95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ρε παιδιά, Ορκίστηκα προχθές και μου ήρθε μετάθεση για την 95 ΑΔΤΕ/1 ξέρει κανείς που ακριβώς είναι αυτό; Άλλοι λένε ρόδο και άλλοι καστελόριζο... Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων...
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ειναι και αλλα ατομα στο ιδιο 95 αδτε/1; Σε ποια μοναδα ησουν νεοσυλλεκτος;
Καστελοριζο ειναι φιλε μου η μεταθεση
Ποτε σου λεει να πας;
Καστελοριζο ειναι φιλε μου η μεταθεση
Ποτε σου λεει να πας;
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ήμουν στο 547 στο Ρέθυμνο. Πάω πρώτα Σπάρτη για εκπαίδευση και μετά εκεί. Είναι άλλος ένας αλλά η μετάθεση έγραφε Καστελόριζο όχι 95 ΑΔΤΕ/1. Υπάρχει κάποιος συνδεσμος να βρω πληροφορίες;
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Είναι άλλος ένας για Καστελόριζο αλλά όχι στην 95ΑΔΤΕ/1. Στο Ρέθυμνο παρουσιάστηκα στο 547. Πάω πρώτα Σπάρτη για ειδικότητα και μετά εκεί. Υπάρχει κανένας σύνδεσμος για πληροφορίες σχετικά με την μονάδα;
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι... Οτι θες ρωτησε με να σου πω σε προσωπικο μηνυμα
φτιαξε λογαριασμο γιατι σαν guest δεν μπορεις
φτιαξε λογαριασμο γιατι σαν guest δεν μπορεις
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Και εγώ είμαι για εκεί. Ξέρει κανείς πως πάμε εκεί (π. Χ. Δρομολόγια πλοίων) και άλλες πληροφορίες γενικά για την μονάδα;
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Καθε δευτερα και παρασκευη εχει πλοιο και το ταξιδι ειναι περιπου 25 ωρες φιλε
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ρε παιδια, η κατασταση επιβιβασης γραφει για Ροδο ωστοσο. Αλλα καταταξη στο 95 ΑΔΤΕ/1. Στο καστελοριζο ειναι?
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ναι Καστελόριζο.
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
95 ΑΔΤΕ/1 παρουσιάζομαι Ρόδο κι από κει θα με στείλουν Καστελόριζο ή πρέπει να πάω κατευθείαν Καστελόριζο; Ευχαριστώ!
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Υπομονη... Θα σου χρειαστει...feel1sback έγραψε:Ρε παιδια, η κατασταση επιβιβασης γραφει για Ροδο ωστοσο. Αλλα καταταξη στο 95 ΑΔΤΕ/1. Στο καστελοριζο ειναι;
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
Ρε παιδιά και μένα έτσι λέει 95 αδτε/1 αλλά γράφει Ρόδος όχι καστελοριζο
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
95 ΑΔΤΕ/1 - Μεγίστη
95ΑΔΤΕ/1 είναι Καστελόριζο φίλε... Όλοι έτσι την πατήσαμε... Καλή θητεία και υπομονή...Κουμπόλλι έγραψε:Ρε παιδιά και μένα έτσι λέει 95 αδτε/1 αλλά γράφει Ρόδος όχι καστελοριζο
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες