Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

George911 έγραψε:
marsupilami έγραψε:
George911 έγραψε:Πέρασα από το σχολείο μου και οι βαθμολογίες δεν ήταν και πάρα πολύ καλές. Σε Ιστορία Κατ. Έκθεση, Μαθηματικά Κατ. Οι βαθμοί ήταν ως επί το πλείστον κάτω του 10. Ωστόσο, να συμπληρώσω πως ένα παιδί έδωσε από ΕΠΑΛ Α', με το παλαιό σύστημα και έβγαλε 18.200. Αρκετά παιδιά που συναντάω μου λένε ότι δηλώνουν μόνο Πυροσβεστική, οπότε οι πιθανότητές μας για την Αστυφυλάκων αυξάνονται!

ναι ειδικοτερα στην θετικη παιδια με 16+ και 17+ πανε για πυροσβεστικη και μετα για στρ σχ οι περισς τουλαχιστον.

Ναι ισχύει αυτό! Οι πιο πολλοί που ρωτάω και που μου λένε, αυτό κάνουν. Συνήθως αυτοί με 17+ πάνε για Πυροσβεστική.

εγω βλεπω αρκετους απο το οικονομικο και κυριως ατομα που δινουν 2η η κ 3η φορα με 16+ 18αριδες δεν τα εχουν παει καλα σε αυτο το πεδιο...

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Στο ΑΤ που πήγατε για αίτηση μήπως μάθατε πόσοι έκαναν; Εκεί που πήγα περίπου 10
Άβαταρ μέλους
vasilis13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από vasilis13 »

Το θέμα είναι να μάθουμε αν γίνεται πόσες αιτήσεις έχουν γίνει συνολικά. Γιατί ποτέ δεν πηγαίνουν όλοι αυτοί στις ΠΚΕ.
υποψήφια

Δημοσίευση από υποψήφια »

Καλησπερα, χθες που μιλησα με Αστυφυλακων για καποιες λεπτομερειες που ηθελα, μου ειπαν οτι εχουν γινει 5000 αιτησεις, οι διπλασιες απο περυσι... Τωρα αν ακουσα τοσο λαθος, δε ξερω, αλλα μου φαινεται σωστο νουμερο.
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

υποψήφια έγραψε:Καλησπερα, χθες που μιλησα με Αστυφυλακων για καποιες λεπτομερειες που ηθελα, μου ειπαν οτι εχουν γινει 5000 αιτησεις, οι διπλασιες απο περυσι... Τωρα αν ακουσα τοσο λαθος, δε ξερω, αλλα μου φαινεται σωστο νουμερο.
Τι εννοεις μιλησες με Αστυφυλάκων δλδ που καλεσες;

Ευχαριστούμε για τν πληροφορία με το νεο σύστημα εισαι;

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από marsupilami »

υποψήφια έγραψε:Καλησπερα, χθες που μιλησα με Αστυφυλακων για καποιες λεπτομερειες που ηθελα, μου ειπαν οτι εχουν γινει 5000 αιτησεις, οι διπλασιες απο περυσι... Τωρα αν ακουσα τοσο λαθος, δε ξερω, αλλα μου φαινεται σωστο νουμερο.
μηπως θα μπορουσες να μας δωσεις το νουμερο που καλεσες; Πντως παιδια δεν σημαινει οτι ολοι ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για αστυνομια

TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

και περισυ τοσοι σχεδον ηταν οι υποψηφιοι απο δαυτους να περιμενεις να εμφανιστουν για τα παιρετερω οι μισοι σχεδον τωρα που ανακοινωθηκαν οι πανελλαδικες με τις βαθμολογιες
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

George911 έγραψε:Πέρασα από το σχολείο μου και οι βαθμολογίες δεν ήταν και πάρα πολύ καλές. Σε Ιστορία Κατ. Έκθεση, Μαθηματικά Κατ. Οι βαθμοί ήταν ως επί το πλείστον κάτω του 10. Ωστόσο, να συμπληρώσω πως ένα παιδί έδωσε από ΕΠΑΛ Α', με το παλαιό σύστημα και έβγαλε 18.200. Αρκετά παιδιά που συναντάω μου λένε ότι δηλώνουν μόνο Πυροσβεστική, οπότε οι πιθανότητές μας για την Αστυφυλάκων αυξάνονται!
μην το λες και η αστυνομια εχει μεγαλη ζητηση Πιστευω οτι η ελας θα εχει πιο ψηλα μορια
Σταθης

Δημοσίευση από Σταθης »

. Πολυ σωστα αυτα που λεει ο μαρσουπιλαμις (χουμπα-χουμπα), αλλα στη γενικη σειρα ειναι 173 θεσεις καθαρες αν θυμαμαι καλα. Δεν θα υπαρχουν 150 Ατομα που να εβγαλαν πανω απο 15.5 απο τους π. Χ 5000 που εκαναν αιτηση;
.

Δημοσίευση από . »

Παιδιά καλημέρα, με 17100 μπορώ να ελπίζω για ανθυποπυραγών; Τις υπόλοιπες τις πιάνω για πλάκα, απλά θέλω μια εκτίμηση. Ευχαριστώ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Η Αστυνομία έχει μεγάλη ζήτηση, αλλά η Πυροσβεστική έχει ακόμα μεγαλύτερη! Όσο περνάει ο καιρός, όλο και πιο πολλά άτομα λένε πως έχουν δηλώσει μόνο Πυροσβεστική, οπότε πιστεύω ότι η Πυροσβεστών θα χει μεγαλύτερη βάση από την Αστυφυλάκων, λόγω και του μικρού αριθμού εισακτέων (93). Παρά την αυξημένη ζήτηση όμως, οι βαθμοί που μου λένε οι περισσότερο είναι μέτριοι (13-14), αλλά ακόμα το παλεύουν! Ελπίζω και εγώ να πέσει η Αστυφυλάκων...200 μόρια τουλάχιστον.
To Serve and Protect
Υποψήφιος1

Δημοσίευση από Υποψήφιος1 »

Οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις βάσεις αυτών των σχολών φέτος, ενέχει ρίσκο. Θεωρώ πως φέτος η ψαλίδα μεταξύ της ΣΑΕΑ και της Αστυφυλάκων, θα κλείσει ακόμη περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Υποψήφιος1 έγραψε:Οποιαδήποτε πρόβλεψη για τις βάσεις αυτών των σχολών φέτος, ενέχει ρίσκο. Θεωρώ πως φέτος η ψαλίδα μεταξύ της ΣΑΕΑ και της Αστυφυλάκων, θα κλείσει ακόμη περισσότερο.

Συμφωνώ! Νομίζω ότι φέτος θα είναι πιο αυστηρές οι Επιτροπές. Το λέω αυτό χωρίς να ξέρω κάτι, απλά έτσι προβλέπω.

To Serve and Protect
υποψήφια

Καλησπερα σας και παλι! Καλεσα στην αστυνομικη ακαδημια στην Αθηνα και αυτοι με παρεπεμψαν σε καποιον υπευθυνο μεσω τηλεφωνικης γραμμης. Οι αριθμοι ειναι αυτοι που υπαρχουν και στην ιστοσελιδα της ελληνικης ασυνομιας:210-2447101 και 210-2461252.
Συμφωνω με τους κυριους παραπανω πως σχεδον οι μισοι απο αυτους δεν θα παρευρεθουν ή δε θα βγαλουν περα τις πκε. Ωστοσο αυτο και μονο δυστυχως δεν μας δινει καμια εικονα για τη βαση, οπως και τιποτα αλλο.
υποψήφια

Ναι με το συστημα ειμαι.4η φορα που δινω.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες