Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)
Εστω η προσπαθεια που κανει να το δημοσιευσει ειναι καλο εγω εχω αναφερθει παλιοτερα Οτι περιμεναμε τις ενστασεις χωρις να ξερουμε τιποτα ποσοι -που εδιναν ολη τη διαδικασια τους αν και ειμαι πανω απο 50
επιλαχων αυτο δε λεει τιποτα Η απορια παραμενει η ιδια και η προσπαθεια το ιδιο
επιλαχων αυτο δε λεει τιποτα Η απορια παραμενει η ιδια και η προσπαθεια το ιδιο
Παιδια απ οτι έμαθα το υπέργαψαν κ απ το εσσωτερικών το νου σας στα τηλ κ στα e mail πολυ σύντομα θα έχουμε νέα για την κατάταξη!!! Αν καλέσουν κάποιον καλό θα ήταν να μας ενημερώσει!!!
Παιδια πρέπει να βγει απόφαση γρήγορα ξυπνήστε και αρχίστε τα τηλέφωνα όπου μπορείτε! Σε υπουργειο εσσωτερικων ναυτιλίας όπου μπορείτε να μάθετε κάτι γιατι αμα εξαγγελθουν εκλογές παγώνουν όλα! Σταματίστε να περιμένετε κ αρχίστε να ψάχνετε πληροφορίες! Και οι 48 πρέπει να ψάξουμε οτι μπορούμε!
Έχει τελειώσει.48 επιλαχόντες θα ενημερωθούν μπορεί και αύριο. Καλή συνέχεια σε όλους καλές γιορτές και όσο για αυτούς που έγραφαν με κακοήθεια και εξυπνάδες στο φόρουμ στελνω χαιρετισμούς
14:06. Χτυπάει τηλ. Αναγνώριση στο κινητό λέει από Πειραιά Σαλαμίνα. λεω αυτο είναι μας πήραν. αλλα ακόμα τπτ. Με πήραν 2 φορά για να σιγουρευτουν για το email. Το μόνο σημαντικό Π Μ είπε είναι ότι από μέρα σε μέρα περιμένουν εξελίξεις. κ να κάνουμε υπομονή.
ΚΛ 50 ΞεκίναΚλ έγραψε:Έχει τελειώσει.48 επιλαχόντες θα ενημερωθούν μπορεί και αύριο. Καλή συνέχεια σε όλους καλές γιορτές και όσο για αυτούς που έγραφαν με κακοήθεια και εξυπνάδες στο φόρουμ στελνω χαιρετισμούς
Ειμαι επιλαχον μεσα στους 48 και με πήραν τηλεφωνο πριν καμια ωρα να επιβεβαιωσουν το email μου. Επισης μου ειπαν οτι τα πραγματα ειναι θετικα. Εχει κανενας αλλος καποιο νεο?(Κλ ειχες δικιο)
κατι ακουστηκε μεσα απο τη σχολη οτι η 4 η 11 Ιανουαρίου μπαίνετε
Σημερα πηρα τηλ.. και εγω μεσα στους 48 ειμαι.. μου ειπε οτι μεσα στις επομενες μερες θα εχει βγει ανακοινωση.. ξερει κανενας αλλος τιποτα?
Δεν με πιάνει τίποτα τώρα. Πάρτες εσύ γιωτα
Παιδια τι λέει έχουμε κανένα νεότερο; ΚΛ άκουσες τίποτα?
Παιδια μονο η κατανομη θεσεων εχει μεινει απο το υπουργειο εσωτερικων !
Αυτο ειναι κατι που χρειαζεται χρονο και εγκριση απο το υπουργειο η ολα ειναι γραφειοκρατικα πλεον;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες