ΠΚΕ Σωμάτων Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Περάσαμε τον άλλον που είπε για ταυτότητες και κοψαν εμένα που είπα άμεση δράση αν είναι δυνατόν. Μου λένε έχεις πολύ άγχος και θα έχεις πρόβλημα στη. Δουλειά τους γαμας η δεν τους γαμας;
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Stripes »

Υπαρχει κανενας που να ανεβηκε για τις ΠΚΕ της Πυροσβεστικης να μας πει κι απο εκει εντυπωσεις;
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

Παιδιά εγώ απογοητευτηκα παρα πολύ απο την όλη διαδικασία... Ειδικά στα αθλήματα... Δεν με άφησαν να τα δώσω καν, εφ όσον με μέτρησαν 169,5... Τα αθλήματα τα είχα για πλάκα... Μ λέει ένας αστυνομικός σε κάποια φαση ενω περίμενα για δεύτερη μέτρηση ύψους: τα εχεις τα μορια?... Να σημείωσω οτι πριν 5 λεπτα μας είχε πει οτι είναι ελαστικοί στο χιλιαρι και οτι το κατοσταρι δεν το κοιτάνε καν... Οτάν με ρώτησε αν τα έχω τα μορια ήθελα να του απαντήσω: Αν κοβετε οσες δεν πιάνουν τα όρια στα αθλήματα, θα τα έχω τα μορια για να μπω... Δηλαδή έλεος, έχουν 2 μετρα και 2 σταθμά... Τα 5 χιλιοστά στο ανάστημα μου τους μαραναν... Οι αλλες που σερνοντουσαν στο χιλιαρι ηταν εντάξει... Ντροπή

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από marsupilami »

Liontarina έγραψε:Παιδιά εγώ απογοητευτηκα παρα πολύ απο την όλη διαδικασία... Ειδικά στα αθλήματα... Δεν με άφησαν να τα δώσω καν, εφ όσον με μέτρησαν 169,5... Τα αθλήματα τα είχα για πλάκα... Μ λέει ένας αστυνομικός σε κάποια φαση ενω περίμενα για δεύτερη μέτρηση ύψους: Τα εχεις τα μορια; ... Να σημείωσω οτι πριν 5 λεπτα μας είχε πει οτι είναι ελαστικοί στο χιλιαρι και οτι το κατοσταρι δεν το κοιτάνε καν... Οτάν με ρώτησε αν τα έχω τα μορια ήθελα να του απαντήσω: Αν κοβετε οσες δεν πιάνουν τα όρια στα αθλήματα, θα τα έχω τα μορια για να μπω... Δηλαδή έλεος, έχουν 2 μετρα και 2 σταθμά... Τα 5 χιλιοστά στο ανάστημα μου τους μαραναν... Οι αλλες που σερνοντουσαν στο χιλιαρι ηταν εντάξει... Ντροπή

παιδια δικιο εχετε τ να σας πουμε οτι δεν εχετε;

παντως παρατηρω πολλα παιδια να παραπονιουνται για την διαδικασια και αυτο πρεπει να μα σ προβληματιζει ολους γτ ο καθενας μπορει να βρεθει στην θεση τους...

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Μάκη αν έχεις δηλώσει πυροσβεστική μπορείς να πας εκεί στις ΠΚΕ.Εικόνα
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εμας έκοψαν μονο μια κοπελα που το εκανε 5:10 (ειχε 18000 μορια) κ εναν ο ποιος επεσε κ ξερασε (δε ξερω αν ζητησε επανεξεταση)

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από marsupilami »

AlexG7 έγραψε:Εμας έκοψαν μονο μια κοπελα που το εκανε 5:10 (ειχε 18000 μορια) κ εναν ο ποιος επεσε κ ξερασε (δε ξερω αν ζητησε επανεξεταση)

ε με 5 10; Αμα την περνουσαν θα τρελενομασταν. Ενα λεπτο υστερα ειναι οχι ενα δευτερο,

eleos

Δημοσίευση από eleos »

Liontarina έγραψε:Παιδιά εγώ απογοητευτηκα παρα πολύ απο την όλη διαδικασία... Ειδικά στα αθλήματα... Δεν με άφησαν να τα δώσω καν, εφ όσον με μέτρησαν 169,5... Τα αθλήματα τα είχα για πλάκα... Μ λέει ένας αστυνομικός σε κάποια φαση ενω περίμενα για δεύτερη μέτρηση ύψους: Τα εχεις τα μορια; ... Να σημείωσω οτι πριν 5 λεπτα μας είχε πει οτι είναι ελαστικοί στο χιλιαρι και οτι το κατοσταρι δεν το κοιτάνε καν... Οτάν με ρώτησε αν τα έχω τα μορια ήθελα να του απαντήσω: Αν κοβετε οσες δεν πιάνουν τα όρια στα αθλήματα, θα τα έχω τα μορια για να μπω... Δηλαδή έλεος, έχουν 2 μετρα και 2 σταθμά... Τα 5 χιλιοστά στο ανάστημα μου τους μαραναν... Οι αλλες που σερνοντουσαν στο χιλιαρι ηταν εντάξει... Ντροπή

Και εσυ βρε κοπελια δεν έκανες το πρωί μονόζυγο να πάρεις μισό πόντο; Δεν κοιμήθηκες τέντα το βράδυ να ξυπνήσεις 1 πόντο ψηλότερη; Κανονικά έτσι είναι η διαδικασία, έχουν κόψει σε παλαιότερη χρονιά άτομο με 169,7.

Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

marsupilami έγραψε:

παιδια δικιο εχετε τ να σας πουμε οτι δεν εχετε;

παντως παρατηρω πολλα παιδια να παραπονιουνται για την διαδικασια και αυτο πρεπει να μα σ προβληματιζει ολους γτ ο καθενας μπορει να βρεθει στην θεση τους...

Το ζητημα ειναι ουσιαστικως, τι μπορει να γινει. Δεν ειναι δυνατον τους μεν να μην τους μετρανε, τους δε να τους μετρανε το χιλιοστο, να περνανε με 5 λεπτα το χιλιαρι. Και στο τελος μενουν ποσα ατομα να διεκδικουν θεσεις που σε διαφορετικη περιπτωση ουτε με το κυαλι δε θα κοιτουσαν. Λιονταρινα, εχω βρεθει στη θεση σου και μπορω να σου πω να επιμεινεις αν μπορεις και αν το θελεις να γινεις Αστυνομικος, ειδαλλως να σφιξεις τα δοντια και να προχωρησεις γιατι γωνια στο διφραγκο δε βρισκεις.
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από George911 »

Εγώ θυμάμαι μόνο 2 άτομα που έκοψαν...1 αγόρι με 17.900 και 1 κοπέλα με 17.600. Οι Επιτροπές ήταν για κλάματα φέτος. Πέρσι ήταν καλύτερα πιστεύω, τουλάχιστον Στην Αθήνα. Στα ψυχοτεχνικά ήθελαν δήθεν να πρωτοτυπήσουν κάνοντας πιο 'ψαγμένες' ερωτήσεις και πιο πολλές σε αριθμό, αλλά εν τέλει τους πέρασαν ΟΛΟΥΣ. Ήθελε προσπάθεια φέτος για να κοπεί κανείς.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

George911 έγραψε:Εγώ θυμάμαι μόνο 2 άτομα που έκοψαν...1 αγόρι με 17.900 και 1 κοπέλα με 17.600. Οι Επιτροπές ήταν για κλάματα φέτος. Πέρσι ήταν καλύτερα πιστεύω, τουλάχιστον Στην Αθήνα. Στα ψυχοτεχνικά ήθελαν δήθεν να πρωτοτυπήσουν κάνοντας πιο 'ψαγμένες' ερωτήσεις και πιο πολλές σε αριθμό, αλλά εν τέλει τους πέρασαν ΟΛΟΥΣ. Ήθελε προσπάθεια φέτος για να κοπεί κανείς.
εγω εδωσα ναυτικο και πηγα βεβαιωση για να καταθεσω εκει τα πραγματα παιδια ηταν αυστηρα και στους γιατρους και στα αθλητικα ηταν ετσι οπως πρεπει να ειναι ωστε οι μη ικανοι να μην προχωρουν σε βαρος των αλλων
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

Τζιτζικακο μη συγκρινεις τωρα ανομοια πραγματα κι εσυ! Ο στρατος ειναι στρατος. Υπαρχει η απαιτουμενη αυστηροτητα.
Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από George911 »

TZITZIKAKOS έγραψε:
George911 έγραψε:Εγώ θυμάμαι μόνο 2 άτομα που έκοψαν...1 αγόρι με 17.900 και 1 κοπέλα με 17.600. Οι Επιτροπές ήταν για κλάματα φέτος. Πέρσι ήταν καλύτερα πιστεύω, τουλάχιστον Στην Αθήνα. Στα ψυχοτεχνικά ήθελαν δήθεν να πρωτοτυπήσουν κάνοντας πιο 'ψαγμένες' ερωτήσεις και πιο πολλές σε αριθμό, αλλά εν τέλει τους πέρασαν ΟΛΟΥΣ. Ήθελε προσπάθεια φέτος για να κοπεί κανείς.
εγω εδωσα ναυτικο και πηγα βεβαιωση για να καταθεσω εκει τα πραγματα παιδια ηταν αυστηρα και στους γιατρους και στα αθλητικα ηταν ετσι οπως πρεπει να ειναι ωστε οι μη ικανοι να μην προχωρουν σε βαρος των αλλων

Το ίδιο άκουσα για ΣΜΥ και ΣΣΕ. Έκοψαν αυτούς που έπρεπε και τηρήθηκαν γενικά τα όρια σε όλα. Στην ΕΛ. ΑΣ τα πράγματα ήταν τραγικά έως άθλια. Στα ψυχοτεχνικά τόλμησαν να κάνουν ''καλές'' ερωτήσεις, αλλά δεν έκριναν τίποτα. Να φανταστείς υπήρχαν παιδιά που ξεκινούσαν με το γνωστό: Μου αρέσει η Αστυνομία, το όνειρο μου είναι να γίνω αστυνομικός γιατί μ'αρέσει να προσφέρω... Και μετά από λίγο έλεγαν: Διαλέγω την ΕΛ. ΑΣ γιατί προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και υπάρχει ανεργία. Δηλαδή εντάξει... Θα τους πέρασαν για χαζούς τους ψυχολόγους και τους Αξιωματικούς!'Ημουν ο μόνος από την ομάδα μου (ίσως και από όλη την Α' Επιτροπή) που δεν ανέφερε ΚΑΘΟΛΟΥ την επαγγελματική αποκατάσταση και τις αποδοχές. Ντροπή στους γονείς!
Στα υγειονομικά τώρα, στα δωμάτια περίμενε ήδη η 1η ομάδα της Α' Επιτροπής (Α1) και εμείς καθίσαμε στον καναπέ και περιμέναμε για 1 ώρα (μπορεί και 2). Από χαρτιά δώσαμε όλο τον φάκελο, δεν φώναξαν κανέναν που είχε πρόβλημα στις εξετάσεις. Μόνο έναν που ήταν παχύς τον κάλεσαν και τον έκοψαν επί τόπου. Μετά, μόλις μπήκε ο γιατρός και στα 2 δωμάτια μας κοίταξε, μας είπε να γδυθούμε και μέσα σε ούτε 2 λεπτά μας έκρινε ΌΛΟΥΣ ικανούς! Όταν έδινε οδηγίες κοίταζε τους μισούς, στους άλλους είχε γυρίσει πλάτη.
Στα αθλήματα, τέλος, ξεκινήσαμε με 1ο άθλημα τη σφαίρα και τα κορίτσια έκαναν 1ο το 1000αρι. Κόπηκαν 2-3 σίγουρα και στο τέλος έμειναν οι μισές. Αλλά, από τις μισές που έμειναν υπήρχαν και κοπέλες που δεν έπιαναν τα όρια αλλά τις πέρασαν για λίγα δευ/λεπτα ή λίγα μέτρα. Από τα αγόρια δεν κόπηκε κανένας.

To Serve and Protect
pancup

Δημοσίευση από pancup »

Παιδια βεβαιωση για τη πυροσβεστικη στα ΑΤ που καναμε δηλωση δεν παιρνουμε?
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Liontarina »

eleos έγραψε:

Και εσυ βρε κοπελια δεν έκανες το πρωί μονόζυγο να πάρεις μισό πόντο; Δεν κοιμήθηκες τέντα το βράδυ να ξυπνήσεις 1 πόντο ψηλότερη; Κανονικά έτσι είναι η διαδικασία, έχουν κόψει σε παλαιότερη χρονιά άτομο με 169,7.

Σ ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις για το πως μπορώ να πάρω υψος κτλ... Λες και δεν τα ήξερα...

Το πρόβλημα μου είναι οτι στην υψομετρηση είναι αυστηροί αλλά στο 1000αρι και στο 100αρι είναι χαλαροί...

Επίσης περάσανε κοπελα με 170 που έκανε παρα πολύ μύτες τα πόδια της και ενω διαμαστυρηθηκα εκείνη τη στιγμη με έγραψαν κανονικότατα.

Με λιγα λόγια, η αστυνομία θέλει απλως υψος.

Ας τα βγάλουν τα αθλήματα εφ όσον τηρούν τα ορια κατα το δοκούν.

Οι ίδιες κοπέλες θα πάνε και πυροσβεστική να δώσουν. Δυστυχώς για εμένα άλλαξαν τα αθληματα και το οριο υψους. Με τα αθλήματα των προκηρύξεων περνούσα (για οποίον δεν θυμάται η πυροσβεστική είχε εκείνα τα αθλήματα με τις έλξεις, το χιλιαρι σε 4 λεπτα, τη μεταφορα 50 κιλών κτλ).

Με τέτοια αθλήματα θα κόβονταν και αγόρια υπέρβαρα ας πούμε που τώρα πέρασαν και όλα τα κορίτσια.

Κατάλαβα οτι καποιες φορες χρειαζεται να σε θέλει κιόλας. Εμένα δεν με θέλει καθόλου.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες