Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Εγώ πήρα τηλ σήμερα στο τηλέφωνο που έχει γράψει το παλικάρι πιο πάνω και μου είπαν ότι όπου νάναι θα βγει το χρονοδιάγραμμα της κατάταξης των επιτυχόντων. Όσον αφορά τους επιλαχόντες δεν έχουν ακόμα να ανακοινώσουν κάτι περιμένουν την έγκριση από τα συναρμόδια υπουργεία που έχει κάνει αίτημα ο υπουργός για 44 επιλαχόντες. Τον αριθμό μου είπε μόνο ότι έχει γίνει αίτηση να μπουν 44 επιλαχόντες. Αυτά ως τώρα
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Η λογική λέει πως προχωράνε οι διαδικασίες. Βέβαια, δε ξέρω που θα γίνει η σχολή, Πειραιά ή Πόρο. Επικρατέστερο το 1ο, βάση λεγόμενων ενός αξιωματικού που μου το ανέφερε πριν ένα μήνα. Βέβαια, στον Πόρο είναι σίγουρα πιο καλές οι εγκαταστάσεις του ΠΝ. Υποτίθεται οτι μέχρι 10 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα, πρέπει να ξέκινησει η σχολή, είτε όλοι μαζί, είτε αρχικά οι επιτυχόντες και μετά από κάποιες μέρες οι επιλαχόντες (αν το πάνε βάση προκήρυξης). Η αγωνία καθημερινά στο κατακόρυφο, ασπρίσανε οι τρίχες μας.
Επιλαχων λ/φ

Δημοσίευση από Επιλαχων λ/φ »

Η σχολη σιγουρα θα ειναι πειραια λογο το οτι δν υπαρχουν χρηματα και οσοι καταφερουν κ μπουν το μεσημερι θα φευγουνε δν θα μενουν μεσα για να γλιτωνουν λεφτα απο το φαγητο... επισης αν ειναι στν πορο θα πρεπει να φερνουν καθηγητες κ οπως καταλαβαινετε τα εξοδα ειναι πολλα... αρα πειραια
stelios

Δημοσίευση από stelios »

Ρε φίλε ολη την ώρα τα ίδια λες. πράγματα που ήδη ξέρουμε απλώς τα επαναλαμβάνεις όλα μαζί και φαίνεται οτι ξέρεις κάτι παραπάνω η πες μας κατι το οποίο πραγμάτικα δεν γνωρίζουμε και ισχύει αλλιώς μην μας δίνεις ψέυτικες ελπίδες μέχρι να ανακοίνωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του λιμενικού!
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Θα φεύγουν το μεσημέρι; Και όσοι δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα, στα παγκάκια θα κοιμηθούν; Οτι να ναι
Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Ή σχολή κατά 90℅ θα γίνει στον πειραια. Στον πόρο έγιναν 2 σειρές αλλά δεν ακούγεται να ξανά γίνει εκεί διότι τους λόγους τους ανέφερατε οι ίδιοι. Σήμερα μάλιστα το μεσημέρι αξιωματικός του λιμενικού μου το είπε ότι θα γίνει πειραια. Ως το βράδυ θσ έχει πάρει ή αύριο θα πάρει τηλ μέσα να μου πει τι γίνεται με τους επιλαχόντες και τι ακούγεται
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Pao.... »

Κατι ασχετο. Ξερω ενα άτομο που ηταν μέσα στους πρωτους 25 επιλαχόντες εδωσε φετος πανελλήνιες κ περασε πυροσβεστική. Αρα ο 45ος να ετοιμάζεται
Johnrambo

Δημοσίευση από Johnrambo »

Παιδια μεσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα βγει ανακοίνωση για τους επιτυχοντες !!!Οι επιλαχωντες που δεν ξέρω ποση θα ειναι θα

Μπουν μέχρι τελος του ετους !!!

Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Αδερφέ ή πληροφορία από που έρχεται αν επιτρέπεται;
Johnrambo

Δημοσίευση από Johnrambo »

Ειναι παρα πολυ εγκυρη τωρα εαν βγει λαθος θα το ξερουμε μεχρι την

Παρασκευή

Λιγο υπομονή

Κλ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Κλ »

Μακάρι
καταδρομεας

Δημοσίευση από καταδρομεας »

Ειχαμε κανενα νεο για τους επιλαχοντες;
peter

Δημοσίευση από peter »

Τι νεο σε ρυθμους χελωνας μακαρι να ηταν βεβαια για καλο για περισσοτερους επιλαχοντες

Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από manolis88 »

Διαβαζω το πρωι οτι απο 1500 θεσεις στην υγεια οι 750 θα καλυφθουν απο προηγουμενους διαγωνισμους και εμεις περιμενουμε να δουμε τι θα γινει με τους 44 και αν θα ειναι 50 η 100 να τους παρει ολους μα εχει να παρει λφ απο το 11 και μην ακουσω περι προυπολογισμου ο προυπολογισμος ειναι μια προβλεψη τπτ παραπανω ενας μπουσουλας που λενε και στο χωριο μου, βαλτε οτι ακρη εχετε να πιεση μπας και γινει τπτ το θεμα ειναι καθαρα κομματικο πλεον...
peter

Δημοσίευση από peter »

καλα τα λες εδω θα παρει απο το διαγωνισμο του 1998 και εμεις περιμενουμε 9 μηνες να δουμεποσους θα παρει 44-49-51 ελεος πια τα λεφτα πως τα βρισκουν για ολους τους αλλους επιλαχοντες

αντε ρε παιδια εσεις που μαθενετε καποια πραγματα εγκυρα η αυτοι που μπορει να τους εχουν παρει

τηλεφωνο ας μαθουν να μας πουν

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες