Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ. »

George911 έγραψε:
Υποψήφιος1 έγραψε:Οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις βάσεις αυτών των σχολών φέτος, ενέχει ρίσκο. Θεωρώ πως φέτος η ψαλίδα μεταξύ της ΣΑΕΑ και της Αστυφυλάκων, θα κλείσει ακόμη περισσότερο.

Συμφωνώ! Νομίζω ότι φέτος θα είναι πιο αυστηρές οι Επιτροπές. Το λέω αυτό χωρίς να ξέρω κάτι, απλά έτσι προβλέπω.

Οι Επιτροπές πιστεύω θα είναι πολύ αυστηρές σε ύψος, δείκτη μάζας σώματος και στις υγειονομικές (μυωπία κλπ).Στα ψυχοτεχνικά, όλοι σχεδόν περνάνε ενώ στις αθλητικές είναι λογικό κατ'εμε να υπάρχει μια (όχι μεγάλη) ελαστικότητα.

Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

ΕΛ. ΑΣ. έγραψε:
George911 έγραψε:
Υποψήφιος1 έγραψε:Οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις βάσεις αυτών των σχολών φέτος, ενέχει ρίσκο. Θεωρώ πως φέτος η ψαλίδα μεταξύ της ΣΑΕΑ και της Αστυφυλάκων, θα κλείσει ακόμη περισσότερο.

Συμφωνώ! Νομίζω ότι φέτος θα είναι πιο αυστηρές οι Επιτροπές. Το λέω αυτό χωρίς να ξέρω κάτι, απλά έτσι προβλέπω.

Οι Επιτροπές πιστεύω θα είναι πολύ αυστηρές σε ύψος, δείκτη μάζας σώματος και στις υγειονομικές (μυωπία κλπ).Στα ψυχοτεχνικά, όλοι σχεδόν περνάνε ενώ στις αθλητικές είναι λογικό κατ'εμε να υπάρχει μια (όχι μεγάλη) ελαστικότητα.

Αντίθετα, εγώ πιστεύω θα είναι πολύ αυστηρές στα ψυχοτεχνικά φέτος και αυτό γιατί η ζήτηση είναι δεδομένη και αυξημένη και επίσης υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά με ψηλούς βαθμούς, τα οποία πάνε απλά για τη δουλειά και τα λεφτά. Οπότε αυτό θα ισορροπούσε κάπως τα πράγματα. Στα υγειονομικά τώρα δεν ξέρω, εκεί είναι στάνταρ πράγματα. Στα αθλήματα θα είναι νορμάλ έως αυστηροί (ιδίως για τα κορίτσια στο ύψος) και θα μετρήσουν κανονικά τον Δ. Μ. Σ.(πέρσι δεν μας μέτρησαν εμάς). Άσχετο: Γνωρίζεις αν κρατάνε τις υγειονομικές καρτέλες που δώσαμε την προηγούμενη χρονιά ή τις πετάνε;

To Serve and Protect
ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσίευση από ΕΛ.ΑΣ. »

George911 έγραψε:Αντίθετα, εγώ πιστεύω θα είναι πολύ αυστηρές στα ψυχοτεχνικά φέτος και αυτό γιατί η ζήτηση είναι δεδομένη και αυξημένη και επίσης υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά με ψηλούς βαθμούς, τα οποία πάνε απλά για τη δουλειά και τα λεφτά. Οπότε αυτό θα ισορροπούσε κάπως τα πράγματα. Στα υγειονομικά τώρα δεν ξέρω, εκεί είναι στάνταρ πράγματα. Στα αθλήματα θα είναι νορμάλ έως αυστηροί (ιδίως για τα κορίτσια στο ύψος) και θα μετρήσουν κανονικά τον Δ. Μ. Σ.(πέρσι δεν μας μέτρησαν εμάς). Άσχετο: Γνωρίζεις αν κρατάνε τις υγειονομικές καρτέλες που δώσαμε την προηγούμενη χρονιά ή τις πετάνε;

Στα αθλητικά για τα κορίτσια είναι πάντα αυστηροί διότι δεν μπορεί να περνάει η ίδια αναλογία ή ακόμα "χειρότερα", σκέψου πχ να έμπαιναν 30% άντρες και 70% γυναίκες. Πως θα επανδρωθούν οι μάχιμες υπηρεσίες του σώματος;

Στα αθλήματα εσας πέρσι πως ήταν; Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν μέτρησαν ΔΜΣ; Πολύ κακό αυτό γιατί εκεί γίνεται ένας διαχωρισμός απο πολλούς που έχουν κοιλάρα :P

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αυτό που ρωτάς. Κάνε ενα τηλέφωνο στην Αστυνομική ακαδημία και πιστεύω θα σου λυθεί η απορία.

Άβαταρ μέλους
George911

ΕΛ. ΑΣ. έγραψε:
George911 έγραψε:Αντίθετα, εγώ πιστεύω θα είναι πολύ αυστηρές στα ψυχοτεχνικά φέτος και αυτό γιατί η ζήτηση είναι δεδομένη και αυξημένη και επίσης υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά με ψηλούς βαθμούς, τα οποία πάνε απλά για τη δουλειά και τα λεφτά. Οπότε αυτό θα ισορροπούσε κάπως τα πράγματα. Στα υγειονομικά τώρα δεν ξέρω, εκεί είναι στάνταρ πράγματα. Στα αθλήματα θα είναι νορμάλ έως αυστηροί (ιδίως για τα κορίτσια στο ύψος) και θα μετρήσουν κανονικά τον Δ. Μ. Σ.(πέρσι δεν μας μέτρησαν εμάς). Άσχετο: Γνωρίζεις αν κρατάνε τις υγειονομικές καρτέλες που δώσαμε την προηγούμενη χρονιά ή τις πετάνε;

Στα αθλητικά για τα κορίτσια είναι πάντα αυστηροί διότι δεν μπορεί να περνάει η ίδια αναλογία ή ακόμα "χειρότερα", σκέψου πχ να έμπαιναν 30% άντρες και 70% γυναίκες. Πως θα επανδρωθούν οι μάχιμες υπηρεσίες του σώματος;

Στα αθλήματα εσας πέρσι πως ήταν; Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν μέτρησαν ΔΜΣ; Πολύ κακό αυτό γιατί εκεί γίνεται ένας διαχωρισμός απο πολλούς που έχουν κοιλάρα :P

Δυστυχώς δεν το γνωρίζω αυτό που ρωτάς. Κάνε ενα τηλέφωνο στην Αστυνομική ακαδημία και πιστεύω θα σου λυθεί η απορία.

Δεν είναι ότι είναι αυστηροί με τα κορίτσια. Απλά, τα όρια των αθλημάτων είναι σχετικά δύσκολα για μια κοπέλα να τα περάσει. Στο μόνο που είναι αυστηροί είναι το ύψος φαντάζομαι, για ευνόητους λόγους. Τα λέω αυτά γιατί πέρσι που έδωσα ήταν εντελώς νορμάλ στα αθλήματα. Ούτε πολύ ελαστικοί, ούτε πολύ αυστηροί. Τον Δ. Μ. Σ. Δεν μέτρησαν καθόλου, μόνο ύψος. Ο Δ. Μ. Σ. Παρατήρησα ότι βρίσκεται στην υγειονομική καρτέλα της Πυροσβεστικής, οπότε εκεί θα τους μετρήσουν σίγουρα.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Οταν εκανες τις υγειονομικες, που ησασταν στην επιτροπη, σας μετρουσαν υψος και βαρος, ετσι υπολογιζεται ο Δ. Μ. Σ (βαρος/υψος στο τετραγωνο) .
Άβαταρ μέλους
George911

papikos έγραψε:

Οταν εκανες τις υγειονομικες, που ησασταν στην επιτροπη, σας μετρουσαν υψος και βαρος, ετσι υπολογιζεται ο Δ. Μ. Σ (βαρος/υψος στο τετραγωνο) .

Το ύψος μας το μέτρησαν ΜΟΝΟ στα αθλήματα. Το βάρος δεν το μέτρησαν πουθενά.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Police_7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Police_7 »

Καλησπέρα σε όλους. Να δώσω κ εγώ το στίγμα μου. Έχω 16.000 μόρια. Υπήρξε μια σφαγή απ'όσο έμαθα κι από άλλα παιδιά στις βαθμολογίες. Άλλα περιμένανε άλλα ήρθανε και τα δάκρυα πήγαν κορόμηλο. Απ'όσο βλέπω σιγά σιγά ξάφνου εμφανίζονται 13άρια και 14άρια και βία 15άρια που στις πρώτες μέρες μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών δεν υπήρχαν καν. Εσείς τι μαθαίνετε; Τι γίνεται; Είτε απο γνωστούς σας είτε ό, τι ακούτε?
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

υποψήφια έγραψε:Ναι με το συστημα ειμαι.4η φορα που δινω.
Με το νεο σύστημα εννοείς?

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

Παντως αυτο που παρατηρω ειναι οτι οι περισσοτερες βαθμολογιες για αστυνομια ειναι απο 16800 16700 κ κατω οι περισσοτερες σιγουρα θα υπαρχουν και καποια 17αρια αλλα ποσα οποτε αν οι περισς κοινουνται στην κλιμακα του 16 πολυ πιθανον να υπαρχει καποια μειωση στην σχολη αστυφ πιθανον κ στην σαεα λογω της πυροσβεστικης κυριως
υποψήφια

Δημοσίευση από υποψήφια »

Ναι, με συγχωρεις πανω στη βιασυνη μου, με το νεο συστημα ειμαι. Παντως τωρα που ανακοινωθηκαν και τα προγραμματα βλεπω ολο και λιγοτερους με προθεση να πανε να δωσουν.
Άβαταρ μέλους
George911

Εγώ βλέπω πολλούς να προσπαθούν να σαμποτάρουν την όλη κατάσταση, ίσως για προσωπικό όφελος ή απλά επειδή δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτε άλλο. Αυτό δεν το λέω για εσάς, αλλά για άτομα που γράφουν σε διάφορα site που τυχαίνει να διαβάζω απόψεις. Έχω δει βαθμολογίες από 16 μέχρι 17,5 και όλοι αυτοί ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για Αστυνομικές-Πυροσβεστικές σχολές. Επίσης, οι ίδιοι αυτοί προτρέπουν να μην παρουσιαστούν καν στις ΠΚΕ όσοι έχουν βαθμούς από 15,5 έως 16. Σπάνια πλέον ακούω για Στρατιωτικές και υψηλές μάλιστα, όπως η ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ευελπίδων κλπ. Με τέτοια σφαγή στα Μαθηματικά Κατ.(στον τομέα της Οικονομίας και Πληροφορικής) και στην Έκθεση, προσωπικά δεν νομίζω πως έχουν όλοι πράγματι τέτοιους βαθμούς.
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Καλησπέρα και από εμένα. Σε διάφορα σάιτ που μπαίνω βλέπω άτομα που λένε ότι έχουν ψηλές βαθμολογίες να προτρέπουν άτομα με 15000-16000 μόρια να μην πάνε στις πκε. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τώρα όπως διαβάζω σε διάφορες εκτιμήσεις λένε ότι οι αστυνομικές σχολές θα έχουν μεγάλη αύξηση. Εγώ με 15971 (πολύτεκνος εκεί που πίστευα ότι έχω αρκετές πιθανότητες να μπω στην αστυφυλάκων άρχισα να αγχώνομαι). Πιστεύετε ότι θα ανέβει τόσο; Τι στο καλό.
Ypops.purosv.elas

Δημοσίευση από Ypops.purosv.elas »

Παντα αυτες οι σχολες εχουν ζητηση, φετος μπαινουν 250 ατομα ιδια με περυσι τα μαθηματα βαρυτητας ειναι μαθηματικα, αρχαια, φυσικη κτλ δλδ μαθηματα που δεν γραφεις ευκολα πανω απο 15 οπως τς αλλες χρονιες που ηταν μαθηματικα γενικης και αοθ, εγω εγραψα 16156 δλδ 13 μορια κατω, ελπιζω να πεσουν η λογικη λεει να πεσουν βεβαια μιλαμε για πανελληνιες, τωρα για πολυτεκνους δεν ξερω ποσα ηταν περυσι αλλα γενικα δεν πρεπει να πηγαινουμε με βαση τα περσινα επιπεδα καθως μιλαμε για 6 μαθηματα και τωρα 4 που με ενα λαθος σε καποιο μαθηματα σε ριχνει (εκανα ενα Σ/Λ λαθος και εχασα 150 μορια Εικόνα ) Οποτε μην σταματας να ελπιζεις και κατανοω το αγχος σου πηγαινετο μεχρι το τερμα, κανε τα αθληματα κτλ δηλωσε στο μηχανογραφικο και βλεπουμε, παντως μην ακουμε καλυτερα διαφορα αρθρα οταν κυριως δεν εχει τελειωσει το μηχανογραφικο και ακομα δεν εχουν αρχισει οι εξετασεις στα ΠΚΕ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

vasilis13 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Σε διάφορα σάιτ που μπαίνω βλέπω άτομα που λένε ότι έχουν ψηλές βαθμολογίες να προτρέπουν άτομα με 15000-16000 μόρια να μην πάνε στις πκε. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τώρα όπως διαβάζω σε διάφορες εκτιμήσεις λένε ότι οι αστυνομικές σχολές θα έχουν μεγάλη αύξηση. Εγώ με 15971 (πολύτεκνος εκεί που πίστευα ότι έχω αρκετές πιθανότητες να μπω στην αστυφυλάκων άρχισα να αγχώνομαι). Πιστεύετε ότι θα ανέβει τόσο; Τι στο καλό.

μην αχγωνεσαι οτι ειναι να γινει θα γινει, μη Τα πιστευεις ολα και ποσο μαλλον στο ιντερνετ που ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει χωρις κανενα κοστος... Σε δυο μηνες θα γνωριζουμε!

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εντομεταξυ που βρισκετε ολες αυτες τις εκτιμησεις οτι θα ανεβει η βαση;

ψαχνω το νετ καθε μερα, παρακολουθω ειδησεις κ κανενας δεν αναφερει αστυνομικες ή στρατιωτικες σχολες

στην αρχη ολοι λεγανε γενικα οτι οι βασεις θα ανεβουν στα παντα απλα επειδη τα θεματα ηταν ευκολοτερα απο περυσι (χωρις να υπολογιζουν τιποτα αλλο)

μετα τα βαλανε κατω κ ειπαν οτι οι βασεις θα πεσουν παντου (στις ηδη υψηλοβαθμες σχολες μικρη αυξηση της ταξης των 100-200 μοριων)

δωστε μ ενα λινκ που να λεει οτι η αστυνομια θα ανεβει (οχι απο τρολο blog παρακαλω)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης