Κριτήρια επιλογής 276 Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vaggos

Δημοσίευση από vaggos »

Καλησπερα μηπως υπαρχει καποιο νεοτερο σχετικα με την προκυρηξη επειδη καπου διαβασα οτι ο διαγωνισμος αναβληθηκε για τον νεο χρονο...
Γιωργος ΔΕΑ

Δημοσίευση από Γιωργος ΔΕΑ »

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει αν επρόκειτο να βγει προκυρηξη εντός του έτους για λιμενοφυλακες σα να έχει παγώσει μου φαίνεται το θεμα
78

Δημοσίευση από 78 »

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να βγει δεύτερη προκήρυξη για Λ/Φ μέσα στο ίδιο έτος. Απλά ξεχάστε το κύριοι.
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Avatar »

Όντως έδω παίζει να βγει και δεύτερος ενφια... Προσωπική εκτίμηση μετά το 2018
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
78

Δημοσίευση από 78 »

Μα ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά δε μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες και μπούρδες εδώ μέσα που δεν στέκουν. Ο άλλος γράφει "και καλά" ως "Επικελευστής ΛΣ ή ΛΦ ή ότι να ναι και παριστάνει τον "γνώστη από μέσα" δίνοντας φρούδες ελπίδες στα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν προβλέπεται να βγει προκήρυξη για νέους ΛΦ μέσα στο 2016 και φυσικά δεν υπάρχει και ΚΑΜΙΑ πληροφόρηση ότι θα πάρουν νέους στο άμεσο μέλλον. Συγγνώμη αν στενοχωρώ κάποιους αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Καλή συνέχεια. Φιλικά.
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Σχετικά με το ".και φυσικά δεν υπάρχει και ΚΑΜΙΑ πληροφόρηση ότι θα πάρουν νέους στο άμεσο μέλλον"

Πρόκειται για ανακοίνωση της Π. Ο. Ε. Π. Λ. Σ. Όπου μεταξύ άλλων αναφέρει "Θετικός ο κ. Θ. Δρίτσας στο σύνολο των θεμάτων που έθεσε η Ομοσπονδία.(... ) ▪ Για το θέμα των προσλήψεων τόνισε ότι έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την πρόσληψη 270 Λιμενοφυλάκων το επόμενο έτος εκτός των 44 επιλαχόντων που πρόκειται να προσληφθούν από τον προηγούμενο διαγωνισμό. "

;

;Είναι η 7η ανακοίνωση, ορίστε και το link --> http://www.poepls.gr/ Εικόνα

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Όταν ο δριτσας μίλησε για προκηρυξη μάλλον εσείς αλλάξατε κανάλι αλά αυτα ήταν τα λόγια του επίσης τότε με το προσφυγικό η ευρωπαϊκή ένωση ειπε στην Ελλάδα για χιλιάδες φρουρούς σχετικά με το θεμα αυτο συνοριοφύλακες λιμενοφύλακες και άλλους πολλούς η ευρωπαϊκή ένωση σε αυτο το κομμάτι έχει χρηματοδοτήσει την Ελλάδα και θα βγαλει αναγκάστηκα γιατί έχει κάνει πολύ δουλειά και έχει βοηθήσει όποτε για εμένα που περιμένω και τώρα έχω πολλές ελπίδες σας λέω υπομονή εγώ έβγαλα και το advance ειμαι και πολύτεκνος έχω όλα τα διπλώματα και σκάφος όποτε απλά περιμένω για όλα τα σώματα...
OnlytheTruth

Δημοσίευση από OnlytheTruth »

Έχετε υπόψιν πολλοί εδώ μέσα που γράφετε ανακρίβειες, ότι τα δεδομένα προκύπτουν από επίσημες δηλώσεις υπουργού ή μέσα από φεκ, ν. Δ, αδα κλπ και όχι από την ανεπιβεβαίωτη πληροφόρηση και ιδιότητα ορισμένων. Χωρίς αμφιβολία, φυσικά δεν είναι κακό να γράψει κάποιος κάτι που άκουσε αλλά μην γράφουμε και ότι να ναι χωρίς καθόλου υποστήριξη. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή σε σχέση με προσλήψεις Λ/Φ γενικότερα και όχι με την έννοια ότι θα γίνουν πράξη, αλλά τουλάχιστον της επιβεβαιωμένης αληθούς πληροφορίας είναι τα εξής:

1. Από την προκ.2015 το από τον υπουργο ανακοινωθέν και σίγουρο +44 επιλαχόντες (από τον έλεγχο δικαιολογητικών και από τον διαγων. Προμήθειας ιματισμού υποθέτουμε βάσιμα για +49 ή +51 αντίστοιχα).

2.''Για το θέμα των προσλήψεων τόνισε ότι έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την πρόσληψη 270 λιμενοφυλάκων το επόμενο έτος'' δήλωση υπουργού μέσω της ΠΟΕΠΛΣ το 2016. Τονίζω το επόμενο έτος δλδ 2017.

3. Διαβάστε και αυτό http://limenika-nea.blogspot.gr/2016/09/5.html#.V88275iLSM8

Επακριβώς από την δήλωση του υπουργού:''Ο δικός μας σχεδιασμός είναι να φέρουμε στο σώμα Λιμενοφύλακες με ειδικότητα τεχνίτη, ώστε για πρώτη φορά να οργανώσουμε υπηρεσιακές επισκευαστικές βάσεις του Λιμενικού Σώματος''.

Πολύ πιθανόν όπως είχε αναφερθεί και εδώ παλαιότερα, στην επόμενη προκήρυξη να έχει πάλι την κατηγορία ΕΠΑΛ.

4. Έχει δρομολογηθεί με σχέδιο νόμου η εισαγωγή του Λιμενικού στις πανελλήνιες απο το 2017-18.

Αυτά έχουν ειπωθεί επίσημα, τα υπόλοιπα είναι εκτιμήσεις κύριοι.

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δυκ εσυ έχεις ακούσει τίποτα σχετικά με το θεμα κανένα νέο μήπως έχεις είσαι έγκυρη πηγή γιαυτο ρωτάω εσένα
!

Δημοσίευση από ! »

Στην προκήρυξη που θα βγει (έστω και το επόμενο έτος), θα μπορούν να λάβουν μέρος και οι 88ρηδες;
Ας μου απαντήσει κάποιος έγκυρα σας παρακαλώ πολύ γιατί καίγομαι! Ευχαριστώ!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από 310LELE »

Μπορεί αυτά τα 270 άτομα να είναι μέσω πανελληνίων εφόσον μπεί απο το 17-18
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από wolver »

Η προκηρυξη λεει να μην εχετε υπερβει το ετος π θα μπει στην προκηρυξη π αυτο σημαινει λογικα οτι αν καποιος ειναι στο 27 ετος και η προκηρυξη λεει να μην το εχει υπερβει πιστευω ειναι μεσα! Θα το δεις και στην προκηρηξη σιγουρα γιατι γραφει και την ακριβη ημερομηνια γεννησης που μπορει να λαβει καποιος μερος!
Stelios 7

Δημοσίευση από Stelios 7 »

Καλησπέρα.. Δυκ και οποιος άλλος ξερει έχουμε κάποιο νεότερο.. γιατι σε site δεν υπαρχει κατι νεότερο
Γιωργος ΔΕΑ

Δημοσίευση από Γιωργος ΔΕΑ »

Φίλε μου μάλλον οι προσλήψεις για 230 λιμενοφυλακες που έλεγαν θα βγει το 2017-2018 και θα είναι από πανελλήνιες εξετάσεις αυτό ακούγεται τελευταία από διάφορους που είναι στο σώμα.. Οι τελευταίοι που μπήκαν με προκήρυξη λογικά είναι οι φετινοι 49 μαζί με τους επιλαχοντες...
iphone

Δημοσίευση από iphone »

παιζει ρολο αμα υπηρετησεις σαν καταδρομεας η σαν αμφιβιος?οποιος δεν εχει παει ειδικες δυναμεις μπορει να παει στην κεα, οεα, μυα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες