην αποξω απο την στιγμή που Πέρνει επιλαχοντες εννοείται αυτοί που μένουν έξω νιώθουν αδικοιμενοι και οι ανάγκες του σώματος είναι σίγουρα τετοιες που να δικαιολογουν την απορρόφηση όλων των επιλαχοντων
Κανενα ιντερνετ και κανεις απο το ιντερνετ δεν θα μας δικαιώσει. Θελει αγώνα εκει πέρα στο υπουργείο με επιστολές είτε απο τον καθένα μας ή ομαδικά ή και απο κάποιον δικηγόρο. Το να βρεις δικηγόρο για το συγκεκριμένο θέμα ειναι εύκολο αν κανεις μια αναζήτησή στο google. Δεν μας εμεινε καθολου χρόνος παιδια, δείξτε στο γραφείο εκπαίδευσης και στο γραφείο του υπουργού οτι είστε εδω. Ελπίζω να το εχετε κανει οι περισσότεροι, και οχι τηλεφωνικός, αλλα γραπτός.
Οσοι ειστε αθηνα και μπορειτε ζητηστε συναντηση με τον υπουργο και πολυ βασικο να παρει δημοσια διασταση το θεμα μεσω των ΜΜΕ να πιεστει κατα καποιο τροπο γιατι απο οτι ειδαμε ολοι φροντισαν δικαστικα να μην μας αφησουν περιθωρια αντιδρασης, υπαρχει πολιτικη παρεμβαση και ειναι εμφανης
Πως θα έρθουμε σε συνεννόηση όσοι θέλουμε να το κυνηγήσουμε; Έχεις email manolis 88?manolis88 έγραψε:Οσοι ειστε αθηνα και μπορειτε ζητηστε συναντηση με τον υπουργο και πολυ βασικο να παρει δημοσια διασταση το θεμα μεσω των ΜΜΕ να πιεστει κατα καποιο τροπο γιατι απο οτι ειδαμε ολοι φροντισαν δικαστικα να μην μας αφησουν περιθωρια αντιδρασης, υπαρχει πολιτικη παρεμβαση και ειναι εμφανης
Θα κάνεις λογαριασμό στο φόρουμ και θα μου στείλεις προσωπικό μηνυμα και θα στο δώσω, δε μπορώ να γράψω το προσωπικό μου Μάιλ στο φόρουμ!
Όποιος επιλαχών θέλει να προχωρήσουμε σε συνάντηση με τον υπουργό ας μου στείλει pm εμένα ή του manolis88. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο χρόνος περνάει και μόνο με συλλογική προσπάθεια θα τα καταφέρουμε
- loxias35mk
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ειμαι μεσα και εγω για την συναντηση μς τον υπουργο ειμαι ο 49.
Φιλε κ γω ενδιαφέρομαι για συνάντηση με τον υπουργο. Θεωρώ κ πολλοι αλλοι εδω μέσα οι οποίοι δεν στελνουν μηνυματα αλλά παρακολουθουν τις εξελίξεις. Οριστε μια ημερομηνία κ αρκετοι θα παρευρεθούν σ αυτη τη συνάντηση.
Στείλε μου pm γτ δεν σε βρίσκω
light ενημερώστε και εμενα ή στειλε μηνυμα προσωπικό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες