Καλησπέρα,
Πρόσφατα κατάφερα και αδυνάτισα.
Το πρόβλημα είναι επειδή έχασα πολλά κιλά σε σύντομο χρόνο (65 κιλά σε περίπου 1 χρόνο) το δέρμα μου έχει κρεμάσει.(κάπως σαν αυτόν τον τύπο http://www.thetoc.gr/people-style/article/exase-men-72-kila-alla-apektise-kremasmeno-stithos)
Πιστεύεται ότι αυτό θα μου είναι πρόβλημα στο να με πάρουν στην σχολή;
Φυσικά με ρουχα δεν φαίνεται τίποτα αλλά έχω ακούσει ότι σε κάποιο μέρος της εξέτασεις για να μπεις στην σχολή είναι να γδυθεις και αυτό με φοβίζει.
Πιστεύετε ότι θα έχω θέμα; Η λογική λέει όχι αλλά σε αυτό το κράτος απουσιάζει η λογική γιαυτό ρωτάω.
Ευχαριστώ.
Σωματικές προϋποθέσεις για Αστυφυλάκων
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Το βασικο προβλημα για να μη σε παρουν στη σχολη ειναι οτι δε θα βγει προκήρυξη φιλε μου. Αυτα...
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Προκήρυξη; Αφού με πανελλήνιες σκοπεύω να μπω
Οι Ε. Φ δεν είναι από πανελλήνιες αλλά από προκυρήξεις.JohnTehGreek έγραψε: Προκήρυξη; Αφού με πανελλήνιες σκοπεύω να μπω
Στον τίτλο γράφεις σωματικες προυποθεσεις ειδικων φρουρων. Ειδικους φρουρους δεν παιρνουν απο πανελληνιες. Μαλλον Μπερδευτηκες
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Ο Mod μετακίνησε το θέμα και μάλλον έβαλε λάθος τιτλο.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας
Δεν εχω ιδεα αν σε κοψουν ή οχι αλλα μπραβο σου που καταφερες να χασεις τοσα κιλα
Πολίτης !!!336 !!!
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Ευχαριστώ πολύ.
Πάντως θα είναι τέρμα χαζό να περάσω στην σχολή και να με κόψουν για αυτόν τον λόγο... :/
Πάντως θα είναι τέρμα χαζό να περάσω στην σχολή και να με κόψουν για αυτόν τον λόγο... :/
Εμενα μου εχουν πει οτι δεν κοβουν καν τα ατομα που δεν πιανουν τα ορια στα αθληματα, να σε κοψουν επειδη εισαι αισθητικα ασχημος μου φαινεται κουλο και αδυνατο.
AlexG7 έγραψε:Εμενα μου εχουν πει οτι δεν κοβουν καν τα ατομα που δεν πιανουν τα ορια στα αθληματα, να σε κοψουν επειδη εισαι αισθητικα ασχημος μου φαινεται κουλο και αδυνατο.
Αυτό που λες είσαι σίγουρος ; Αποκλείεται κάποιο λάθος έχεις κάνει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες