Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Naxos7

Δημοσίευση από Naxos7 »

Παιδιά για να γλυτώσει να πάρει γυναίκες μπορει και μρ γενική σειρά !!! Με γενική κατηγορία αλλα συγκεκριμένες ειδικότητες στρατού για τα Ματια αυτες.. οπως τη προκυρηξη του '11!! Τοσο απλο
Maxitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Maxitis »

ΑΞ/ΚΟΣ ΛΣ έγραψε:Πολιτη που την ειδες την νεα προκηρηξη οτι ειναι με μορια και πως ξερεις οτι θα παρει επιλαχοντες

Εσύ ρε μεγάλε σε παράλληλο σύμπαν ζεις;

Τώρα κατέβηκες από τον Άρη και ρωτάς αν θα βγει καινούρια προκήρυξη και αν θα πάρει επιλαχόντες από την τωρινή;

Τα άρθρα που κυκλοφορούν τα διαβάζεις καθόλου;

Την συνάντηση που είχε ο Υπουργός με την Πανελλήνια Ομοσπονδία, τις δηλώσεις και αυτά που αποφασίστηκαν τα έχεις υπόψη σου;

Ρε μάγκες, όσοι προσπαθείτε να τρολλάρετε ή να γράψετε την μπούρδα σας μην μπαίνετε στον κόπο να δημοσιεύετε μόνο και μόνο για να ανακατεύετε τα θέματα.

Ζητώ συγγνώμη από τους αναγνώστες και κυρίως τους διαχειριστές, αλλά δεν μπορώ να μην τοποθετούμε σε μερικά πράγματα.

peter

Δημοσίευση από peter »

Στο σαιτ του λιμενικου στις δημοσιευσεις ανοιξετο θα το δεις πρωτο εκει γραφει για τα 100 ατομα του λιμενικου για τις στολες
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ενημερώνω και το παρόν νήμα ότι μιας και είσθε αρκετοί οι Επιλαχόντες του παρόντος διαγωνισμού, δημιουργήθηκε νέο νήμα που αφορά αποκλειστικά και μόνο εσάς! Ευχαριστώ!

Επιλαχόντες Λιμενοφύλακες (2016)

Anadromikos

Δημοσίευση από Anadromikos »

Αγαπητοί φίλοι, θα σας πω κάτι απλο Που αφορά την κατάταξη στην σχολή. Δεν γνωριζω τιποτα ουτε για επιλαχόντες, ουτε για τους επιτυχόντες, ούτε και με ενδιαφέρει, να με συγχωρείτε! Εγώ προσωπικά είχα αδίκως κοπεί απο παλαιό διαγωνισμό και έκτοτε κερδισα 4 δικαστικές αποφάσεις υπέρ μου, οπότε με ειδοποιησαν πριν 6 μέρες πως εντός Σεπτεμβρίου θα γινει η Εισαγωγή Μου στην σχολή μαζί με τους νέους επιτυχόντες. Αυτό είναι απόλυτο και αμετάκλητο, διότι καθώς ειμαι ήδη υπαλληλος σε δημόσια υπηρεσία, μου ζητήθηκε να παραιτηθώ προκειμένου Να ειμαι έτοιμος για την Σχολή. Αυτά λοιπόν από εμένα. Να Είσται καλά και να μην τσακώνεστε μεταξύ σας για το τι ειναι δίκαιο ή άδικο στα περί Προσλήψεων. Είμαι στο Στρατο και στο Δημόσιο απο το 1997, θα χορτάσετε πίκρα και αδικία όσοι μπείτε. Απλά και ψυχρά να βλέπετε τι ανακοινώνεται από τις υπηρεσίες. Γεια σας
Σδ

Δημοσίευση από Σδ »

Φίλε μου γνωρίζεις αν δικαιώθηκαν Κ άλλοι όπως εσύ; δηλαδή Σεπτέμβριο θ γίνει η κατάταξη
Anadromikos

Δεν υπήρχαν άλλες εκκρεμότητες, περιπτώσεις απ'όσο γνωρίζω, τους υπόλοιπους παρανόμως εκπεσόντες του παλαιού διαγωνισμού τους έβαλαν στην σειρά του 2011, σαφώς βέβαια όλα αυτά δεν απασχολούν κανέναν σας, παρα μόνο σας ενημερώνουν για το πόσο χρονοβόρες είναι οι διαδικασίες δικαίωσης. Ναι θα γίνει η κατάταξη τον Σεπτέμβριο.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

φίλε εισαι σίγουρος για Σεπτέμβρη γιατί εμένα μου είπαν μετα τον Σεπτέμβριο
Anadromikos

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τίποτα εφόσον δεν το παραλάβω γραπτώς! Στην προκειμένη δεν με ενημέρωσαν γραπτώς, αλλά προφορικώς, οπότε φυσικά δεν ειναι τίποτα σίγουρο. Εάν έχω πάλι οποιαδήποτε ενημέρωση από αυτούς, γραπτώς ή προφορικώς θα σας ενημερώσω αγαπητοί φίλοι.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

παιδιά μήπως έχει κανείς κανένα νέο;
ntinos

Δημοσίευση από ntinos »

αναδρομικε το 2001 ήταν ο διαγωνισμός που συμμετειχες;
Anadromikos

Είχα επικοινωνία σήμερα. Μου είπαν πως το βλέπουν λέει για τέλος Σεπτεμβρίου, γιατί τώρα γίνεται έλεγχος για πλαστά δικαιολογητικά κλπ από μία επιτροπή. Μου είπαν ότι θα γίνουν και τηλεφωνικές ενημερώσεις σε αυτούς που αναμένουμε να μπούμε και θα αποσταλούν προσκλήσεις με το ταχυδρομείο. Για να δούμε λοιπόν αν θα'ναι τέλος Σεπτέμβρη ή ακόμα παραπέρα.
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Δυκ, απο τη στιγμή που θα στείλουν τηλεγράφημα κατάταξης για όσους ειναι να μπουν, μετα απο ποσό καιρό περίπου γίνεται η κατάταξη;
mysterio
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από mysterio »

Tasos2aMAL έγραψε:Δυκ, απο τη στιγμή που θα στείλουν τηλεγράφημα κατάταξης για όσους ειναι να μπουν, μετα απο ποσό καιρό περίπου γίνεται η κατάταξη;
Αν και ρωτάς τον ΔΥΚ παίρνω την πρωτοβουλία να σε ενημερώσω ότι πέρσι τους επιτυχόντες Υπαξιωματικούς μας είχαν στείλει τα τηλεγραφήματα γύρω στο τέλος Αυγούστου αν θυμάμαι καλά και η κατάταξη μας είχε γίνει 21 Σεπτεμβρίου. Περίπου 1 μήνα πριν δηλαδή.

Όμως είχαν επικοινωνήσει και τηλεφωνικά πιο πριν μαζί μας για να τους στείλουμε εμείς κάποιες βεβαιώσεις γνησιότητας ξενόγλωσσων κλπ (κατά τη διάρκεια ελέγχου γνησιότητας των διπλωμάτων μας) από Βρετανικό συμβούλιο, Γαλλικό Ινστιτούτο κλπ γιατί δεν χορηγούσαν αυτοί οι φορείς τις βεβαιώσεις απευθείας στο Λιμενικό Σώμα γιατί έπρεπε ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος να κάνει την αίτηση για να πάρουν αυτοί τα χρήματα για να τη δώσουν... Εικόνα

Κουράγιο παίδες... όλοι μαζί μπορούμε... και κάτι θα γίνει...
tasos

Δημοσίευση από tasos »

με ποιον επικοινωνησες γιατί παίρνω τηλέφωνο στον αριθμό που γράφει η προκυρηξη και δεν απαντούν, αν μπορείς να μας δώσεις εναν αριθμό να επικοινωνήσουμε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες