Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 20
Τα μηνύματα μεταφέρθηκαν στο θέμα "ΠΚΕ σωμάτων ασφαλείας" στην κατηγορία αστυνομία-ειδικοί φρουροί
Καλημέρα παιδιά είμαι νέος στο forum και ενθουσιασμενος για την ωραία σχεδίαση του forum Ας μπω στο ψητό αν κάποιος γονέας ήταν σε κάποιο σώμα ασφαλείας και το παιδί του ήθελε να μπει σε ένα από αυτά , θα είχε κάποια έξτρα μορια;
νομίζω σαν να το έχω ακούσει κάπου αλλά δεν είμαι σίγουρος
σας ευχαριστώ
νομίζω σαν να το έχω ακούσει κάπου αλλά δεν είμαι σίγουρος
σας ευχαριστώ
-
- Α/ΓΕΑ
Αυτό που λες παραβιάζει πλήρως την αξιοκρατία στο ελληνικό δημόσιο και τις πανελλήνιες εξετάσεις και σαφώς δεν ισχύει
πάντως σε ευχαριστώ που απάντησες τόσο γρήγοραμέσω πανελληνιων εννοώ όχι να περάσει έτσι
κάποιος σαν να μου είχε αναφέρει γιατί μου έλεγε ενα παιδιά ότι μπορεί να πάρει και κάποια έξτρα μορια γιατί ο πατέρας του υπηρετούσε σε σώμα ασφάλειας
κάποιος σαν να μου είχε αναφέρει γιατί μου έλεγε ενα παιδιά ότι μπορεί να πάρει και κάποια έξτρα μορια γιατί ο πατέρας του υπηρετούσε σε σώμα ασφάλειας
Υπηρχαν καποτε διαταξεις για ευνοικη προσβαση σε στρατιωτικες σχολες, τεκνων οικογενειων αξιωματικων. Το καποτε παει σε χρονικο βαθος 20ετιας - 25ετιας. Αυτο υπηρχε επειδη τα παιδια των αξιωματικων, και στελεχων γενικοτερα, λογω μεταθεσεων κλπ, υφισταντο σοβαρες κακουχιες με συχνες αλλαγες στο σχολικο περιβαλλον, απομονωση κλπ κλπ. Ήταν ενα απ τα προνομια που ειχαν εκχωρηθει στις στρατιωτικες οικογενειες. ΔΕ γνωριζω κατα ποσο κατι τετοιο ισχυε και για τεκνα αστυνομικων οικογενειων, οπωσδηποτε ομως ΔΕΝ ισχυει τωρα για οποιοδηποτε απ τα ενστολα σωματα, με την εξαιρεση παιδιων των οποιων ο γονιος/γονεις επεσαν στο καθηκον. Ο φιλος σου κανει λαθος, ή τον παραπληροφορησαν
Σας ευχαριστώ και πάλιθα τον ενημερώσω
Παιδιά μια ερώτηση μόνο να κάνω! Με όσα έχετε δει και ακούσει τι πιθανότητες επί τις 100 έχω να μπω αστυφυλακων; Τα μόρια μου είναι 16716 και είμαι γενική σειρά!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
GeoP έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση μόνο να κάνω!Με όσα έχετε δει και ακούσει τι πιθανότητες επί τις 100 έχω να μπω αστυφυλακων; Τα μόρια μου είναι 16716 και είμαι γενική σειρά!
κατ εμε εισαι ηδη μεσα!
Καλημερα! Απλα για να αφησω το ενδεχομενο μιας ακραιας καταστασης θα σου πω 99%. Ελπιζω να σε καλυψα! Συγχαρητηρια για τη προσπαθεια σου!
Ωραία ευχαριστώ παιδιά!!Ενημερωτικά είναι η δεύτερη φορά που έδωσα και η φετινή χρονιά με το ζόρι διάβαζα !
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 12
99.9% από εμένα είσαι μέσα.
Χρειάζεται πραγματικά θαύμα για να μην είσαι μέσα.
Χρειάζεται πραγματικά θαύμα για να μην είσαι μέσα.
GeoP έγραψε:
Με όσα έχετε δει και ακούσει τι πιθανότητες επί τις 100 έχω να μπω αστυφυλακων; Τα μόρια μου είναι 16716 και είμαι γενική σειρά!
100% πιάνεις την Αστυφυλάκων και κατά τη γνώμη μου "χτυπάς" και Πυροσβεστική μάλλον.
Να έχεις ένα καλό, άνετο και ξεκούραστο καλοκαίρι πλέον χωρίς άγχος! Σε λίγο καιρό θα φοράς στολή!
Μπράβο σου αγόρι μου!
-
- Α/ΓΕΑ
Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 που θα μπει στην Αστυφυλάκων νομίζω οτι έχετε όλη αρκετό διάλειμμα για ξεκούραση.
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Μόλις ανακοινώθηκε από την Αστυνομία ο αριθμός των ικανών υποψηφίων. Είναι 2054. Μπορείτε να δείτε τον πίνακα των επιτυχόντων εδώ http://www.astynomia.gr/images/stories/2016/prokirikseis16/01082016%20pinakas.pdf.
Σ. Σ: Αυτός ο αριθμός δεν είναι μόνο από όσους πήγαν στις ΠΚΕ της ΕΛ. Ας, αλλά και από τις άλλες ΠΚΕ που μπορούν να πάρουν βεβαίωση ικανότητας.
Σ. Σ: Αυτός ο αριθμός δεν είναι μόνο από όσους πήγαν στις ΠΚΕ της ΕΛ. Ας, αλλά και από τις άλλες ΠΚΕ που μπορούν να πάρουν βεβαίωση ικανότητας.
To Serve and Protect
Δεν εχει να λεει, και παλι 2054 ατομα που εχουν δηλωσει στο μηχανογραφικο και τις αστυνομικες σχολες (ανεξαρτητου Προτιμησης)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες