Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Θεωρείς φίλε ότι μπορεί να τη δούμε στο 15.800 δηλαδή με μια μικρή πτώση των 300 μορίων απο πέρσι?
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Παντα ειχαν ζητηση αυτες οι σχολες, γιατι ουσιαστικα ειναι το μονο 'δημοσιο' που απεμεινε, απλα τα τελευταια χρονια εχει αυξηθει ακομη περισσοτερο. Μακαρι να πεσει ρε φιλε, να περασετε ολοι εσεις που το κυνηγατε ειτε γιατι το γουσταρετε ειτε γιατι το ειχατε ονειρο ζωης κτλπ. Απλα περυσι πιστευανε το 60-70% οτι θα πεσει, και οταν βγηκαν οι βασεις επαθαν εγκεφαλικο. Να σου πω και το αλλο, αυτοι που γραψανε 17-18 και δηλωσαν αξιωματικων και μετα αστυφυλακων που νομιζεις οτι θα μπουν; Πολλοι δεν θελουν τον στρατο για ευνοητους λογους. Οποτε συσσωρευονται στην αστυφυλακων, γιατι αξιωματικων 18κατι. Κανεις δεν ξερει τι βαση θα εχει, γιαυτο μην ακουτε κανεναν, δωστε τις ΠΚΕ, περαστε, γιατι περυσι καποιοι κοπηκαν σαυτες με 18000, και οτι ειναι να γινει θα γινει.
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Χαιρετω την παρεα. Οι βασεις υστερα απο μια πρωτη εκτιμηση δικη μου μετα την ανακοινωση των βαθμολογιων εκτιμω οτι θα πεσουν αλλα ελαχιστα. Αστυφυλακων καμια εκατοστη μορια πιο κατω απο περισυ ενω η Πυροσβεστων Την βλεπω γυρω στο 16010 με 1650 βαση. Για τις Αξιωματικων ισως η βαση απο περισυ να μεινει η ιδια αν και πιστευω οτι θα υπαρξει ανοδος μικρη σε ολες
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Καλημέρα! Πολύ σωστό το 'συσσωρεύονται στην Αστυφυλάκων' για τους λόγους που παρέθεσε ο papikos. Φέτος όμως, εξαιτίας της 'δίκαιας' βαθμολόγησης, άλλοι έβγαλαν καλούς βαθμούς και άλλοι όχι. Επίσης, θα υπάρξουν πάρα πολλοί που θα έβγαλαν >15,5, με αποτέλεσμα να μην παραστούν στις ΠΚΕ, εφόσον ήδη από την αρχή της χρονιάς αλλά και μέχρι πρότινος, οι περισσότεροι (μεταξύ αυτών και εγώ) έλεγαν ότι η Αστυφυλάκων θα φτάσει τα 16,8 - 17. Αν προσέξατε, σε κανένα site δεν αναφέρονται οι εκτιμήσεις για τις σχολές ενστόλων, ούτε καν αν θα πέσουν ή αν θα ανέβουν. Ελπίζω η Αστυφυλάκων να πέσει αισθητά, τουλάχιστον 200 μόρια.
To Serve and Protect
--

Δημοσίευση από -- »

Παιδιά καλημέρα σε όλους! Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα τελικά και εγώ να βγάλω 18261 μόρια και ελπίζω για τις Σχολές Αξιωματικών Πυροσβεστικής ή ΕΛ. ΑΣ σαν πρώτες επιλογές και φυσικά αν δεν, ακολουθούν μετά οι υπόλοιπες! Καλό καλοκαίρι σε όλους και εύχομαι να πετύχετε εκεί που επιθυμείτε!
ekamitis

Δημοσίευση από ekamitis »

Καλημερα Παιδες. Εβγαλα 13250 μορια πιστευεται αξιζη τον κοπο να δωσω ΠΚΕ λογω του οτι ειμαι πολυτεκνος;
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

-- έγραψε:Παιδιά καλημέρα σε όλους! Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα τελικά και εγώ να βγάλω 18261 μόρια και ελπίζω για τις Σχολές Αξιωματικών Πυροσβεστικής ή ΕΛ. ΑΣ σαν πρώτες επιλογές και φυσικά αν δεν, ακολουθούν μετά οι υπόλοιπες! Καλό καλοκαίρι σε όλους και εύχομαι να πετύχετε εκεί που επιθυμείτε!

Καλημερα , θεωριτικη ήσουν?

Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

Πιστεύω οτι ολα εξαρτώνται απο τη θεωρητική καθώς παρα πολλα παιδια εγραψαν 17 κ πανω. Και επειδη τα περισσότερα παιδια στα μαθηματικά δν τα πηγαν καλα τα οποια είχαν και το μεγαλύτερο συντελεστη με αποτέλεσμα να εχουν γραψει απο 15 εως 16.100 οι περισσότεροι... το καλο ειναι οτι φέτος παίρνουν 133 παραπανω πυροσβέστες κ επειδη τα κριτηρια για ν μπεις εκει ειναι με την αστυνομία ουσιαστικα να σκέφτεσαι οτι η βάση θα πεσει κατα 133 ατομα... αυτο ειναι παρα πολυ θετικο... αυτο ίσως να σωσει πολλα παιδεία που βρίσκονται κοντά στο 16 κ κατι.Καλο καλοκαίρι παιδια.

.

--

Δημοσίευση από -- »

Pao... έγραψε:
-- έγραψε:Παιδιά καλημέρα σε όλους! Μετά κόπων και βασάνων κατάφερα τελικά και εγώ να βγάλω 18261 μόρια και ελπίζω για τις Σχολές Αξιωματικών Πυροσβεστικής ή ΕΛ. ΑΣ σαν πρώτες επιλογές και φυσικά αν δεν, ακολουθούν μετά οι υπόλοιπες! Καλό καλοκαίρι σε όλους και εύχομαι να πετύχετε εκεί που επιθυμείτε!

Καλημερα, θεωριτικη ήσουν;

Όχι.

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Καλησπέρα παιδιά.

Ουσιαστικά οι θέσεις με το ΝΕΟ σύστημα για την ΓΕΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, είναι 176.

Δυστυχώς είναι πολύ λίγες.

Υποψήφιος Σχολων

Δημοσίευση από Υποψήφιος Σχολων »

Καλημερα παιδες... Με 17 600 απο θετικη με μαθηματικα τι πιθανοτητες δινεται για αξιωματικων αστυνομιας και ανθυποπυραγων
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Liontarina »

Εγω με 14796 ουτε απ εξω δεν νομιζω να περάσω... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
George911
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Εγώ με 15.973 το σκέφτομαι να πάω στις ΠΚΕ...
To Serve and Protect
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Liontarina »

George911 έγραψε:Εγώ με 15.973 το σκέφτομαι να πάω στις ΠΚΕ...
Γιατί έτσι; Δεν ειναι καθόλου άσχημα...

Guest01

Δημοσίευση από Guest01 »

George911 έγραψε:Εγώ με 15.973 το σκέφτομαι να πάω στις ΠΚΕ...

Σχεδόν την ίδια απογοήτευση νιώθει μια πολύ καλή μου φίλη που έβγαλε περίπου 16100.Εγώ θεωρώ πως έχετε πολλές ελπίδες και οτι πρέπει να παρευρεθείτε στις ΠΚΕ.Καλή επιτυχία!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες