Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Paris98
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Paris98 »

Τζιτζιακο φιλε μου εχω ακουσει ομως οτι τα Οπλα εχουν μετεξελιξη. Στα απατσι κλπ ενω τα σωματα οχι τοσο πολυ.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Paris98 έγραψε:Τζιτζιακο φιλε μου εχω ακουσει ομως οτι τα Οπλα εχουν μετεξελιξη. Στα απατσι κλπ ενω τα σωματα οχι τοσο πολυ.
κοιτα τα οπλα εχουν μεγαλη ταλαιπωρια οπου και αν εισαι Με πολλες απαιτησεις. Στα σωματα πας μονο σε σχηματισμους σε μεγαλες πολεις και εισαι σε επιτελειο συνεχεια πιο καθαρη και ανετη ζωη
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Police_7 »

Παιδιά θεωρώ ότι ακόμα όλα είναι στον αέρα. Έχουμε ακόμα τις ΠΚΕ μπροστά μας. Αν τηρηθούν τα όσα ορίζονται τοσο στα υγεινομικά (Δ. Μ. Σ τον οποίο πέρσι δεν τον εξέτασαν καν) όσο και στα αθλήματα (περνούσαν άτομα στο 1000άρι με χρόνο πάνω απο 4.20) και απομείνουν οι ενεργές αιτήσεις τότε ΊΣΩΣ να έχουμε μια ακόμα πιο καθαρή εικόνα για τις βάσεις.
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Police_7 έγραψε:Παιδιά θεωρώ ότι ακόμα όλα είναι στον αέρα. Έχουμε ακόμα τις ΠΚΕ μπροστά μας. Αν τηρηθούν τα όσα ορίζονται τοσο στα υγεινομικά (Δ. Μ. Σ τον οποίο πέρσι δεν τον εξέτασαν καν) όσο και στα αθλήματα (περνούσαν άτομα στο 1000άρι με χρόνο πάνω απο 4.20) και απομείνουν οι ενεργές αιτήσεις τότε ΊΣΩΣ να έχουμε μια ακόμα πιο καθαρή εικόνα για τις βάσεις.
Που εκανες ΠΚΕ περυσι; Στο στρατο; Γιατι αστυνομια σε μετρουσαν τον Δ. Μ. Σ.
pancup

Δημοσίευση από pancup »

Καλυτερα συδ θα λεγα.
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όχι φίλε, στην αστυνομία έδινα. Και δε μας μέτρησαν.
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Police_7 έγραψε:Όχι φίλε, στην αστυνομία έδινα. Και δε μας μέτρησαν.
Αθηνα; Γιατι Θεσσαλονικη, οταν κανεις υγειονομικη εξεταση (γυμνος), σε βαζουν σε ζυγαρια και μετα σε μετρανε το υψος.
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ωωω ναι! Αθήνα! Ελπίζω φέτος να μετρήσουν!
ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ. »

Παιδιά όποιος γνωρίζει με σιγουριά, ας βοηθήσει. Όποιος περάσει ΠΚΕ στην Αστυνομία δεν χρειάζεται να πάει και στις ΠΚΕ της Πυροσβεστικής. Σωστά;

Και αν ναι, τσάμπα συμπληρώσαμε την υγειονομική καρτέλα;:P

Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Ρε παιδιά έδωσε κανείς πέρυσι ΠΚΕ αστυνομίας στην Αθήνα ; Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά άκουσα ότι έγινε σφαγή εκεί.
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

ΕΛ. ΑΣ. έγραψε:Παιδιά όποιος γνωρίζει με σιγουριά, ας βοηθήσει. Όποιος περάσει ΠΚΕ στην Αστυνομία δεν χρειάζεται να πάει και στις ΠΚΕ της Πυροσβεστικής. Σωστά;

Και αν ναι, τσάμπα συμπληρώσαμε την υγειονομική καρτέλα;:P

Καλημέρα. Όχι δεν χρειάζεται να πας και στις 2 ΠΚΕ. Αν πας στης Αστυνομίας, δεν πας και στης Πυροσβεστικής και το αντίστροφο. Και την υγειονομική καρτέλα την συμπληρώσατε τσάμπα, γιατί στην ουσία μόνο τη 1 καρτέλα θες, όχι και τις 2. Ανάλογα σε ποιες ΠΚΕ θα πας, θα δώσεις και την ανάλογη καρτέλα.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
George911

vasilis13 έγραψε:Ρε παιδιά έδωσε κανείς πέρυσι ΠΚΕ αστυνομίας στην Αθήνα ; Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά άκουσα ότι έγινε σφαγή εκεί.

Καλημέρα φίλε. Εγώ έδωσα πέρσι στην Αθήνα. Αυτό όμως που λες εξαρτάται και από τις Επιτροπές που ήταν οι υποψήφιοι. Στη δική μου τουλάχιστον Επιτροπή (Α'), κόπηκαν ελάχιστα άτομα. Αν είσαι ικανός ψυχικά, υγιής και έχεις τα αθλήματα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Είχα δώσει και εγώ πέρυσι στην Θεσσαλονίκη και τα είχα περάσει και δεν είχα θέμα. Απλά το λέω γιατί ο γιος ενός φίλου του αδερφού μου είχε δώσει ΠΚΕ στην Αθήνα και είχε πει ότι κόπηκαν πολλά άτομα. Τώρα σε ποια επιτροπή ήταν το παιδί δεν ξέρω. Απλά αναρωτήθηκα. Καλή επιτυχία George911.
Άβαταρ μέλους
George911

vasilis13 έγραψε:Είχα δώσει και εγώ πέρυσι στην Θεσσαλονίκη και τα είχα περάσει και δεν είχα θέμα. Απλά το λέω γιατί ο γιος ενός φίλου του αδερφού μου είχε δώσει ΠΚΕ στην Αθήνα και είχε πει ότι κόπηκαν πολλά άτομα. Τώρα σε ποια επιτροπή ήταν το παιδί δεν ξέρω. Απλά αναρωτήθηκα. Καλή επιτυχία George911.

Άλλοι λένε πως οι ΠΚΕ στη Θεσ/νικη είναι αυστηρές, άλλοι ότι είναι στην Αθήνα. Κανείς δεν ξέρει. Φέτος βέβαια έχω την εντύπωση ότι θα είναι και στις 2 ΠΚΕ και στις 2 Επιτροπές. Λίγες μέρες έμειναν ακόμα... Καλή επιτυχία εύχομαι και σε εσένα!

To Serve and Protect
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

George911 έγραψε:
vasilis13 έγραψε:Είχα δώσει και εγώ πέρυσι στην Θεσσαλονίκη και τα είχα περάσει και δεν είχα θέμα. Απλά το λέω γιατί ο γιος ενός φίλου του αδερφού μου είχε δώσει ΠΚΕ στην Αθήνα και είχε πει ότι κόπηκαν πολλά άτομα. Τώρα σε ποια επιτροπή ήταν το παιδί δεν ξέρω. Απλά αναρωτήθηκα. Καλή επιτυχία George911.

Άλλοι λένε πως οι ΠΚΕ στη Θεσ/νικη είναι αυστηρές, άλλοι ότι είναι στην Αθήνα. Κανείς δεν ξέρει. Φέτος βέβαια έχω την εντύπωση ότι θα είναι και στις 2 ΠΚΕ και στις 2 Επιτροπές. Λίγες μέρες έμειναν ακόμα... Καλή επιτυχία εύχομαι και σε εσένα!

οποιος τηρει τις προυποθεσεις της προκυρηξεις δεν εχει να φοβηθει τιποτα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες