Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
μπατμαν

Δημοσίευση από μπατμαν »

Ρε μαγκες... εχει κανεις κανενα νεώτερο?; Καποια ενημερωση?
GiannisKrhth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από GiannisKrhth »

ΔΕν το βλεπω για 17 που λεγανε αφου δεν μας ενημερωσαν σημερα... Εσεις τι λετε?
tasos

Δημοσίευση από tasos »

γνωρίζει κανείς αν θα έχουμε υπηρεσιες μέσα στην σχολή και ποτε θα έχουμε εξόδους;
Nos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nos »

Στην προβα υματισμου ειπαν οτι εαν ειναι για 17 μπορει να βγαλουν ανακοινωση μεχρι και πεμπτη. κι οσο για τις εξοδους αν δεν κανω λαθος τεταρτη και πσκ αν δεν εχεις υπηρεσια. καλημερα και σε λιγες μερες τα λεμε κι απο κοντα.

tasos

Δημοσίευση από tasos »

φιλε η προηγούμενη σειρά λιμενοφυλακων 2 30-3 έβγαινε αν δεν ειχε υπηρεσια νομίζω και έμπαινε την επόμενη μέρα
GiannisKrhth
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από GiannisKrhth »

19 του μηνα τεταρτη 09:00 παρουσιαζομαστε μαγκες. Πηγη απο το υπουργειο αν παρετε τηλεφωνο θα σας το επιβεβαιωσουν λογικα.
Kwtsos

Δημοσίευση από Kwtsos »

Να ρωτήσω και εγώ τώρα. Από ρούχα, τί χρώμα θα πάρετε φανελάκια και κάλτσες; Εγώ προμηθεύτηκα σκούρο μπλε, όπως και τις φόρμες. Και γενικά, τί ρούχα θα πάρετε μαζί σας; Απλά να έχω μια εικόνα εγώ και οι υπόλοιποι μελλοντικοί συνάδελφοι που είμαστε και από μακρυά...
Nos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Nos »

Για τεταρτη 19 μου ειπαν κι εμενα πριν 2 λεπτα..

Nos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Nos »

Και μολις πηραν τηλεφωνο. τεταρτη 19 στις 9 το πρωι μπαινουμε! Καλη μας θητεια!

mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από mysterio »

Πού θα μπείτε για εκπαίδευση παίδες;
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Kwtsos

Δημοσίευση από Kwtsos »

Στη Σχολή Λιμενοφυλάκων στον Πειραιά. Αυτή στους Πόρους έχει κλείσει εδώ και καιρό.
Συνάδελφος

Δημοσίευση από Συνάδελφος »

Τα προβλεπόμενα φανελάκια πρέπει να είναι χρώματος άσπρου. Όσα περισσότερα μπορείτε να πάρετε και εννοείται πολλές κάλτσες. Φόρμες και τέτοια, γενικά ρούχα δικά σου δεν χρειάζονται τα περισσότερα. Θα σας προμηθεύσουν από τη σχολή τα απαραίτητα. Μην ξεχάσετε ξυριστικά (όχι ηλεκτρικές μηχανές), τηλεκάρτες, πάτους για τα άρβυλα κλπ. Αν θέλετε κάτι ρωτήστε και θα προσπαθήσω να απαντήσω.
μπατμαν

Δημοσίευση από μπατμαν »

Συναδελφε , ευχαριστουμε για τις χρησιμες πληροφοριες! Οταν λες τηλεκαρτες; Δεν επιτρεπονται κινητα?; Ουτε χωρις καμερα;
tasos

Δημοσίευση από tasos »

ρε μάγκες εχει κανεις ιδέα με τις εξόδους τι γίνεται; πηρα να ρωτήσω για να προσαρμοσω τα εργαστήρια της σχολής μου αλλά δεν μου είπαν κάτι χειροπιαστο.
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από mysterio »

Όπως πολύ σωστά είπε ο απο πάνω πάρτε μαζί σας αρκετά άσπρα φανελάκια θα σας χρειαστούν οπωσδήποτε! Πολλές κάλτσες (κατά προτίμηση μαύρες αν και δεν φαίνονται) και πολλά εσώρουχα! Εμάς πέρσυ στη ΣΔΥΛΣ μας είχαν υποχρεώσει να πάρουμε μόνο λευκά μποξεράκια μαζί μας πράγμα αχρείαστο τελικά αφού κανένας δεν το ελέγχει αυτό! Οι μαύρες κάλτσες και τα λευκά μπλουζάκια θα χρειαστούν και για μετά τη σχολή στην υπηρεσία με τις άλλες στολές. Επίσης όσοι μπορείτε πάρτε και καμία πάστα κ βούρτσα για να βάφετε κ να καθαρίζετε τις αρβύλες γιατί αν σας δώσουν αυτά που μας έδωσαν πέρσι ήταν της πλάκας απλά!
Καλή αρχή παίδες και καλή δύναμη, αφού θα πάτε στη Λιμενοφυλάκων και δεν θα έχετε το Π. Ν. Πάνω απο το κεφάλι σας στην εκπαίδευση να σας τα κάνουν τσουρέκια, μια χαρά θα τα περάσετε μετα την προπαίδευση (όσο, αν Και εφοσον ζοριστείτε κάποιοι).
Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες