Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sd

Δημοσίευση από Sd »

Αυτό Π είπαν στον inno το είπαν Κ σ μένα πριν ένα μήνα μπορεί κ πιο πολύ. Προφανώς αυτός λέει οτι του έχουν πει ν λέει.
Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Ακριβώς έχουν πει και σε εμένα. Ή αυτήν την γραμμή έχουν δώσει ή για αυτό αργούν επειδή ψάχνουν τον τρόπο ή περιμένουν να περαστεί να μπούμε όλοι μαζί. Πάντως ή προκήρυξη είναι ξεκάθαρη μπαίνουμε ως νέα εκπαιδευτική σειρά
Sd

Δημοσίευση από Sd »

Χθες εγινε και η κατακυρωση των στολων και αναφερει για 100 λιμενοφ. Διτε τοΑΔΑ: Ψ1Μ54653ΠΩ-5ΑΤ

Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Αφού ανακοινωθηκαν οι προσφορές έχουν 10 μέρες να υπογράψουν τις συμβάσεις. Και αφού υπογράψουν τις συμβάσεις έχουν περιθώριο 30 μέρες να πάνε τα ρούχα. Όλα αυτά αναφέρονται στις ανακοινώσεις. Άρα το μέγιστο που θα μπουν οι επιτυχόντες είναι 30+10=40 μέρες. Το πολύ δηλαδή γιατί μπορεί οι διαδικασίες να γίνουν νωρίτερα. Το θέμα πλέον είναι να μάθουμε αν οι επιλαχόντες θα μπουν μαζί. Πάντως το πολύ σε 40 μέρες κάποιοι θα έχουν μπει. Πιστεύω όμως ότι όντως θα μπουν πρώτα οι επιτυχόντες όπως λέει ή προκήρυξη. Και μετά από μερικές μέρες θα μπουν οι επιλαχόντες ως νέα εκπαιδευτική σειρά. Άρα και θα τηρήσουν ότι λέει ή προκήρυξη και θα τους βάλουν και μαζί για να μην έχουν περιττά έξοδα. Εμένα πάντως από μέσα αρκετό καιρό πριν μου είχαν πει ότι θα μπουν οι επιτυχόντες πρώτα και μετά από λίγο θα μπουν και οι επιλαχόντες. Μου είχαν πει για μία διαφορά λιγότερη από μήνα και αυτός που μου το είχε πει είναι έγκυρος. Τώρα μου είπε πως γίνονται προσπάθειες να μπούμε μαζί αλλά είναι δύσκολο πάντως 99,9 τις εκατό θα μπούμε και εμείς εκτός συγκλονιστικόυ απροόπτου. Αυτά ξέρω ως τώρα
Johnrambo

Δημοσίευση από Johnrambo »

Παιδες υπάρχει κανενα νεο;
Nick

Δημοσίευση από Nick »

Κλ, οπως διαβαζω τα μηνυματα σου, το εχεις δεδομένο πως εχεις μπει, αν και εισαι και εσυ επιλαχών οπως και εγω οπως και αρκετοί εδω μεσα, και το προβλημα ειναι μετα απο ποςο καιρο απο τους επιτυχόντες θα μπουν οι επιλαχόντες. Εχει βγει καποια επίσημη ανακοίνωση; Εβγαλε η σελίδα του λιμενικού κατι για επιλαχόντες; Ουτε για επιτυχόντες εχουν πει, όσο για τα λόγια του υπουργού για τους 44, αμα παμε με αυτα θα επρεπε ηδη 2 μήνες υπηρεσία να είχαμε ως λιμενοφύλακες! Επειδη η θεση μου ειναι παραπανω απο 40, δεν πολυ έδωσα σημασια σε ολα όσα ακούγονται, και επειδη βλεπω πως λιγο έως πολυ δύσκολο να βγει μια καινουργια προκυριξη, δεν θα πρεπει μεχρι και τον τελευταιο επιλαχών να τον χρησιμοποιήσουν; Και μην λέτε να δωθουν και άλλες ευκαιρίες σε αλλα παιδια, γιατι ολοι όσοι συμμετεχαν αυτήν την διαδικασία ξέρουν πολυ καλα τι ξόδεψαν και τι πέρασαν για να μπουν/μπούμε σε αυτες τις λίστες. Φιλικά παντα και καλη επιτυχία σε ολους μας.
Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Φίλε nick. Από το τηλέφωνο που πήρα να ενημερωθω για το τι γίνεται με εμας μου είπαν ότι έχει δοθεί αίτημα από τον υπουργό στα συναρμόδια υπουργεία για την κατάταξη και 44 επιλαχοντων. Όσον αφορά αυτό που λες να τους πάρει όσους έχει ανάγκη μακάρι να μπορούσαν και αυτοί να το κάνουν. Κάθε φορά γίνεται ετήσιος προϋπολογισμός. Μέσα σε αυτόν έχουν αποφασίσει πόσους θα πάρουν. Όταν λοιπόν θα ξανά γίνει προϋπολογισμός και αποφασίσουν ότι για το λιμενικό σώμα θα διαθέσουν αυτά τα χρήματα τότε θα ξαναβγεί προκήρυξη. Αν μπορούσαν να έβαζαν 1000 άτομα να λυθεί το πρόβλημα τους θα το έκαναν. Αλλά δεν γίνεται. Πάντως μου είπαν στο τηλέφωνο και ένας γνωστός από μέσα για 44 επιλαχόντες
peter

Δημοσίευση από peter »

Και εγω συμφωνω απολυτα με ολα που λες θα αργησουν να παρουν παλι με νεα προκυρηξη και δεν καταλαβαινω το λογο που συνεχεια λενε 44-49-51 Ολους πρεπει να τους αποροφησουν γιατι υπαρχει προβλημα στο σωμα λιγα ατομα μεταναστευτικο εδω παιρνουν ατομα στο δημοσιο απο ασεπ 1998

εκει εχουν λεφτα εδω δεν εχουν

Nick

Δημοσίευση από Nick »

Προϋπολογισμός του κράτους; Μαλλον εκει στο τηλεφωνο δεν σου είπαν πως εχουν δωθεί κατι μυρια για το προσφυγικό, οπου μεσα σε αυτα ειναι hot spot φύλαξη και τα παντα ολα. Η οπως εχει κατάσταση δν εχει να κανει με καμια αλλη προκυριξη καθώς τα πραγματα ειναι αρκετά σοβαρά. Μακάρι να δικαιωθούμε ολοι και να τα συζητάμε μεσα στην σχολή ολα αυτα.
Κλ

Δημοσίευση από Κλ »

Πως ρε παιδιά να τους απορρόφησουν όλους αφού δεν έχει βγει κονδύλι από την κυβέρνηση. Το κράτος κάνει προϋπολογισμόυς ισολογισμούς κτλπ. Για την αστυνομία θα διαθέσουν τόσα για την πυροσβεστική τόσα και για το λιμενικό τόσα. Δεν κάνουν ότι τους κατεβαίνει. Αν ήταν θα έπαιρναν από την πρώτη προκήρυξη που βγήκε 2000 άτομα πχ γιατί τόσα έχουν ανάγκη και δεν θα ξανά έβγαινε προκήρυξη μέχρι να αποστράτευτουν κάποιοι και να υπάρξει ανάγκη. Όσον αφορά το 44-49-51 σας το λέω έγκυρα ότι αν πάρουν έχουν κάνει αίτημα το υπουργείο ναυτιλίας για 44. Έγκυρα και από μέσα
επιλαχων λ/φ

Δημοσίευση από επιλαχων λ/φ »

Παιδια εγω ρωτησα ενα δικο μου απο μεσα Κ μου ειπε οτι ειναι νωρις για επιλαχωντες και οτι κοιταζουν να παρουν περισσοτερους απο 44. Μου το ειπε πριν 5 μερες. Κοιταζουν για 100 περιπου... Οτι μ ειπε σας λεω
peter

Δημοσίευση από peter »

Ρε φιλε δεν μπορεις να μαθεις περισσοτερα μακαρι να ειναι ετσι το μονο που με προβληματιζει ειναι οτιεραψαν στολες για 100 λιμενοφυλακες ετσι λεει στις δημοσιευσεις αλλα βεβαια αν θελουν ολα μπορουν

να τα αλλαξουν Αυτο ελπιζουμε ολοι οι επιλαχοντες 50 και πανω

Nick

Δημοσίευση από Nick »

Peter, μαζι με τις στολές των 100 λιμενοφυλάκων, ειναι και οι 75 στολές των υπαξιωματικών οι οποίοι τον Οκτώβριο τελειώνουν την σχολή. Άργησαν πολυ να τις πάρουν. Δεν τις είχαν με το που μπηκαν στην σχολή. Μακάρι να ισχύει αυτο με τους 100.
Marios

Δημοσίευση από Marios »

Εχουμε. κανα εγκυρο νεο τελικα για το ποσους επιλαχοντες θα παρει και για το ποτε θα μπουν στη σχολη?
peter

Δημοσίευση από peter »

Ναι ρε παιδια εχουμε κανενα νεο οποιος εχει κανεναν γνωστο ας ρωτησει εγω οπου και να ρωτησα δεν ξερουν μου ειπαν ποσους θα παρει ειδικα τα παιδια που ειναι στους 49 ας απαντησει καποιος

τους εχουν ενημερωσει η αυτοι που ειναι στους πρωτους επιλαχοντες

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες