Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

Δυκ μία τοποθέτηση γιατί την άλλη φορά μας γείωσες
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από faber »

Βγαίνουν τα τελικά αποτελέσματα και βγαίνει ο Δρίτσας και λέει οτι θα πάρει 44 άτομα. Βγαίνουν οι ενστάσεις και ξαφνικά ο 44 πάει στο 48. Και ξαφνικά βγαίνει στην διαύγεια και φαίνεται ξεκάθαρα οτι θα πάρει 48 άτομα. Δηλαδή είναι τυχαίο τωρα αυτο; Ας μου πει κάποιος την άποψη του μήπως ειμαι παράλογος εγώ...
peter

Δημοσίευση από peter »

Οχι Δεν εισαι παραλογος το ειχα πει απο την αρχη για τα αποτελεσματα των ενστασεωνκαι σειρα αλλαξαμε και οι περισσοτεροι απο τις ενστασεις ειναι μεσα Ο καθενας μπορει να βγαλει

τα δικα του συμπερασματα

Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από manolis88 »

Ο 48 ειχε κοπει στα αθληματα και συγκεκριμενα στο μονοζυγο αρνηθηκε να υπογραψει και εδωσε μαθηματα κανονικα οχι τυχαιο δεν ειναι εχει βρομίσει ο τοπος καιρο τωρα...
peter

Δημοσίευση από peter »

Οποιος Διαβαζει το φορουμ απο την αρχη θα θυμαται οτι εχουν γινει πολλες συζητησεις γιαυτοτο θεμα μας ειχε κανει εντυπωση και να που μπορει να βγουμε αληθινοι

Απολελε

Δημοσίευση από Απολελε »

ΔΥΚ η σιωπη σου ελπιζω να ειναι για καλο
Νεροκοτάς

Δημοσίευση από Νεροκοτάς »

Καλησπέρα παιδιά. Έμαθα από πολύ δικό μου άτομο που είναι πολύ μέσα στα πράγματα ότι είναι προγραμματισμένο να μπούμε τον Αύγουστο του 18 στην Σχολή λόγω κονδυλίων. Μήπως να κινηθούμε νομικά μπας και μας πάρουν νωρίτερα ρε συνάδελφοι; Εδώ έχουν βγει ΦΕΚ, ράβουν στολές, παραγγέλνουν άρβυλα και λογικά θα μας στείλουν και e-mails όπου να ναι με το πρόγραμμα της σχολής και το τι θα πρέπει να έχουμε μαζί μας στην κατάταξη. Τι λέτε και εσείς; Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου για να μαζευόμαστε σιγά σιγά στο παρακάτω e-mail:denthasasparounpotestolimeniko@gmail.org Ευχαριστώ!
Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

Νεροκοτα για κομμένο σε κόβω. Μην σε πονάει τώρα που θα μπούμε
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Κακώς περνάνε τέτοια μηνύματα από τους διαχειριστές. Παρακαλώ να διαγραφεί το σπαμ του κομμένου νερόκοτα.
Μ

Δημοσίευση από Μ »

Να κανω μια ερωτηση.. ειμαι μεσα στους επιλαχο τες... μολις μπουμε σχολη θα χουμε κανα θεμα με τα τατουαζ;
Χ

Δημοσίευση από Χ »

Παιδια ειμαι στυς επιλαχοντες... θα εχουμε κανενα θεμα μεσα με τα τατουαζ; θα μας περασουν και απο αλλους γιατρους?
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL

Αμα περασες τις εξετασεις στην αρχη, δε νομιζω να χεις προβλημα.. απο αλλους γιατρούς, ναι, καποια στιγμή.. και για τοξικολογικες!
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Καλημερα παιδια ειμαι μεσα στους επιλαχοντες που θα μπουνε, και ηθελα να ρωτησω τωρα περιμενουμε τις διαδικασιες ελεγχου των δικαιολογητικων μας η απλα το μαιλ με την καταταξη μας; Εχει γινει ο ελεγχος με τους επιτυχοντεσ?
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL

ΦΕΚ και να μας στείλουν email με το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για το τι θα γίνει από εκεί και πέρα, από κάποιες διαδικασίες, έξτρα έγγραφα γραφειοκρατικά μέχρι δοκιμή ιματισμού!
Αναμενων

Δημοσίευση από Αναμενων »

Ειμαι στους δεκα πρωτους. ειναι 100% ; Δεν βλεπω τον κουρουπλη να λεει κατι για λφ αντιθετα υποσχεθηκε για αλλες προσληψεις, καθως επισης εκτιμαω πολυ τις γνωσεις και την εμπειρια του δυκ που δεν λεει κατι για το θεμα. δεν τα λεω για να φτιαξω μανουρες απλα σας λεω τι βλεπω και θελω να καταλαβω τι συμβαινει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες