Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

AlexG7 έγραψε:Ξερουμε ποσο κοντα επεσε στις περσινες του εκτιμησεις;

Ο Κουτρουμπέλης πέρσι έδωσε την Αστυφυλάκων 15.800. Μιλάμε για απόκλιση 370 μορίων. Δεν είναι άσχημο, αλλά ούτε και ιδιαίτερα εύστοχο.

To Serve and Protect
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Ε κοντα ειχε πεσει. Νταξ οσο να ναι προβλεψη ειναι δε μπορεις να εχεις μικρη αποκλιση
Άβαταρ μέλους
George911

Ναι έπεσε σχετικά κοντά, πόσο μάλλον με τον Στρατηγάκη, ο οποίος την έδινε 14.400. Αυτό πάντως που παρατηρώ είναι ότι από τη μέρα που ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες μέχρι σήμερα έχουν περάσει από το μυαλό μας χιλιάδες εκτιμήσεις, με μεγάλες αποκλίσεις. Στην αρχή όλοι νομίζαμε πως η Αστυφυλάκων θα πάει 16.800 - 17.000. Μετά, λέγαμε θα πέσει στα 16.500. Τώρα λέμε 15.800 - 15.900.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Αν όντως δεν φτάσει ούτε τα 16.000 είναι υπερβολικά κομπλε.

Μακάρι αν αληθεύουν να είναι έτσι και του χρόνου.

Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Police_7 »

Προσωπική εκτίμηση με βάση όσα είδα και άκουσα στις ΠΚΕ 15.600-15.700 συν τις θέσεις της Πυροσβεστικής που μου ενισχύουν την εκτίμηση μου! Στρατηγακης Και Κουτρουμπελης στην ουσία δίνουν κατά μέσο όρο 15.850 χωρίς καν να ξέρουν τι βαθμολογίες και πόσες ενεργές αιτήσεις υπάρχουν για Αστυνομία όπως επίσης πόσοι έχουν βάλει πρώτα πυροσβεστική και μετά αστυνομία!
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Αυτο το τελευταιο με την προτιμηση ειδικα παιζει μεγαλο ρολο. Πχ εγω εχω βαλει πρωτα πυροσβεστικη κ μετα αστυφυλακων κ εχω16400. Αν μπω πυροσβεστικη δεν επηρεαζω καθολου τη βαση των αστυφυλακων παρολο που τη δηλωσα οποτε οσοι ειναι κατω απο εμενα κ εχουν βαλει αστυφυλακων πρωτη ανεβαινουν μια θεση στη λιστα
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ακριβώς!! Επίσης δεν γνωρίζουν επακριβως τι βαθμολογίες πήραν μέρος στις ΠΚΕ και ποια απ τις δύο σχολές βάλανε στις 2 πρώτες επιλογές!! Θα ξαναπώ ότι την βλέπω στο 15.600-15.700!! Τα 15.900 δεν θα τα ακουμπήσει πιστεύω καν!!
pantelfire
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από pantelfire »

Με 3500 ενεργές αιτήσεις και 83 εισακτέους στην πυροσβεστική κατά την γνώμη μου όσοι πάτε για αστυφυλάκων θα έπρεπε να είστε λίγο επιφυλακτικοί ... Πιστεύω η πυροσβεστική θα χαλαρώσει λίγο την ζήτηση της αστυνομίας, αλλά έχω ακούσει και υπερβολικά πράγματα λ. Χ. "όλοι οι 17+ πάνε πυροσβεστική ", "όλοι βάζουν πρώτη την πυροσβεστική "
Αν η βάση της πυροσβεστικής είναι 16200+ τότε αυτοί που δεν θα την πιάσουν που θα είναι συγκεντρωμένοι κάτω απο το 16200 θα μπούν αστυνομία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι βάσεις των δύο σχολών είναι αλληλένδετες. Και προσωπικά πάλι στο 16200 την βλέπω την αστυνομία.

Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δηλαδή εσύ φίλε βλέπεις 16.200 την αστυφυλάκων και αν κατάλαβα καλά στο 16.500+ την πυροσβεστων έτσι;
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

pantelfire έγραψε:Με 3500 ενεργές αιτήσεις και 83 εισακτέους στην πυροσβεστική κατά την γνώμη μου όσοι πάτε για αστυφυλάκων θα έπρεπε να είστε λίγο επιφυλακτικοί ... Πιστεύω η πυροσβεστική θα χαλαρώσει λίγο την ζήτηση της αστυνομίας, αλλά έχω ακούσει και υπερβολικά πράγματα λ. Χ. "όλοι οι 17+ πάνε πυροσβεστική ", "όλοι βάζουν πρώτη την πυροσβεστική "
Αν η βάση της πυροσβεστικής είναι 16200+ τότε αυτοί που δεν θα την πιάσουν που θα είναι συγκεντρωμένοι κάτω απο το 16200 θα μπούν αστυνομία.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι βάσεις των δύο σχολών είναι αλληλένδετες. Και προσωπικά πάλι στο 16200 την βλέπω την αστυνομία.

Επίσης φίλε να σε διορθώσω για Αστυνομία 1200 είναι οι ενεργές αιτήσεις (μπορούν να στο επιβεβαίωσουν και οι υπόλοιποι εδώ στο forum οπως και αν κοιτάξεις προηγούμενα μηνύματα όπου αναφέρεται κιόλας ο αριθμός των ενεργών αιτήσεων ή μπαίνοντας στο Policenet.) και επίσης στην Πυροσβεστική παίρνει 93 πυροσβέστες και 40 Ανθυποπυραγούς και όχι 83. Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Παιδιά για να καταλάβω οι αιτήσεις που είναι δεκτές για την πυροσβεστική είναι 3500. Από αυτές κάποιες αφορούν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν πιάνουν το ηλικιακό όριο για την αστυφυλάκων και διεκδικούν θέσεις εθελοντών. Εγώ απ'ότι καταλαβαίνω 3700 ήταν που είχαν γίνει δεκτές. Από αυτέ όμως αποκλείεται να πάτησαν στις ΠΚΕ τόσα άτομα. Αυτή είναι η δικιά μου άποψη.
pantelfire
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ναι εγώ έτσι τα βλέπω. Ναι 93 λάθος μου από συνήθεια γιατί ουσιαστικά 83 είναι.(ειδικες, εθελοντες κτλ)
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μάλιστα. Τι να πω. Το καλύτερο για όλους μας ας γίνει και ό, τι και να λέμε τώρα είναι απλές σκέψεις και εκτιμήσεις. Σε 40 μέρες σχεδόν θα έχουμε επίσημη εικόνα. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού από εμένα
Άβαταρ μέλους
George911

Εγώ θεωρώ πως οι ενεργές αιτήσεις στην Πυροσβεστική είναι σίγουρα περισσότερες από αυτές της Αστυνομίας. Πολλοί δήλωσαν μόνο την Πυροσβεστική και λόγω της βάσης της Ανθυποπυραγών (για τους ήδη Πυροσβέστες), που ήταν γύρω στα 9-11 όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί νόμιζαν πως θα περάσουν με 5-10. Για το τελευταίο, δεν πρόσεξαν πως είναι για τους ήδη υπηρετούντες και απλά πήγαν με την (ψευδή) ελπίδα στις ΠΚΕ, έχοντας βαθμούς μέχρι το 10. Αν υποθέσουμε ότι οι ενεργές αιτήσεις για την ΕΛ. ΑΣ είναι 1.300 - 1.400, τότε δεν θα ήταν καθόλου περίεργο οι αντίστοιχες για την Πυροσβεστική να είναι 2.500+.

To Serve and Protect
pantelfire
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Η αλήθεια είναι αυτή... Όλοι πηγαίνουν με 5000-10000 μόρια, εξού και οι 4700 αιτήσεις. Ακριβές αριθμό ενεργών αιτήσεων δεν ξέρω αλλα είναι σίγουρα πάνω από 3000. Η πυροσβεστική είναι κάτι ξεχωριστό απο την αστυνομία και υπάρχουν πολλοί που στοχεύουν εκεί και μόνο εκεί όπως και εγώ. Π. Χ. Εγώ έχω 17064 και όπως τα βλέπω τα πράγματα αγχώνομαι ακόμα και εγώ. Είδα πολλούς που είχαν δηλώσει πρώτη την αστυνομία και αρκετούς που είχαν δηλώσεις απλά ΚΑΙ την αστυνομία. Μακάρι να είναι προσιτή η βάση και να μην υπάρξει καμία έκπληξη, θα είναι γελοίο να θες να γίνεις πυροσβέστης, να βάζεις την ζωή σου σε κίνδυνο και να πρέπει να γράψεις 17000+ μόρια για να το πετύχεις. Πιστεύω πως είναι λάθος που μπήκε στις πανελλήνιες με τόσους λίγους εισακτέους.

Μία παρένθεση, είναι τρομερό το πόσα άτομα είδα που έδωσαν ξανά πανελλήνιες στα 20-26 τούς μόνο για την πυροσβεστική, είναι ξεχωριστό σώμα και θέλει να το αγαπάς ΕικόναΕικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες