Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Φίλε δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη σελίδα λέει αλήθειες ή ψέματα καθώς την βρήκα κατά τύχη.

http://www.protothema.gr/greece/article/589927/vaseis-2016-sta-upsi-oi-iatrikes-sholes-ptosi-stis-oikonomikes-kai-ta-polutehneia/

σορι παιδιά αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει ο σύνδεσμος.

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Βρε παιδιά, δεν γίνεται οι αναλυτές-φροντιστές κλπ να γνωρίζουν τι βαθμολογίες έχουν τα άτομα που δηλώνουν την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική. Και πάλι όμως, υπάρχουν και οι ΠΚΕ. Δεν σημαίνει ότι, επειδή 10-20 άτομα από ένα φροντιστήριο-σχολείο έβγαλαν 16,5-17, θα περάσουν κιόλας. Μπορεί να κοπούν στις ΠΚΕ. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για τις βάσεις.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

Κανείς με το παλιο σύστημα απο γελ ή επαλ ομαδα Β;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Εγω εχω πει την εκτιμηση μ που ειναι καθαρα προσωπικη και εχω αναφερει και τα τεκμηρια μου. Παντως και περσι ο στρατηγακης την εδινε 14+και τελικα τπτ η μονη που ανεβηκε περσι καιρος δεν ειναι και να πεσει?
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Πολυ αγχος βλεπω σχεδον σε ολους σας. Υπομονη και ψυχραιμια σας συνιστω ! Οι πολυ καλοι βαθμοι δεν θα προτιμησουν αστυνομια την αστυφυλακων αλλα σχολες στρατιωτικες αξιωματικων και υπαξιωματικων που ειναι καλυτερη η ζωη και ακινδυνη θεωρητικα. Στο κομματι της αστυνομιας τωρα. Δεν υπαρχει το μαξιλαρι του 30 τοις εκατο οπως αλλες χρονιες. Αυτο σημαινει τουλαχιστον 100 μορια πιο κατω απο περισυ η βαση. Μπορει και παρακατω. Μην τρελενεστε Δεν εχουν ολοι οι μαθητες που δωσαν πανελλαδικες Μουρλια να μπουν στην αστυνομια. Στην πυροσβεστικη τωρα κανεις δεν ξερει νεα σχολη σε πανελλαδικες Χωρις προηγουμενη βαση και προτιμιετε οντως απο πολλους υποψηφιοι 5000 ατομα δεν ξερω εκει τι θα γινει αλλα εκτιμω οτι θα ειναι πανω κατω παρομοια η κατασταση με την αστυνομια. Παντως οσοι ειναι κατω απο 15900 δυσκολο το βλεπω και για τις δυο σχολες
Άβαταρ μέλους
George911

TZITZIKAKOS έγραψε:Πολυ αγχος βλεπω σχεδον σε ολους σας. Υπομονη και ψυχραιμια σας συνιστω ! Οι πολυ καλοι βαθμοι δεν θα προτιμησουν αστυνομια την αστυφυλακων αλλα σχολες στρατιωτικες αξιωματικων και υπαξιωματικων που ειναι καλυτερη η ζωη και ακινδυνη θεωρητικα. Στο κομματι της αστυνομιας τωρα. Δεν υπαρχει το μαξιλαρι του 30 τοις εκατο οπως αλλες χρονιες. Αυτο σημαινει τουλαχιστον 100 μορια πιο κατω απο περισυ η βαση. Μπορει και παρακατω. Μην τρελενεστε Δεν εχουν ολοι οι μαθητες που δωσαν πανελλαδικες Μουρλια να μπουν στην αστυνομια. Στην πυροσβεστικη τωρα κανεις δεν ξερει νεα σχολη σε πανελλαδικες Χωρις προηγουμενη βαση και προτιμιετε οντως απο πολλους υποψηφιοι 5000 ατομα δεν ξερω εκει τι θα γινει αλλα εκτιμω οτι θα ειναι πανω κατω παρομοια η κατασταση με την αστυνομια. Παντως οσοι ειναι κατω απο 15900 δυσκολο το βλεπω και για τις δυο σχολες

Ακόμα και εγώ που έχω γράψει περίπου 16, έχω άγχος Εικόνα . Όπως και να 'χει, σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Πάντα βάζουν πρώτα τις ψηλές σχολές Αξιωματικών (ΣΣΕ, ΣΣΑΣ) αλλά και Υπαξιωματικών (ΣΤΥΑ, ΣΥΔ), ενώ η Αστυνομία έρχεται μετά. Εύχομαι να μην ανέβει για 3η συνεχόμενη χρονιά η Αστυφυλάκων...

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Police_7 »

Μακάρι να μη δούμε με 16.000 μόρια να μένουμε εκτός σχολής. Για διάφορους λόγους που όλοι γνωρίζουμε, απουσία προφορικων βαθμών, ένταξη πυροσβεστικής και κακά γραπτά τόσο σε μαθηματικά προασανατολισμου όσο και αρχαια - ιστορία, πιστεύω ότι θα δούμε μια πτώση των 300 μορίων τουλάχιστον από πέρσι. Προσωπικά θεωρώ ότι θα σταματήσει φέτος η βάση στα 15.700-15.800
Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Stripes »

Υπαρχει δρομος ακομα, κυριοι: Συμπληρωση μηχανογραφικων, πκε-που ολοι ξερουμε τι συμβαινει εκει, ποσα ατομα μενουν εκτος-και παλι κανενα συμπερασμα απο αυτα που γραφονται και λεγονται δεν θα ειναι ασφαλες. Οι ιστοσελιδες πουλανε με το να γραφουν ο, τι τους κατεβαινει και πονταρουν στο αγχος των παιδιων, οποτε ο καθενας ας κανει την προσπαθεια που ξεκινησε, γιατι καθε προσπαθεια ειναι σεβαστη, και αυτα που ειναι να γινουν θα τα δουμε ολοι μαζι στο τελος. Η λογικη δειχνει πως θα πεσει η βαση, αλλα αν οι πανελληνιες πηγαιναν με τη λογικη τοτε ολα θα ηταν καλυτερα!
pancup

Δημοσίευση από pancup »

Με το νεο συστημα δε μπορει κανεις να ξερει που θα φτασει μπορει να ανεβει μπορει και να πεσει 1000+ . παντως οι πκε τωρα που τα ατομα ειναι λιγα πρεπει να γινουν με μεγαλυτερη ακριβεια ειδικα στα αθληματα
Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Λέτε να φτάσει η βάση γύρω στα 15.000 μόρια?
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Stripes έγραψε:Υπαρχει δρομος ακομα, κυριοι: Συμπληρωση μηχανογραφικων, πκε-που ολοι ξερουμε τι συμβαινει εκει, ποσα ατομα μενουν εκτος-και παλι κανενα συμπερασμα απο αυτα που γραφονται και λεγονται δεν θα ειναι ασφαλες. Οι ιστοσελιδες πουλανε με το να γραφουν ο, τι τους κατεβαινει και πονταρουν στο αγχος των παιδιων, οποτε ο καθενας ας κανει την προσπαθεια που ξεκινησε, γιατι καθε προσπαθεια ειναι σεβαστη, και αυτα που ειναι να γινουν θα τα δουμε ολοι μαζι στο τελος. Η λογικη δειχνει πως θα πεσει η βαση, αλλα αν οι πανελληνιες πηγαιναν με τη λογικη τοτε ολα θα ηταν καλυτερα!

σιγουρα αυτα που λεμε δεν ειναι 100% ασφαλη εδω ολοκληροι επιστημονες και πεφτουν εξω απλα λεμε την γνωμη Μας. Τωρα ο, τι ειναι να γινει θα γινει,

Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

marsupilami έγραψε:
Stripes έγραψε:Υπαρχει δρομος ακομα, κυριοι: Συμπληρωση μηχανογραφικων, πκε-που ολοι ξερουμε τι συμβαινει εκει, ποσα ατομα μενουν εκτος-και παλι κανενα συμπερασμα απο αυτα που γραφονται και λεγονται δεν θα ειναι ασφαλες. Οι ιστοσελιδες πουλανε με το να γραφουν ο, τι τους κατεβαινει και πονταρουν στο αγχος των παιδιων, οποτε ο καθενας ας κανει την προσπαθεια που ξεκινησε, γιατι καθε προσπαθεια ειναι σεβαστη, και αυτα που ειναι να γινουν θα τα δουμε ολοι μαζι στο τελος. Η λογικη δειχνει πως θα πεσει η βαση, αλλα αν οι πανελληνιες πηγαιναν με τη λογικη τοτε ολα θα ηταν καλυτερα!

σιγουρα αυτα που λεμε δεν ειναι 100% ασφαλη εδω ολοκληροι επιστημονες και πεφτουν εξω απλα λεμε την γνωμη Μας. Τωρα ο, τι ειναι να γινει θα γινει,

Παρακαλω μην παρεξηγηθω, δεν ειχε καποιο υφος ο λογος μου. Περισσοτερο το ειπα για τα παιδια που δινουν φετος πρωτη φορα και δεν γνωριζουν την ολη διαδικασια. Εννοειται πως οι γνωμες ολων εχουν μια βαση και πρεπει να τις λαμβανουμε υπ'οψιν.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Stripes έγραψε:
marsupilami έγραψε:

Παρακαλω μην παρεξηγηθω, δεν ειχε καποιο υφος ο λογος μου. Περισσοτερο το ειπα για τα παιδια που δινουν φετος πρωτη φορα και δεν γνωριζουν την ολη διαδικασια. Εννοειται πως οι γνωμες ολων εχουν μια βαση και πρεπει να τις λαμβανουμε υπ'οψιν.

οχι φιλε δεν παρεξηγηθηκε ο λογος σου αλιμονο! Απλα κουβεντα να γινεται! Παντως και το εχω ξανα πει και εδω ακομη και οι εκτιμητες των βασεων αποφευγουν να κανουν εκτιμησεις γι αυτες τις σχολες... Τις βγαζουν παντα απεξω γτ υπαρχουν μερικοι ασταθμητοι παραγοντες οπως ειναι ας πουμε οι πκε

Άβαταρ μέλους
Stripes
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Stripes »

Μιας και ανεφερες τις πκε, τι βλεπετε εκει που προετοιμαζεστε, οσοι το κανετε, απο θεμα ατομων; Γιατι εγω εδω στη Πατρα βλεπω οτι μεσα σε δυο μερες μειναμε λιγοτεροι απο τους μισους στα 2 σταδια που υπαρχουν. Κυριως απο αντρες γιατι απο γυναικες ειμαστε εξαιρετικα λιγες.
Άβαταρ μέλους
George911

Stripes έγραψε:Μιας και ανεφερες τις πκε, τι βλεπετε εκει που προετοιμαζεστε, οσοι το κανετε, απο θεμα ατομων; Γιατι εγω εδω στη Πατρα βλεπω οτι μεσα σε δυο μερες μειναμε λιγοτεροι απο τους μισους στα 2 σταδια που υπαρχουν. Κυριως απο αντρες γιατι απο γυναικες ειμαστε εξαιρετικα λιγες.

Εγώ γνωρίζω ήδη 6-7 αγόρια από την πόλη μου που θα πάνε σίγουρα στις ΠΚΕ (Αστυνομίας-Πυροσβεστικής-Στρατού). Από κορίτσια δεν ξέρω καμία.

To Serve and Protect
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες