Αθλητικές δοκιμασίες για ΛΦ (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nkou »

δ.f έγραψε:Ρε μάστορα κουβέντα κάνουμε και δεν κατηγόρησα κανέναν! Όσο για τ τπεν εγώ πέρασα στν μαλ και όχι στ πεύκο παλιά όσοι πηγαίνανε αλεξίπτωτα περνάγανε στ πεύκο τπεν! Εγώ λοιπόν φίλε πέρασα στν μαλ τπεν και επίσης πέρασα κ σβεα αν μπορούσες να ερχόσουνα και εσύ αλεξίπτωτα μαλ τέντα αετοί οι καλύτεροι ξέρω Πονάει η αλήθεια! Λόγω του αδερφού μου που όπως είπα είναι μονιμάς ξέρω πολλά στελέχοι από πολλές μονάδες και ξέρω τ παίζει σχεδόν παντού... Ότι και να πεις δεν θα με πείσεις γτ πολύ απλά ήσουνα ένας έφεδρος και εσύ τπτ παραπάνω τπτ παρακάτω! Και τα κλασικά παιχνιδάκια οι αμφίβιοι είναι μαλύτεροι οι λοκατζήδες καλύτεροι οι πεζοναύτες καλύτεροι οι αλεξιπτωτιστές καλύτεροι άντε πες τα σε κανέναν που δεν ξέρει και όχι σε μένα... Και ξαναλέω δεν κατηγορώ όμως να λέμε και αλήθειες η περισσότεροι παπατζα νίντζα είναι! Σταματάω εδώ την κουβέντα δεν ξανασχολούμε με κομμένους

Εγω παλι ειδα πολλους ΜΑΛιτες να κοβονται και οι υπολοιποι να περνανε! Δεν με ποναει τιποτα. Και γω με φελλους δεν ξανασχολουμαι. Καλη συνεχεια!

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Πραγματικα θλιβομαι με αυτα που βλεπω στο φορουμ! Μαλωνετε ποιος περασε πιο μαχιμο. Στρατο! Λες οτι αν υπηρετησατε καπου πιο δυσκολα σας δινει μορια στην προκυρηξη! Καποιοι περασαν και αλλοι κοπηκαν. Δεν εχει. Σημασια και προχωραμε παρακατω. Περα απο τα μπρατσα τωρα το μυστικο για να περασετε ειναι τα γραπτα. Εκει πρεπει να τα δωσετε ολα παιδια. Θελει διαβασμα πολυ! Εδω θα διακριθει ποιος θα ειναι ο μαγκας και οχι στο ποσες ελξεις πηρα εγω και ποσες ο αλλος και ποσες καμψεις κανατε! Ξεκολληστε αμαν!
NIKOS1989
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Freddo Espresso έγραψε:Λοιπόν αράξτε και μην κάνετε τη ***** να συγκρίνετε τις ειδικές δυνάμεις μεταξύ τους. Όλοι μας δείξαμε ενδιαφέρον, πήγαμε πήραμε μπερέδες, πουλάδες κτλ. Μας τιμάει το γεγονός, αλλά ως εκεί.
Στα αθλήματα τώρα, όποιος πέρασε, πέρασε και πλέον κοιτάμε μόνο μπροστά (στα γραπτά). Όποιος νοιώθει αδικημένος εκκινεί τις διάφορες νομικές διαδικασίες, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που του παρέχεται μέσω της ένστασης.

Οι καυγάδες και οι φιλονικίες δεν ωφελούν πουθενά, ειδικά σε ένα forum που ενημερώνει κόσμο πολλά χρόνια τώρα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός, άλλωστε το ξεκατίνιασμα ΔΕΝ είναι για άτομα των ειδικών δυνάμεων. Οπότε βάζουμε ένα τέλος και συνεχίζουμε.

αδερφε επειδη το εψαξα αρκετα! Δεν μπορουμε να κανουμε τπτ. Η ενσταση την δεχονται μολις τελειωσει η διαδικασια! Και να την κερδισουμε σιγα να μην κατσει ο. Ασεπ να κανει ξανα γραπτα για μας! Οποτε τελειωνει εδω το θεμα και καλη συνεχεια στους επιτυχοντες!
Πετροστιλιαρας

Δημοσίευση από Πετροστιλιαρας »

μη μασάτε ρε θα βγάλει παλι στο 2016. Προετοιμαστείτε απο τωρα και μη τσακώνεστε μεταξύ σας, και να είσαστε μετριόφρων πολλοι. Προετοιμασία απο τωρα, και τα ορια ενα 15% πανω για καθε ενδεχόμενο!Γιατι αυριο μπορει να θελει προβλέπε τις ελξεις τις κάμψεις και κοιλιακούς πίσω τα χερια

Και να κο πειτε παλι και δεν εχει ξανα ευκαιρία!

Λοιπον

50 κοιλιακούς

50 κάμψεις

15 ελξεις να βγάζετε

Αυτα απο μένα γεια σας

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες