Εγω θα προτιμούσα να υπήρχε το παλιο για όλους. Καθως θα μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε περισσότερο τους θεωρητικούς. Φυσική κ 8 ν έγραφες θα έμπαινες Αστυφυλάκων. Εγω φετος εγραψα 14 φυσικη κ 19.5 αοδε κ θα μεινω εκτός δυστυχώς.Αλλα οπως ειπα καλύτερα να μην το αλαλζαν το σύστημα. Επίσης δν μπορεις πλεον ν θες στρατό κ Αστυνομία καθώς εχει χημεια αρα αποκλείουμε τους τεχνολογικους. Γενικότερα με το νεο ακτα τη γνωμη ειναι πιπ δυσκολο ν μπεις αν δν εισαι θεωρητική. Ειναι απλο ποιος θα γράψει μαθηματικα κατ.15?
Σχολή Αστυφυλάκων 2016 (παλαιό σύστημα)
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εγω που ειμαι 100% θεωρητικη κατευθυνση δεν εχω θεμα
Αμα διαβαζεις οχιjohnny13 έγραψε:Εγω που ειμαι 100% θεωρητικη κατευθυνση δεν εχω θεμα
Αρχαια γράφεις ευκολα 14 ενω στα μαθηματικά για ν γραψεις τόσο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.
Λεω γι αυτά τα μαθηματα καθως εχουν το 1.3 συντελεστή
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Αν γραψεις αρχαια 14 ρε φιλε δεν νομιζω να περνας αστυφυλακων. Εγω θα προσπαθησω Ιστορια Ν. Γλωσσα (Εκθεση) να γραψω οσο καλυτερα μπορω μιας που ιστορια απο γ δημοτικου ειμαι καλος και εχω πλουσιο λεξιλογιο κατι που θα με διευκολινει πολυ στην εκθεση και θα δωσω τον καλυτερο μου ευατο στα λατινικα (που εχω ακουσει οτι ειναι ευκολα) και στα Αρχαια (γιατι ειναι πολυ βασικο μαθημα)
Αυτο ηταν.18.158 χαχα
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παίδες.. Εδωσε κάποιος με το 10% στη προηγούμενη προκήρυξη με το παλαιό σύστημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες