Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
Ειπαμε δηλαδη... αλλοι λενε θα πιασει 18000+..
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Paris98 έγραψε:Ειπαμε δηλαδη... Αλλοι λενε θα πιασει 18000+.
Μην πιστεύεις ο, τι ακούς ;) Με τέτοια ποσοστά στα μαθήματα κάθε κατεύθυνσης δεν γίνεται να πάει 18.000 η Αστυφυλάκων... Όλοι λένε πως έγραψαν 16,500+ αλλά μέχρι στιγμής όλο 13-14αρια υπάρχουν. Ο χρόνος θα δείξει.
To Serve and Protect
George911 έγραψε:Paris98 έγραψε:Ειπαμε δηλαδη... Αλλοι λενε θα πιασει 18000+.
Μην πιστεύεις ο, τι ακούς ;) Με τέτοια ποσοστά στα μαθήματα κάθε κατεύθυνσης δεν γίνεται να πάει 18.000 η Αστυφυλάκων... Όλοι λένε πως έγραψαν 16,500+ αλλά μέχρι στιγμής όλο 13-14αρια υπάρχουν. Ο χρόνος θα δείξει.
Αν υπάρχει τόσο μεγάλη συσσώρευση στο 13-15 τότε η αστυφυλάκων μπορεί να πάει και στα 14000. Αν και θα μου κάνει τρομερή εντύπωση. Εγω πάντως όταν πάω για ψυχοτεχνικά θα ρωτήσω τα άλλα παιδιά βαθμολογίες απο περιέργεια. Ελπίζω να μου πουν την αλήθεια.
Επίσης ελπίζω να είναι τυπικοί στα υγειονομικά διότι γνωρίζω υποψήφιο με μυωπία εκτός ορίων που θα ανέβει στις ΠΚΕ και έχει 17000+.
Τέλος, γιατί πιστεύεις οτι φέτος θα είναι πιο αυστηροί;
- George911
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Είναι δύσκολο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής να γίνει μια εκτίμηση, έστω πρόχειρη. Να πάει 14.000 η Αστυφυλάκων δεν παίζει, κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω πως θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2014 και 2012 (πιο πιθανό). Και εγώ θα ρωτήσω για βαθμούς και κυρίως θα δω πόσοι θα μείνουν στο τέλος. Αυτό άλλωστε είναι που καθορίζει τη βάση. Όσο για τον υποψήφιο που λες, αν έχει γράψει στην καρτέλα τη μυωπία που έχει και είναι πάνω από το όριο, τότε θα τον κόψουν. Η καρτέλα αυτή διατηρείται μετά, οπότε θα ήταν χαζό να είχαν στα αρχεία έναν με μυωπία άνω του ορίου, κι ας έχει γράψει 17+. Φέτος πιστεύω πως θα είναι αυστηροί-ή πιο αυστηροί από τις προηγούμενες χρονιές-γιατί πάρα πολλά παιδιά την έχουν επιλέξει (μαζί με την Πυροσβεστική) και κάπως πρέπει να ''κοπεί'' αυτός ο αριθμός. Θέλουν, πιστεύω, να στελεχώσουν το Σώμα, το οποίο έχει τεράστιες ελλείψεις, με άτομα πρόθυμα και ικανά, όχι απλά να πουν ότι τους αρέσει η δουλειά και να περάσουν με 17. Εγώ αναχωρώ σήμερα και θα επιστρέψω την Τετάρτη να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας. Καλό βράδυ και καλή επιτυχία!
To Serve and Protect
Αδερφέ εγώ εξετάζομαι προς το τέλος των ΠΚΕ οπότε θα εκτιμούσα να αναφέρεις, όταν επιστρέψεις με το καλο, την εμπειρία σου ώστε να μετριάσω λίγο το άγχος και την αγωνία μου. Καλό ξημέρωμα και καλή επιτυχία!George911 έγραψε:Είναι δύσκολο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής να γίνει μια εκτίμηση, έστω πρόχειρη. Να πάει 14.000 η Αστυφυλάκων δεν παίζει, κατά τη γνώμη μου. Πιστεύω πως θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2014 και 2012 (πιο πιθανό). Και εγώ θα ρωτήσω για βαθμούς και κυρίως θα δω πόσοι θα μείνουν στο τέλος. Αυτό άλλωστε είναι που καθορίζει τη βάση. Όσο για τον υποψήφιο που λες, αν έχει γράψει στην καρτέλα τη μυωπία που έχει και είναι πάνω από το όριο, τότε θα τον κόψουν. Η καρτέλα αυτή διατηρείται μετά, οπότε θα ήταν χαζό να είχαν στα αρχεία έναν με μυωπία άνω του ορίου, κι ας έχει γράψει 17+. Φέτος πιστεύω πως θα είναι αυστηροί-ή πιο αυστηροί από τις προηγούμενες χρονιές-γιατί πάρα πολλά παιδιά την έχουν επιλέξει (μαζί με την Πυροσβεστική) και κάπως πρέπει να ''κοπεί'' αυτός ο αριθμός. Θέλουν, πιστεύω, να στελεχώσουν το Σώμα, το οποίο έχει τεράστιες ελλείψεις, με άτομα πρόθυμα και ικανά, όχι απλά να πουν ότι τους αρέσει η δουλειά και να περάσουν με 17. Εγώ αναχωρώ σήμερα και θα επιστρέψω την Τετάρτη να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας. Καλό βράδυ και καλή επιτυχία!
Παιδες σημερα εξεταστηκα στη ΣΕΤΗ για την 1η φαση των ψυχοτεχνικων ΠΚΕ. Λοιπον ηταν μια πολυωρη και ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ διαδικασια... αυτα που ρωτουσαν ηταν τελειως παλαβα , σαν IQ tests απο το google
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
Paris98 έγραψε:Παιδες σημερα εξεταστηκα στη ΣΕΤΗ για την 1η φαση των ψυχοτεχνικων ΠΚΕ. Λοιπον ηταν μια πολυωρη και ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ διαδικασια... Αυτα που ρωτουσαν ηταν τελειως παλαβα, σαν IQ tests απο το google
δλδ τ ρωτουσαν;
Εκει στις ΠΚΕ οσοι πήγατε μήπως ακούσατε κανέναν αλλον να δίνει με το παλιο σύστημα?Ευχαριστω.
Απο γελ ή επαλ β ομαδα εννοώPao... έγραψε:Εκει στις ΠΚΕ οσοι πήγατε μήπως ακούσατε κανέναν αλλον να δίνει με το παλιο σύστημα?Ευχαριστω.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Pao... έγραψε:Εκει στις ΠΚΕ οσοι πήγατε μήπως ακούσατε κανέναν αλλον να δίνει με το παλιο σύστημα; Ευχαριστω.
pao πως πηγε σμρ; Τι ρωτησαν;
Ολα φυσιολογικά παιδιά τίποτα το σπουδαίο.marsupilami έγραψε:Pao... έγραψε:Εκει στις ΠΚΕ οσοι πήγατε μήπως ακούσατε κανέναν αλλον να δίνει με το παλιο σύστημα; Ευχαριστω.
pao πως πηγε σμρ; Τι ρωτησαν;
Ζωγράφισε μια γυναικα κ έναν άνδρα κ γραψε μια παραγραφο περιγράφοντας τον εαυτο σου κ αλλη μια για το πως σε βλεπουν οι άλλοι.
Μετα θα ειστε 10 ατομα σε μια αιθουσα κ θα σας ρωτουν διαφορα... πχ. Τη γνωμη σας σχετικα με τα οπλα γτ θες ν γίνεις αστυνομικος. Τα μορια σας.
Στν δικια μου δεκάδα παντως ήταν 5 στους 10 απο επαλ με πολυ χαμηλα μορια κ οι αλλοι ηταν πολύτεκνοι με 12.000 κ 13.000 μορια..
Εγω είχα τα περισσότερα απο γελ.
Βεβαια ηταν ενας απο επαλ που ειχε 1900 κατι ηταν κ 25 ετων μαλλον το θελει πολυ.
Αυτα...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Pao... έγραψε:Ολα φυσιολογικά παιδιά τίποτα το σπουδαίο.
Ζωγράφισε μια γυναικα κ έναν άνδρα κ γραψε μια παραγραφο περιγράφοντας τον εαυτο σου κ αλλη μια για το πως σε βλεπουν οι άλλοι.
Μετα θα ειστε 10 ατομα σε μια αιθουσα κ θα σας ρωτουν διαφορα... Πχ. Τη γνωμη σας σχετικα με τα οπλα γτ θες ν γίνεις αστυνομικος. Τα μορια σας.
Στν δικια μου δεκάδα παντως ήταν 5 στους 10 απο επαλ με πολυ χαμηλα μορια κ οι αλλοι ηταν πολύτεκνοι με 12.000 κ 13.000 μορια.
Εγω είχα τα περισσότερα απο γελ.
Βεβαια ηταν ενας απο επαλ που ειχε 1900 κατι ηταν κ 25 ετων μαλλον το θελει πολυ.
Αυτα...
ευχαριστουμε πολυ pao.
άνοδος στις Πυροσβεστικές και Αστυνομικές σχολές είναι τα κύρια συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάγνωση των βαθμολογικών στοιχείων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Οι Bάσεις σε Αστυνομικές και Πυροσβεστικές σχολές που θα κινηθούν πολύ υψηλά ενώ και οι Στρατιωτικές σχολές θα κρατηθούν σε υψηλά επίπεδα.
http://www.ipaideia.gr/vaseis-2016-nees-ektimiseis-mixanografika-2016-mexri-paraskeui.htm
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Εγώ απορω πως βγαζουν συμπεράσματα απο τη στιγμη που οι ΠΚΕ δεν έχουν καν ολοκληρωθεί
Ο μεσος ορος οσων ρωτησα εγω σημερα στα ψυχοτεχνικα ηταν 13000-15000 μορια. Εννοειται οτι ακουστηκαν και 16000 κ 17000 απο δω κ απο εκει, αλλα σαν συνολο ολο 13 και 14 ακουγα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες