Αθλητικές δοκιμασίες για ΛΦ (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nkou »

Βγηκαν
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Παοδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι και λογικα κανενας δεν το ξερει αυτο! Λεει. Οτι οσοι. Περασουν απο την δοκιμασια της πισινας μετα τα υπολοιπα αθληματα θα γινουν δευτερα και τριτη! Εγω νομιζα οτι θα ειναι ολα τα υπολοιπα μεσα σε μια μερα. Θα τα σπασουν τα αθληματα?
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Νίκο, τα 2 γκρουπ θα εννοεί!1ο γκρουπ οι μισοί την Δευτέρα και 2ο γκρουπ οι υπόλοιποι τη Τρίτη!
NIKOS1989

Tasos2aMAL έγραψε:Νίκο, τα 2 γκρουπ θα εννοεί!1ο γκρουπ οι μισοί την Δευτέρα και 2ο γκρουπ οι υπόλοιποι τη Τρίτη!
ετσι πιστευω και εγω τασο. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια να εχουμε!
lim

Δημοσίευση από lim »

Ειναι δυσκολη η πισινα; βγαινει σε 2 λεπτα?
35ΜΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ »

Καλησπερα σε ολους και καλη επιτυχια! Κοντευουμε! Μηπως γνωριζει καποιος αν επιτρεπονατι τα γυαλακια πισινας την κυριακη;
NIKOS1989

lim έγραψε:Ειναι δυσκολη η πισινα; Βγαινει σε 2 λεπτα;
μαλλον φιλε πλακα θα κανεις! Αν δεν εχεις κανει καλυτερα να μην ερθεις να δωσεις! Παιδια ειναι παρα πολυ δυσκολο σας το λεω γτ το. Εχω κανει! Και μην δω σχολια σιγα το πραγμα ειναι χαλαρο γτ θα φανει την κυριακη αυτο με το ποσα ατομα θα κοπουν!
NIKOS1989

35ΜΚ έγραψε:Καλησπερα σε ολους και καλη επιτυχια! Κοντευουμε! Μηπως γνωριζει καποιος αν επιτρεπονατι τα γυαλακια πισινας την κυριακη;
ναι φιλε επιτρεπονται στο λεω με σιγουριααααα
FFS

Δημοσίευση από FFS »

NIKOS1989 έγραψε:
lim έγραψε:Ειναι δυσκολη η πισινα; Βγαινει σε 2 λεπτα;
μαλλον φιλε πλακα θα κανεις! Αν δεν εχεις κανει καλυτερα να μην ερθεις να δωσεις! Παιδια ειναι παρα πολυ δυσκολο σας το λεω γτ το. Εχω κανει! Και μην δω σχολια σιγα το πραγμα ειναι χαλαρο γτ θα φανει την κυριακη αυτο με το ποσα ατομα θα κοπουν!
Πραγματικά κάνω 1.5 χρόνο και ο χρόνος μου είναι 1.45 αμφιβάλλω να μπορέσει να το κάνει κάποιος αν δεν έχει κάνει τουλάχιστον μια άλφα προετοιμασία όντως.
35ΜΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ »

Σε ευχαριστω πολυ αδερφε! Μηπως γνψριζεις με ποιον τροπο θα πρεπει να εκτελεσουμε τι ελξεις;
NIKOS1989

35ΜΚ έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ αδερφε! Μηπως γνψριζεις με ποιον τροπο θα πρεπει να εκτελεσουμε τι ελξεις;
φιλε εγω νομιζω οτι τις κανεις οπως θελεις εφοσον δεν το λεει η προκυρηξη. Και ειναι λογικο αυτο που λεω γτ στην πυροσβεστικη το ελεγε οτι της θελει με ανκιχτη λαβη!
giwrgosgafas

Δημοσίευση από giwrgosgafas »

Καλησπέρα λοιπόν κι από μένα. Σαν τελείως ερασιτεχνικός κολυμβητής των τελευταίων εβδομάδων, σας διαβεβαιώνω πως η κολύμβηση δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά θέμα τεχνικής και αντοχής. Αν ξέρεις να δουλεύεις την αναπνοή σου, Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιαυτό σταματήστε επιτέλους να φοβέριζε τον κόσμο. Φίλε μου μιλώντας φιλικά πάντα, αν έκανα ενάμιση χρόνο κολύμβηση μπορεί να το έβγαζα και σε 1,15 το 100σταρι. Μαλλον οταν πας στην πισινα τοσα χρονια αντι να κολυμπας παιζεις με τον αναπνευστηρα ;)
NIKOS1989

giwrgosgafas έγραψε:Καλησπέρα λοιπόν κι από μένα. Σαν τελείως ερασιτεχνικός κολυμβητής των τελευταίων εβδομάδων, σας διαβεβαιώνω πως η κολύμβηση δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά θέμα τεχνικής και αντοχής. Αν ξέρεις να δουλεύεις την αναπνοή σου, Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιαυτό σταματήστε επιτέλους να φοβέριζε τον κόσμο. Φίλε μου μιλώντας φιλικά πάντα, αν έκανα ενάμιση χρόνο κολύμβηση μπορεί να το έβγαζα και σε 1,15 το 100σταρι. Μαλλον οταν πας στην πισινα τοσα χρονια αντι να κολυμπας παιζεις με τον αναπνευστηρα ;)
φιλε συμφωνω με αυτο που λες αλλα για να εχεις καλη αντοχη και αναπνοη θελει εξασκηση! Αν πας μια φορα και δυο δεν θα τον εχεις τον χρονο και στο λεω με σιγουρια αυτο. Εκανα κολυμβητηριο μικρος και πηγα μια φορα και οντως ειμαι μεσα στο οριο αλλα επειδη ξερω την τεχνικη και τις αναπνοες. Δεν ειναι ευκολο το οριο. Μην γελιομαστε!
FFS

Δημοσίευση από FFS »

giwrgosgafas έγραψε:Καλησπέρα λοιπόν κι από μένα. Σαν τελείως ερασιτεχνικός κολυμβητής των τελευταίων εβδομάδων, σας διαβεβαιώνω πως η κολύμβηση δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά θέμα τεχνικής και αντοχής. Αν ξέρεις να δουλεύεις την αναπνοή σου, Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα γιαυτό σταματήστε επιτέλους να φοβέριζε τον κόσμο. Φίλε μου μιλώντας φιλικά πάντα, αν έκανα ενάμιση χρόνο κολύμβηση μπορεί να το έβγαζα και σε 1,15 το 100σταρι. Μαλλον οταν πας στην πισινα τοσα χρονια αντι να κολυμπας παιζεις με τον αναπνευστηρα ;)

Τι να κάνουμε ρε φ´ ιλε ίσως έιμαι ανάπηρος εγώ. Μακάρι τα παιδιά να το βγάζουν με μιας εβδομάδας προπόνηση και να πιάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ (50sec αν δεν απατώμαι) ούτος σι άλλος ότι και να πω αν κάποιος δε πάει να δώσει ενώ έφτασε ως εδώ θα είναι χαζός. Ποσός με ενδιαφέρει να εκφοβήσω άτομα. Μια χαρά θέση έχω στη κατάτακςη και είμαι μια χαρά με το 1.50 μου. Απ ότικατάλαβα δεν είναι για να εκφέρει κανείς ´ αποψη στο forum αυτό τεσπα και πολύ ασχολήθηκ καλά να περνάτε και να περάσουν όσοι αξίζουν.

Teras
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Teras »

Sorry κιόλας αλλά ενώ ναι μπορείς να πιάσεις τα όρια μη μας λες τώρα ότι κάποιος θα είναι και άνετος με μιας εβδομάδας προπόνηση έλεος τώρα. Μάλιστα πετάς και ένα "αντοχής" εκεί θαρρείς και ένας που δεν έχει ξανά κολυμπήσει ξαφνικά θα την αποκτήσει με 2-3 προπονήσεις. Τι παπατζιλίκια είναι αυτά; Τα πράγματα είναι "απλά". Ναι μπορείς να τα βγάλεις τα όρια ΑΝ έχεις ρίξει και μια μικρή προπόνηση αλλιώς με τη ψυχή στο στόμα και αν.

Βάζω στοίχημα ότι θα δούμε πολλούς ξεψυχισμένους τη Κυριακή γιάτι θα το πήραν πολύ στο χαλαρά.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες