Ναι, μόνο πολλαπλής!cop29 έγραψε: Παιδια το ναυτικο δικαιο μονο πολλαπλης επιλογης δε θα ναι;
Γραπτές Εξετάσεις Υποψήφιων Δοκίμων Λ/Φ (2016)
- Tasos2aMAL
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Tasos2aMAL έγραψε:Ναι, μόνο πολλαπλής!cop29 έγραψε: Παιδια το ναυτικο δικαιο μονο πολλαπλης επιλογης δε θα ναι;
Ευχαριστω!
- Tasos2aMAL
Nα 'σαι καλά! Στις Λεκτικές Δεξιότητες και κατανόηση Κειμένου, θα έχει κείμενο προς ανάγνωση, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωση κενών και αντιστοίχιση. Κακώς βάλανε πρώτα το Ναυτικό Δίκαιο, κατά τη γνώμη μου, γιατί χάνουμε 1 μέρα διαβάσματος έτσι. Να μου πείτε, τη 1 μέρα περιμένεις να διαβάσεις; Όχι, αλλά είναι 1-2 επαναλήψεις, όπως και να το κάνεις.cop29 έγραψε:
Ευχαριστω!
Αντιστοιχιση; Αναφερεται αυτο στη προκυρηξη φιλε μου;Tasos2aMAL έγραψε:Nα 'σαι καλά! Στις Λεκτικές Δεξιότητες και κατανόηση Κειμένου, θα έχει κείμενο προς ανάγνωση, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συμπλήρωση κενών και αντιστοίχιση. Κακώς βάλανε πρώτα το Ναυτικό Δίκαιο, κατά τη γνώμη μου, γιατί χάνουμε 1 μέρα διαβάσματος έτσι. Να μου πείτε, τη 1 μέρα περιμένεις να διαβάσεις; Όχι, αλλά είναι 1-2 επαναλήψεις, όπως και να το κάνεις.cop29 έγραψε:
Ευχαριστω!
- Freddo Espresso
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Παίδες βγήκε η ύλη αλλά θέλω μια διευκρίνηση.
Σύμβαση Ρυμούλκησης, Κανονισμοί αποφυγής σύγκρουσης, Αβαρία και Υγειονομική Νομοθεσία, είναι μέσα;
Σύμβαση Ρυμούλκησης, Κανονισμοί αποφυγής σύγκρουσης, Αβαρία και Υγειονομική Νομοθεσία, είναι μέσα;
2α ΜΑΛ 2012 ΣΤ' ΕΣΣΟ
- Tasos2aMAL
Η ύλη υπήρχε στην προκήρυξη! Είναι αυτή που έχω κάνει επικόλληση σε προηγούμενο μήνυμα.
Παιδια λογω των απεργιων παιζει να εχουμε καμια ακυρωση των εξετασεων?
Τωρα εγω ειμαι απο θεσσαλονικη και στο φιναλε παιρνω το αμαξι και καταβαινω... Τα παιδια απο τα νησια κολυμπωντας θα ερθουν; Γιατι εχει και η ΠΝΟ...http://www.apergia.gr/
Το λογικο ειναι να αναβληθουν αυριο περνετε τηλ στη διευθυνση προσωπικου να ζητησουμε να αλλαξει το προγραμμα γτ τα αεροπορικα φτασανε στο θεο με το που ανακοινωθηκε η απεργια στα πλοια...
Σε καθε περιπτωση ειναι και τραβηγμενο να ακυρωθουν μια μερα πριν... Λογικα το πρωι θα ξερουμε... Καλη δυναμη σε ολους.
Παιδια αυριο απο παω απο Θεσσαλονικη για Αθηνα και Κυριακη μετα τα γραπτα ανεβαινω. Αν θελει καποιος για να μοιραστουμε τα εξοδα ας μου στειλει μηνυμα το τηλ του, να τον παρω για να κανονισουμε. Αν δεν αλλαξει κατι με τα γραπτα γυρω στις 3 το μεσημερι θα φυγω.
Παίδες καλησπέρα. Ξέρει καποιος αν λειτουργεί καποιο μέσο μαζικής μεταφοράς το σάββατο ώστε να μπορέσω να πάω από τα κτελ κηφισού στον πειραία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
- Tasos2aMAL
Λόγω της 48ωρης απεργίας που προκήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ όλα τα ΜΜΜ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Παρασκευή 6 Μαϊου και Σάββατο 7 Μαϊου.[xx (]alex έγραψε: Παίδες καλησπέρα. Ξέρει καποιος αν λειτουργεί καποιο μέσο μαζικής μεταφοράς το σάββατο ώστε να μπορέσω να πάω από τα κτελ κηφισού στον πειραία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σε ευχαριστώ φίλε μου! Αρα ταξάκι. Να σαι καλά για την απάντηση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες