Αθλητικές δοκιμασίες για ΛΦ (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μην πάτε χαλαροί και με διάθεση στ'αρχιδισμού στα αθλήματα γιατί θα εκπλαγείτε. Φροντίστε να "πεθάνετε" σε γήπεδο και πισίνα. Με φιλική διάθεση και όντας πιο έμπειρος σας τα γράφω αυτά χωρίς να έχω κάποια περαιτέρω πληροφορία εκ των έσω. Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!
Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Teras »

D.Y.K έγραψε:Μην πάτε χαλαροί και με διάθεση στ'αρχιδισμού στα αθλήματα γιατί θα εκπλαγείτε. Φροντίστε να "πεθάνετε" σε γήπεδο και πισίνα. Με φιλική διάθεση και όντας πιο έμπειρος σας τα γράφω αυτά χωρίς να έχω κάποια περαιτέρω πληροφορία εκ των έσω. Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!

Έτσι ακριβώς αλλά αν μου επιτρέπεις το σωστό είναι (βάση αυτόν που έχω ζήσει από αγώνες) τις τελευταίες μέρες ( 1 ή 2) να μην κάνεις προπόνηση για να είσαι έτοιμος για τις μέρες των αθλημάτων.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σαφέστατα, δεν αναφερόμουν στην απαιτούμενη "συντήρηση" πριν τα αθλήματα, αλλά για τις ίδιες μέρες διεξαγωγής των αθλημάτων. Εν ολίγοις δώστε τα όλα σε γήπεδο και πισίνα. Τα αθλήματα μόνο ως εύκολα δεν λογίζονται.
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

D.Y.K έγραψε:Σαφέστατα, δεν αναφερόμουν στην απαιτούμενη "συντήρηση" πριν τα αθλήματα, αλλά για τις ίδιες μέρες διεξαγωγής των αθλημάτων. Εν ολίγοις δώστε τα όλα σε γήπεδο και πισίνα. Τα αθλήματα μόνο ως εύκολα δεν λογίζονται.
δυκ να σε ρωτησω κατι! Με το υεμα των ελξεων εφοσον δεν το λεει η προκυρηξη πως να τις κανουμε να μας πουν εκεινη την ημερα πως την θελουν; Η τις κανουμε οπως θελουμε εμεις; Γτ αυτο που ειπες οτι τα αγωνισματα μονο ευκολα δεν λογιζονται!
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Να βρείτε σωστό ρυθμό από την αρχή στην πισίνα, παιδιά! Οι αναπνοές έχουν μεγάλη σημασία!4-5 χεριές και αναπνοή! Πόδια ίσα που να δίνουν ώθηση και να σε διατηρούν στην επιφάνεια, γιατί όσοι δε ξέρουν δε θα συγχρονίζονται εύκολα και θα κόβεται η φόρα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

NIKOS1989 έγραψε: δυκ να σε ρωτησω κατι! Με το υεμα των ελξεων εφοσον δεν το λεει η προκυρηξη πως να τις κανουμε να μας πουν εκεινη την ημερα πως την θελουν; Η τις κανουμε οπως θελουμε εμεις; Γτ αυτο που ειπες οτι τα αγωνισματα μονο ευκολα δεν λογιζονται!

Φίλε μου, έχουμε απαντήσει ήδη κάμποσες φορές στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Είπαμε, ότι εφόσον η προκήρυξη ΔΕΝ ορίζει τον τρόπο εκτέλεσης των έλξεων είναι καθαρά θέμα επιτροπής από εκεί και πέρα το να ορίσει τον τρόπο εκτέλεσης. Αν πάλι δεν δώσουν οδηγίες / κατευθύνσεις πριν τα αθλήματα προφανώς θα έχετε την δυνατότητα να τις εκτελέσετε όπως εσείς επιθυμείτε αρκεί φυσικά να είναι προβλεπόμενες.

NIKOS1989

D.Y.K έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε: δυκ να σε ρωτησω κατι! Με το υεμα των ελξεων εφοσον δεν το λεει η προκυρηξη πως να τις κανουμε να μας πουν εκεινη την ημερα πως την θελουν; Η τις κανουμε οπως θελουμε εμεις; Γτ αυτο που ειπες οτι τα αγωνισματα μονο ευκολα δεν λογιζονται!

Φίλε μου, έχουμε απαντήσει ήδη κάμποσες φορές στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Είπαμε, ότι εφόσον η προκήρυξη ΔΕΝ ορίζει τον τρόπο εκτέλεσης των έλξεων είναι καθαρά θέμα επιτροπής από εκεί και πέρα το να ορίσει τον τρόπο εκτέλεσης. Αν πάλι δεν δώσουν οδηγίες / κατευθύνσεις πριν τα αθλήματα προφανώς θα έχετε την δυνατότητα να τις εκτελέσετε όπως εσείς επιθυμείτε αρκεί φυσικά να είναι προβλεπόμενες.

σε ευχαριστω πολυ δυκ και συγνωμη αν το ειχες ξαναπει αλλα δεν τοε. Ιχα δει!
91

Δημοσίευση από 91 »

Παιδια θεωρω οτι ο χρονος προετοιμασιας εφτανε και με το παραπανω για να πιασουμε ορια και να διαβασουμε, για να μην εξαρτιομαστε απο αποφασεις της επιτροπης και να ειμαστε ετοιμοι για ολα. Οπως και να εχει καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες.
NIKOS1989

91 έγραψε:Παιδια θεωρω οτι ο χρονος προετοιμασιας εφτανε και με το παραπανω για να πιασουμε ορια και να διαβασουμε, για να μην εξαρτιομαστε απο αποφασεις της επιτροπης και να ειμαστε ετοιμοι για ολα. Οπως και να εχει καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες.
οκ φιλε αν και δεν ξερω ποιος εισαι απο τα 375 ατομα την τριτη απλα σου ευχομαι να μην εισαι εκτος. Γτ αυτη η σιγουρια θα τους φαει πολλους απο αυτη την προκυρηξη! Το να κανεις 10 ελξεις και μετα να πας να μου κοπανησεις 40 καμψεις οχι απλα θελει προετοιμασια αλλα να εισαι ετοιμος και προπονημενος παρα μα παρα πολυ καιρο! Τεσπα θα δειξει! Μπορει εμενα να μου φαινονται δυσκολα τα αθληματα και να ειμαι γιωτας. Δεν ξερω τι να πω! Παντως σου μιλαει ατομο που ολα τα ορια της προκυρηξης τα εχει αυτη την στιγμη!
2016

Δημοσίευση από 2016 »

Παιδιά θα ήθελα να παρακαλεσω ποιοι δώσετε αθλήματα να μπείτε να γραψετε για το άλμα εις μήκος τι ισχύει... πήραμε από βαλβίδα η μετά από αυτή?(και τα 2 φύλλα)... Γυμναστή που Ρώτησα λέει μόνο οι τεφαα από βαλβίδα όλα τα άλλα σώματα προκηρύξεις κλπ από την άκρη αλλά αυτή η απορία πρέπει να λυθεί σωστά για να κάνουμε σωστή προετοιμασία οι υποψήφιοι... ευχαριστώ εκ των προτερων
91

Δημοσίευση από 91 »

Φιλε Νικο, ουτε υπονοησα οτι εισαι γιωτας ουτε τα παιζω κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους γτ πολυ απλα δεν ειμαι. Ωστοσο επειδη μπηκα και εγω πριν καμποσο καιρο στο τρυπακι του να σκεφτομαι τις ειδους ελξεις θα μας ζητησουν αποφασισα να απευθυνθω σε γυμναστη για να βγαλω τις δυσκολες μιας και μονος μου δεν μπορουσα. Τα καταφερα λοιπον, χωρις αυτο να σημαινει οτι σιγουρα θα περασω ολα τα αγωνισματα. Οι 3,5 μηνες που ειχαμε στη διαθεση μας ηταν υπεραρκετοι για αγωνισματα και διαβασμα, αυτο ειναι δεδομενο. Απο εκει και περα παιζει ρολο το ποτε ξεκινησε ο καθενας προετοιμασια και. τι. ειδους προετοασια εκανε. Τα αγωνισματα ειναι αρκετα δυσκολα, αυτο ειναι δεδομενο, αλλα αν προετοιμαστηκες καλα παλευονται. Καλη επιτυχια σε ολους μας.
NIKOS1989

91 έγραψε:Φιλε Νικο, ουτε υπονοησα οτι εισαι γιωτας ουτε τα παιζω κατι καλυτερο απο τους υπολοιπους γτ πολυ απλα δεν ειμαι. Ωστοσο επειδη μπηκα και εγω πριν καμποσο καιρο στο τρυπακι του να σκεφτομαι τις ειδους ελξεις θα μας ζητησουν αποφασισα να απευθυνθω σε γυμναστη για να βγαλω τις δυσκολες μιας και μονος μου δεν μπορουσα. Τα καταφερα λοιπον, χωρις αυτο να σημαινει οτι σιγουρα θα περασω ολα τα αγωνισματα. Οι 3,5 μηνες που ειχαμε στη διαθεση μας ηταν υπεραρκετοι για αγωνισματα και διαβασμα, αυτο ειναι δεδομενο. Απο εκει και περα παιζει ρολο το ποτε ξεκινησε ο καθενας προετοιμασια και. Τι. Ειδους προετοασια εκανε. Τα αγωνισματα ειναι αρκετα δυσκολα, αυτο ειναι δεδομενο, αλλα αν προετοιμαστηκες καλα παλευονται. Καλη επιτυχια σε ολους μας.
φιλε ειδες αυτο που σου ειπα σημερα νομιζω ετσι. Ε; Ελπιζω να εισαι μεσα στους επιτυχοντες. Πανω απο 100 ατομα υπολογιζω οτι κοπηκαν!
91

Δημοσίευση από 91 »

Ειδα οτι οι καλα προετοιμασμενοι τα καταφεραν. Συνεχιζουμε στα επομενα αγωνισματα. Καλη δυναμη.
317

Δημοσίευση από 317 »

Βγήκαν οι ώρες για αύριο ;
NIKOS1989

91 έγραψε:Ειδα οτι οι καλα προετοιμασμενοι τα καταφεραν. Συνεχιζουμε στα επομενα αγωνισματα. Καλη δυναμη.
επισης φιλε καλη δυναμη να εχουμε ολοι μας γτ τα υπολοιπα ειναι τα πιο δυσκολα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες