Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)
Βγηκε στο σαιτ του λιμενικου Διαγωνισμος για να ραφτουν στολες για την εισαγωγη 100ατομων λιμενοφυλακων εαν καταλαβα καλα αρα 49+51
Φιλε peter ωραια τα λες, συμφωνώ, άλλωστε και εγω ειμαι επιλαχών πανω απο το 44 αλλα όντως μπορει να γινει κατι; Και όσον αφορά το 44, πήρα τηλεφωνο πριν μερες σε αυτόν τον αριθμό που κυκλοφορεί εδω μεσα, και ο ανθρωπος μου είπε πως το 44 δν ειναι σίγουρο, μπορει να ειναι 10, μπορει 20 μπορει ολοι να ειναι, δν το ξέρουν αυτο και δεν θα το αποφασίσουν αυτοι που σηκώνουν εκει το τηλεφωνο. Αμα μπορουμε να κανουμε κατι πρεπει να το κανουμε.
Δεν λέει Peter πουθενά ότι στην επόμενη προκήρυξη ότι θα πάρει 100 άτομα από ειδικές δυνάμεις... Απλά είπε ο υπουργός ότι θα βγει καινούργια προκήρυξη... Λογικά θα είναι από Γενική κατηγορία... Φιλικά μιλάω πάντα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Με εντυπωσιάζει και μένα που δεν έχει γράψει κάποιος πάνω του 44. Και πόσο μάλλον οταν βγήκε οτι θα πάρει 44 επιλαχ. και μετα τις ενστάσεις 3-4 άτομα πετάχτηκαν εκτός. Μακάρι να παρει παραπάνω ατομα.peter εχεις λίνκ για αυτό με τις στολές?
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και η επόμενη προκήρυξη θα έχει κατά 99% τις ίδιες κατηγορίες με αυτή. Δεν γράφει πουθενά ότι θα είναι γενικής κατηγορίας. Το Σώμα έχει υπερβολικά πολλές γυναίκες στις τάξεις του και δεν χρειάζεται άλλες σύμφωνα και με τα γραφόμενα του κ. "Επικελευστής ΛΣ" (παρεπιπτόντως εάν μας διαβάζει, θα ήθελα να τοποθετηθεί σε μια σειρά ερωτημάτων που του έχουν γίνει και σε αυτό αλλά και στο άλλο νήμα που αφορά την επικείμενη νέα προκήρυξη για τους ΛΦ).
http://m.hcg.gr/#article.php?siteName=207&origLink=http%3A%2F%2Fwww.hcg.gr%2Fnode%2F13233 Ανοιξε το συννημενο
γνωρίζει κανείς ποτε θα παρουσιαστουν οι επιτυχοντες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Στείλε καλύτερα το λινκ για τις στολές...
Όταν λέμε Γενική κατηγορία φίλε δεν εννοούμε τις γυναίκες, απλά. Να μπορούν να κάνουν και παιδιά που δεν έχουν ειδικές δυνάμεις τα χαρτιά τους.. Σε αυτή την προκήρυξη Τώρα ήθελε ειδικές δυνάμεις για να πάνε στην οεα.. Δεν χρειάζεται μόνο για αυτήν την Υπηρεσία άτομα Γενικά χρειάζεται άτομα το λιμενικό... Εδώ μηχανικούς που ζήταγε ποσα άτομα μετρημένη στα δάχτυλα ήτανε και έτσι πήρε παραπάνω από την κατηγορία των ειδικών δυνάμεων... Φιλικά μιλάω πάντα
Οι μεγαλύτερες ελλείψεις αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται στα κλιμάκια των Ειδικών Αποστολών του ΛΣ όπως και στις Ομάδες φυσικά. Οι διαφορές είναι μικρές. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες για γενική κατηγορία. Καταλαβαίνω φυσικά ότι αρκετοί δεν έχετε υπηρετήσει στις ΕΔ ή δεν είστε απόφοιτοι ναυτικών λυκείων, αλλά παιδιά η αλήθεια είναι ότι πράγματι το Σώμα έχει αρκετές γυναίκες. Αν πάντως ζητήσει άτομα γενικής κατηγορίας, δύσκολα τα πράγματα. Οι γυναίκες κακά τα ψέματα εκεί είναι σε πλεονεκτικότερη θέση (λόγω υψηλών απολυτηρίων). Τέλος πάντων. Εγώ πιστεύω ότι οι κατηγορίες θα είναι οι ίδιες με της τωρινής. Εν αναμονή της νέας προκήρυξης λοιπόν. Φιλικά.
Ναι αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο ο βαθμός αλλά και τα διπλώματα τα αγγλικά το ύψος που είναι βασικό στοιχείο για μια γυναίκα.. Αν ήτανε να πάρει πάλι από τις ίδιες κατηγορίες δεν θα έπαιρνε τους 44 επιλαχόντες, αφού θα βγάλει καινούργια... Για αυτό πήρε επιλαχόντες που είναι από ειδικές δυνάμεις.. Και από ότι είδα δεν θα είναι με γραπτά η Νέα προκήρυξη μόνο με μόρια... Και εγώ είμαι ένα από αυτούς που δεν έχουν ειδικές δυνάμεις αλλά εχω όλα τα άλλα που χρειάζεται για Ν μπω... Αλλά μέχρι να βγει να δούμε τι θα ζητάει τσάμπα συζητάμε παιδιά...
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις φίλε μου; Μόνο γενική σειρά μπορείς να τα κάνεις;
Πολιτη που την ειδες την νεα προκηρηξη οτι ειναι με μορια και πως ξερεις οτι θα παρει επιλαχοντεσ
Με αυτά που είπε ο υπουργός ότι θα τους πάρει τους επιλαχόντες και ότι θα βγει καινούργια προκήρυξη 270 άτομα.. Για το ότι θα είναι μόνο με μόρια το είπε και ένας αξιωματικός στα πιο πάνω μνμ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες