Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Γυρίζεις όλα τα θέματα λες συνέχεια τις απόψεις σου Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από cop29 »

eleos έγραψε:Μόνο που ξεχνάς κάτι, η επόμενη προκήρυξη αν βγει θα είναι για Γενική Σειρά και όχι για Ε. Δ άρα δεν νομίζω να μπείτε σε εκείνη χωρίς συμμετοχή σε νέο διαγωνισμό.
Περασαμε τα αθληματα των ειδικων δυναμεων κ θα μας βαλουν να ξαναπερασουμε τα γιοτοαθληματα της γενικης σειρας; Δε νομιζω. Ασε που θα ναι κριμα μονο τα εξοδα να σκεφτεις που καναμε πηγαινε ελα Αθηνα να τα ξανακανουμε για 2η φορα για το τπτ
Άβαταρ μέλους
Freddo Espresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Freddo Espresso »

Και εγώ αυτό νομίζω. Έχεις έτοιμο έμψυχο δυναμικό που έχει υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις έχει διάφορα διπλώματα και το έχεις τεστάρει σε κολύμπι, τροχάδην, κάμψεις έλξεις και τις διάφορες άλλες δοκιμασίες, επιτυχώς. Είναι δυνατόν να εκκινήσεις καινούριες διαδικασίες για γενική σειρά και να αφήσεις αυτά τα 140 άτομα εκτός, σε μια ασταθή μνημονιακή και αν μη τι άλλο προεκλογική περίοδο; Δυσκολάκι μου φαίνεται, εκτός και εάν γίνει χωρίς ΑΣΕΠ και οι θέσεις είναι ήδη δοσμένες.Άσε που οι εικασίες για κάθε καινούρια προκήρυξη είναι και παραμένουν απλώς εικασίες. Εάν δεν τυπωθεί στο ΦΕΚ τίποτα δεν είναι έγκυρο. Μη ξεχνάτε ότι τη παρούσα προκήρυξη τη περιμέναμε από το (!) 2012. Οπότε η πολυπόθητη προκήρυξη που αναπαράγεται στα σάητ και στα μπλογκς πιστεύω ότι (δυστυχώς) θα αργήσει.

2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

Freddo Espresso έγραψε:Και εγώ αυτό νομίζω. Έχεις έτοιμο έμψυχο δυναμικό που έχει υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις έχει διάφορα διπλώματα και το έχεις τεστάρει σε κολύμπι, τροχάδην, κάμψεις έλξεις και τις διάφορες άλλες δοκιμασίες, επιτυχώς. Είναι δυνατόν να εκκινήσεις καινούριες διαδικασίες για γενική σειρά και να αφήσεις αυτά τα 140 άτομα εκτός, σε μια ασταθή μνημονιακή και αν μη τι άλλο προεκλογική περίοδο; Δυσκολάκι μου φαίνεται, εκτός και εάν γίνει χωρίς ΑΣΕΠ και οι θέσεις είναι ήδη δοσμένες.Άσε που οι εικασίες για κάθε καινούρια προκήρυξη είναι και παραμένουν απλώς εικασίες. Εάν δεν τυπωθεί στο ΦΕΚ τίποτα δεν είναι έγκυρο. Μη ξεχνάτε ότι τη παρούσα προκήρυξη τη περιμέναμε από το (!) 2012. Οπότε η πολυπόθητη προκήρυξη που αναπαράγεται στα σάητ και στα μπλογκς πιστεύω ότι (δυστυχώς) θα αργήσει.

ακριβως. Και επισης ξαναλεω ότι πολύ δυσκολα θα Ανοιξουν τη σχολη Για μονο 49 ατομα και το να καθυστερουν και τους επιτυχόντες μεχρι να βγει και αν βγει καινουρια προκηρυξη είναι πιο δυσκολο απτο να παρουν εμας που ειμαστε ετοιμοι για καταταξη

Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από manolis88 »

Το εξετάστηκε επιτυχως ειναι σχετικο μονο στο κολυμπι ηταν ετσι οπως επρεπε να ειναι οποτε μη κρυβόμαστε πισω απο το δαχτυλο μας και απο δηλωσεις εμεις βγαλαμε αθληματα ειδικων δυναμεων και τα αθληματα της γενικης σειρας ειναι για γιωταδες να κανετε το σταυρο σας να μας παρει ολους παρολο που πολλοι δε πληρουν της προυποθεσεις αντικειμενικα!
ΑποΛελε

Δημοσίευση από ΑποΛελε »

DYK εσυ μηπως ξερεις κατι πιο εγκυρο η εστω καποια πληροφορια
eleos

Δημοσίευση από eleos »

cop29 έγραψε:
eleos έγραψε:Μόνο που ξεχνάς κάτι, η επόμενη προκήρυξη αν βγει θα είναι για Γενική Σειρά και όχι για Ε. Δ άρα δεν νομίζω να μπείτε σε εκείνη χωρίς συμμετοχή σε νέο διαγωνισμό.
Περασαμε τα αθληματα των ειδικων δυναμεων κ θα μας βαλουν να ξαναπερασουμε τα γιοτοαθληματα της γενικης σειρας; Δε νομιζω. Ασε που θα ναι κριμα μονο τα εξοδα να σκεφτεις που καναμε πηγαινε ελα Αθηνα να τα ξανακανουμε για 2η φορα για το τπτ

Εγώ βλέπω εδώ μέσα πως ο καθένας αερολογεί και αναλύει τα πράγματα που τον συμφέρουν, δεν γίνεται λοιπόν να εκδοθεί νέα προκήρυξη για Γενική Σειρά και να πάρουν εσένα επειδή είσαι κομάντο και πέρασες τα σούπερ αθλήματα και να μην δοθεί ευκαιρία και σε υπόλοιπους ανθρώπους να συμμετέχουν επειδή κατά τα λεγόμενα σου τα αθλήματα τους είναι να γιωτάδες, ωραία νοοτροπία έχεις και θέλεις να μπεις και σε ένστολο σώμα, χαρακτηρίζοντας συναδέλφους σου γιωτάδες, εσύ μεγάλε την είχες την ευκαιρία σου, οι άλλοι στο πηγάδι κατούρησαν ή επειδή πήγες εσύ Ειδικές Δυνάμεις πρέπει σώνει και καλά να σε βάλουν μέσα;

Σοβαρά τώρα, με τέτοιο κολλημένο μυαλό που πηγαίνεις; Σε διαβάζουν Λιμενικοί αυτή την στιγμή και γελάνε, εκτίθεσαι, σύνελθε.

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Φίλε ελεεινέ, συγγνώμη, φίλε έλεος, οι γνώμες μας εμάς όσων γράφουμε και όσων διαβάζουν τα σχόλια μας και δεν γράφουν στο φόρουμ, απλώς ενημερώνονται, είναι βάση κοινής λογικής και βάση το τι έχουμε συλλέξει ως πληροφορίες και μέσα από το σώμα και από υπόλοιπα άτομα που ασχολούνται. Δε νομίζω να γελάνε οι λιμενικοί που μας διαβάζουν, διότι δεν εκτιθέμεθα, ίσα ίσα που αναπαράγουμε και τη σκέψη πολλών από αυτών. Η αλήθεια είναι πως οι επιλαχόντες είναι έτοιμη λύση, δοκιμασμένα τα άτομα από όλα όσα απαιτεί μια προκήρυξη και με δικαιωματικά τον επόμενο λόγο μέχρι (; ) να βγάλει νέα προκήρυξη. Περιμέναμε 5 χρόνια να βγεί για λιμενοφύλακες, τώρα περιμένετε να βγει νέα και μεγάλη κιόλας εντός του ίδιου έτους; Θα στραφούν σε άμεσες λύσεις.
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Tasos2aMAL έγραψε:Φίλε ελεεινέ, συγγνώμη, φίλε έλεος, οι γνώμες μας εμάς όσων γράφουμε και όσων διαβάζουν τα σχόλια μας και δεν γράφουν στο φόρουμ, απλώς ενημερώνονται, είναι βάση κοινής λογικής και βάση το τι έχουμε συλλέξει ως πληροφορίες και μέσα από το σώμα και από υπόλοιπα άτομα που ασχολούνται. Δε νομίζω να γελάνε οι λιμενικοί που μας διαβάζουν, διότι δεν εκτιθέμεθα, ίσα ίσα που αναπαράγουμε και τη σκέψη πολλών από αυτών. Η αλήθεια είναι πως οι επιλαχόντες είναι έτοιμη λύση, δοκιμασμένα τα άτομα από όλα όσα απαιτεί μια προκήρυξη και με δικαιωματικά τον επόμενο λόγο μέχρι (;) να βγάλει νέα προκήρυξη. Περιμέναμε 5 χρόνια να βγεί για λιμενοφύλακες, τώρα περιμένετε να βγει νέα και μεγάλη κιόλας εντός του ίδιου έτους; Θα στραφούν σε άμεσες λύσεις.

Σκέψη πολλών δεν νομίζω να είναι μεγάλε να χαρακτηρίζεις γιωτοαθλήματα τα αθλήματα που δίνει ο Λιμενοφύλακας της Γενική σειράς, αυτό είναι υποτίμηση και χαλασμένο μυαλό και εγώ δεν λεω πως περιμένω κάτι, απλά αναπαράγεται αυτό που σας συμφέρει και χλευάζεται δοκιμασίες που έχουν δώσει άτομα που είναι ήδη στο Σώμα και οφείλεται να μιλάτε καλύτερα, αυτό και τέλος, προσέξτε τι γράφετε.

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

eleos έγραψε:
cop29 έγραψε:

Εγώ βλέπω εδώ μέσα πως ο καθένας αερολογεί και αναλύει τα πράγματα που τον συμφέρουν, δεν γίνεται λοιπόν να εκδοθεί νέα προκήρυξη για Γενική Σειρά και να πάρουν εσένα επειδή είσαι κομάντο και πέρασες τα σούπερ αθλήματα και να μην δοθεί ευκαιρία και σε υπόλοιπους ανθρώπους να συμμετέχουν επειδή κατά τα λεγόμενα σου τα αθλήματα τους είναι να γιωτάδες, ωραία νοοτροπία έχεις και θέλεις να μπεις και σε ένστολο σώμα, χαρακτηρίζοντας συναδέλφους σου γιωτάδες, εσύ μεγάλε την είχες την ευκαιρία σου, οι άλλοι στο πηγάδι κατούρησαν ή επειδή πήγες εσύ Ειδικές Δυνάμεις πρέπει σώνει και καλά να σε βάλουν μέσα;

Σοβαρά τώρα, με τέτοιο κολλημένο μυαλό που πηγαίνεις; Σε διαβάζουν Λιμενικοί αυτή την στιγμή και γελάνε, εκτίθεσαι, σύνελθε.

Φιλε μ δε ξερω τι ρολο βαρας κ τι ζορι τραβας αλλα ο μονος που εχει κομπλεξ εδω μεσα εισαι εσυ

faber
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από faber »

eleos έγραψε:Εγώ βλέπω εδώ μέσα πως ο καθένας αερολογεί και αναλύει τα πράγματα που τον συμφέρουν, δεν γίνεται λοιπόν να εκδοθεί νέα προκήρυξη για Γενική Σειρά και να πάρουν εσένα επειδή είσαι κομάντο και πέρασες τα σούπερ αθλήματα και να μην δοθεί ευκαιρία και σε υπόλοιπους ανθρώπους να συμμετέχουν επειδή κατά τα λεγόμενα σου τα αθλήματα τους είναι να γιωτάδες, ωραία νοοτροπία έχεις και θέλεις να μπεις και σε ένστολο σώμα, χαρακτηρίζοντας συναδέλφους σου γιωτάδες, εσύ μεγάλε την είχες την ευκαιρία σου, οι άλλοι στο πηγάδι κατούρησαν ή επειδή πήγες εσύ Ειδικές Δυνάμεις πρέπει σώνει και καλά να σε βάλουν μέσα;

Μα νομίζω, οτι δεν έχει να κάνει με "ευκαιρία", εχει να κάνει με ελλείψεις που υπάρχουν. Αν ήταν να δίνει το Ελληνικό Δημόσιο ευκαιρίες (οπως λες) στου πολίτες θα βγαίναν κάθε χρόνο οι ίδιες θέσεις, το ίδιο timing, για το ίδιο σώμα. Τι θα πεί "εσύ είχες την ευκαιρία σου πρέπει να πάρουν και οι αλλοι ευκαιρίες";

ΑποΛελε

Δημοσίευση από ΑποΛελε »

Dyk εχεις ακουσει εσυ κατι για επιλαχοντες?
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

eleos έγραψε:

Σκέψη πολλών δεν νομίζω να είναι μεγάλε να χαρακτηρίζεις γιωτοαθλήματα τα αθλήματα που δίνει ο Λιμενοφύλακας της Γενική σειράς, αυτό είναι υποτίμηση και χαλασμένο μυαλό και εγώ δεν λεω πως περιμένω κάτι, απλά αναπαράγεται αυτό που σας συμφέρει και χλευάζεται δοκιμασίες που έχουν δώσει άτομα που είναι ήδη στο Σώμα και οφείλεται να μιλάτε καλύτερα, αυτό και τέλος, προσέξτε τι γράφετε.

Δε θα μου κάνεις υποδείξεις, μεγάλε. Και κατ'αρχάς δε σχολίασα χλευαστικά τίποτα, δες τα μηνύματα μου. Και φτιάξε προφίλ να συζητάμε, γιατί έτσι είσαι πραγματικά για έλεος, μην κρύβεσαι. Σου είπαμε 4-5 διαφορετικά άτομα ότι έχουμε αυτές τις πληροφορίες και δε λέμε οτι μας συμφέρει, τι άλλο θες; Άντε από εδώ, σε παρακαλώ, μάλλον κανένας κομμένος θα είσαι.
sdiver

Δημοσίευση από sdiver »

Υπάρχει μια σελίδα στο fb ''επιλαχόντες λιμενοφύλακες 2016'' όποιοι επιλαχόντες ενδιαφέρονται ας την επισκεφθούν, το παιδί που την έχει αναλάβει έχει βάλει δικηγόρο και θα στείλει επιστολή στον υπουργό. Όσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο καλύτερα. Δείτε την σελίδα και θα καταλάβετε.
Πολιτης

Δημοσίευση από Πολιτης »

Γιατί ρε σεις τελείωσε ή διαδικασία πήρε επιλαχόντες και τον άφησαν απ έξω για να πάει να κάνει όλα αυτά; Μιλάμε ο τύπος πρέπει να είναι πυροβολιμενος... έχουμε ψωμί ακόμα αναμένουμε και τις ενστάσεις που όλοι τις ξεχνάτε και ξαφνικά θα δείτε ενα άλλο νούμερο γιατί θα έχουν περάσει και θα λέτε πάλι μπλα μπλα μπλα βύσματα κλπ κλπ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης