95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
- gimitrop
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
95ΑΔΤΕ/1 είναι Καστελλόριζο...
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Κυριοι κ εμενα για Ροδο με εχουν αλλα γιατι ετσι;
95 ΑΔΤΕ/1 λεει κ εμενα.
95 ΑΔΤΕ/1 λεει κ εμενα.
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Παιδια και σε μενα ηρθε για 95 αδτε\1 .. απλα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος για ποσο σε πανε καστελοριζο.. και αν σε γυρνανε ροδο μετα απο καποιες μερες η αν μενεις εκει
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
95 ΑΔΤΕ/1 έγραφε κι εμένα, και πηγα Καστελόριζο, δηλαδή Μεγίστη. Δευτέρα 23/8 μα ς πήγανε Ρόδο(Αφάντου), και Παρασκευή 27/8 φύγαμε για Μεγίστη. Η μονάδα λέγεται ΔΑΝ Μεγίστης, υπηρετείς 5 μήνες(κάποιοι "τυχεροί" ίσως και 6), και μετά (εάν θες) παίρνεις μετάθεση στον νομό που έχεις βάλει 1η επιλογή. Ντάξει, σε γενικές γραμμές καλά είναι.
- gimitrop
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
DefectiveBrain έγραψε:95 ΑΔΤΕ/1 έγραφε κι εμένα, και πηγα Καστελόριζο, δηλαδή Μεγίστη. Δευτέρα 23/8 μα σ πήγανε Ρόδο (Αφάντου), και Παρασκευή 27/8 φύγαμε για Μεγίστη. Η μονάδα λέγεται ΔΑΝ Μεγίστης, υπηρετείς 5 μήνες (κάποιοι "τυχεροί" ίσως και 6), και μετά (εάν θες) παίρνεις μετάθεση στον νομό που έχεις βάλει 1η επιλογή. Ντάξει, σε γενικές γραμμές καλά είναι.
Τυχερε κατσατε 5 μερες Ροδο εμεις μονο το ΣΚ. Εχει βελτιωθει η φαση στην Καστελα; Γιατι την αφησα σε ημι-αγρια κατασταση!
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ναι εντάξει, παλεύεται. Όπως είπα, σε γενικές γραμμές καλά είναι.
- gimitrop
- Ανθυπασπιστής
- Επικοινωνία:
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Αυτοκτονία φαντάρου στη Ρω... Συλληπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, πραγματικά από την ώρα που το έμαθα είμαι σοκαρισμένος, σκεπτόμενος ότι μόλις πριν 1,5 χρόνο βρισκόμουν σε εκείνα τα μέρη... Τουλάχιστον να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και να αποδωθούν ΕΥΘΥΝΕΣ σε ηθικούς ή φυσικούς αυτουργούς αν υπάρχουν. Μ
-
- Ανθυπολοχαγός
- Επικοινωνία:
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Σήμερα τι κατάσταση επικρατεί στη μονάδα;
-
- Πολίτης
- Επικοινωνία:
Re: 95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Και εγώ πήρα μετάθεση για 95 ΑΔΤΕ 'ΔΙΑΓΟΡΙΔΩΝ'. Οποιος μπορεί να μας βοηθήσει για το στρατοπεδο καλό θα ήταν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης