Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Terminator »

Tasos2aMAL έγραψε:Συμφωνώ με τον Cop29, όσων αφορά τους επιλαχόντες : Η διάταξη με την οποία θα γίνει η πρόσληψη επιλαχόντων είναι το άρθρο 33 παρ.12 Ν.4256/2014 ορίστηκε ότι : «Οι κενές οργανικές θέσεις από τις προβλεπόμενες στο άρθρο 56 του ν.4150/2013 (Α`102), οι οποίες εξακολουθούν να υφίστανται και μετά τη διενέργεια διαγωνισμού για την κατάταξη υποψηφίων στις παραγωγικές Σχολές Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, μπορεί, εφόσον υπάρχουν επιτακτικές υπηρεσιακές ανάγκες, να συμπληρώνονται από τους πίνακες των επιλαχόντων του οικείου διαγωνισμού, εντός ενός έτους από την ολοκλήρωσή του, και οι επιλαχόντες αυτοί κατατάσσονται ως νέα εκπαιδευτική σειρά. Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, η οποία εκδίδεται μετά από έγκριση της επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει σε χρόνο μεταγενέστερο της Προκήρυξης για την ανάγκη κάλυψης των θέσεων αυτών, καθορίζεται ο αριθμός των επιλαχόντων που θα καταταγούν για τη συμπλήρωση του αριθμού αυτού και κάθε άλλη αναγκαία πράξη». Αυτό είχε γίνει με τους Αξ και Υπ/αξ του 2014. Μετά τις ενστάσεις, μπορούμε να οργανωθούμε οι επιλαχόντες για να κινήσουμε κάποιες διαδικασίες

Μια προσφυγή ενώπιον διοικητικού δικαστηρίου είναι χρονοβόρα και έχει μεγάλο κόστος. Μην περιμένεις δικαίωση πριν την επόμενη τετραετία και φυσικά εαν και εφόσον η κυβέρνηση φροντίσει στην συνέχεια να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις γιατί και επι Σαμαρά απο όσο θυμάσαι οι στρατιωτικοί είχαν δώσει μάχη για να πάρπυν τα αναδρομικά τους πουα ανάθεμα αν πήραν μερικά ψίχουλα απο όσα τους χρώσταγε.

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Πολύ θετικό αυτό με τη διενέργεια κλήρωσης για προμήθεια 300 ζευγαριών άρβυλα. Από 2 ζευγάρια ο καθένας, οπότε μιλάμε για +100 άτομα στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Άβαταρ μέλους
manolis88
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από manolis88 »

Ενα ζευγάρι αρβυλα δινει απο ότι ξερω
Άβαταρ μέλους
Freddo Espresso
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Freddo Espresso »

Και δύο να δίνει, μιλάμε αυτόματα για 150 άτομα.
2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από cop29 »

Μακαρι παλικαρια. Αντε να μπουμε κ μεις να ηρεμησουμε μας εχει φαει το αγχος
Vicky

Δημοσίευση από Vicky »

Εμενα η πηγη μου μου παντως μου ειπε πως οταν τελειωσουν οι διαδικασιες των 49 που περασαν θα βγει η επομενη προκυρηξη γενικης σειρας Γυρω στα 300 ατομα Και θα Μπουν ολοι μαζι για εκπαιδευση... Μου Ξεκαθαρισε επισης οτι δεν προκειται να παρουν επιλαχοντες απο την τελευταια προκυρηξη...
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

Vicky έγραψε:Εμενα η πηγη μου μου παντως μου ειπε πως οταν τελειωσουν οι διαδικασιες των 49 που περασαν θα βγει η επομενη προκυρηξη γενικης σειρας Γυρω στα 300 ατομα Και θα Μπουν ολοι μαζι για εκπαιδευση... Μου Ξεκαθαρισε επισης οτι δεν προκειται να παρουν επιλαχοντες απο την τελευταια προκυρηξη...

αν είναι ετσι Ολοι οι 140 επιλαχόντες θα μπουμε χωρις εξετασεις και χωρις τιποτα κ Γιατι τα χουμε περασει ολα Αλλα και κ γιατι Συμφωνα κ με Τη νομοθεσια για 1 χρονο απτην ορκωμοσια των επιτυχοντων Δικαιούμαστε να μπουμε σαν παραπανω ατομα

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από lokatzis »

Παιδια η προκυρηξη γενικης σειράς τη ειναι υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ; Συγγνώμη που δεν γνωρίζω
91

Δημοσίευση από 91 »

Γενικης σειρας σημαινει οτι δε χρειαζεται να εχεις παει στις ειδικες δυναμεις, απλα να εχεις κανει τη θητεια σου αν εισαι ανδρας. Δικαιωμα συμμετοχης εχουν και γυναικες.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

lokatzis έγραψε:Παιδια η προκυρηξη γενικης σειράς τη ειναι υπάρχουν και άλλες κατηγορίες ; Συγγνώμη που δεν γνωρίζω

Γενικη σειρα δε χρειαζεται ουτε από ειδικες δυναμεις να εισαι ουτε από ναυτικο λυκειο. Θελει μονο να χεις παει φαντάρος και να χεις τα ιδια χαρτια που ζητουσε και αυτή και τα αθλήματα είναι σαν αυτά που περασαν οι μηχανικοι και οι διασωστες σε μας

eleos

Δημοσίευση από eleos »

cop29 έγραψε:
Vicky έγραψε:Εμενα η πηγη μου μου παντως μου ειπε πως οταν τελειωσουν οι διαδικασιες των 49 που περασαν θα βγει η επομενη προκυρηξη γενικης σειρας Γυρω στα 300 ατομα Και θα Μπουν ολοι μαζι για εκπαιδευση... Μου Ξεκαθαρισε επισης οτι δεν προκειται να παρουν επιλαχοντες απο την τελευταια προκυρηξη...

αν είναι ετσι Ολοι οι 140 επιλαχόντες θα μπουμε χωρις εξετασεις και χωρις τιποτα κ Γιατι τα χουμε περασει ολα Αλλα και κ γιατι Συμφωνα κ με Τη νομοθεσια για 1 χρονο απτην ορκωμοσια των επιτυχοντων Δικαιούμαστε να μπουμε σαν παραπανω ατομα

Μόνο που ξεχνάς κάτι, η επόμενη προκήρυξη αν βγει θα είναι για Γενική Σειρά και όχι για Ε. Δ άρα δεν νομίζω να μπείτε σε εκείνη χωρίς συμμετοχή σε νέο διαγωνισμό.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδια αν μπορει καποιος να μας πει αν την δευτερη μερα των αθλητικων δοκιμασιων σκουπιζανε το μονοζυγο πριν απο τις ελξεις;
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αν καποιος υπηρετησει ειδικες δεν θα μετρησει στις γενικες;
αμα ειναι ετσι καλο που φαινεται και οι αλλοι που δεν πηγαν ειδικες γιατι να μην παρουν μερος
faber
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από faber »

lokatzis έγραψε:Αν καποιος υπηρετησει ειδικες δεν θα μετρησει στις γενικες;
αμα ειναι ετσι καλο που φαινεται και οι αλλοι που δεν πηγαν ειδικες γιατι να μην παρουν μερος

παλικάρι μου, σε παρακολουθώ εδώ και μέρες, είσαι τελείος άσχετος και δεν έχεις ιδέα και μονίμος ρωτάς βασικά πράγματα που αν κάνεις τον κόπο και διαβάσεις την προκύρηξη που βγήκε ή κανένα άλλο θέμα σε αυτό το φόρουμ θα τις απαντήσεις μόνος σου... Κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ...
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ενταξει faber
μην φωναζεις ειπα Και εγω την αποψη μου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση