Κριτήρια μοριοδότησης σε Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lokatzis »

Γειά σας παιδιά είμαι νέος στο forum ας μπω στο θέμα θέλω να πάρω κάποια μορια για τα σώματα ασφαλείας με προκυρηξεις για εποπ, οβα, ειδικούς φρουρους μετράνε καθόλου η το μέσο κάνει δουλειά;

Εκτός από ειδικές δυνάμεις υπάρχει κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Κάποιος να μου δώσει καμία απαντησει παιδιά plz;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις είναι συγκεκριμένα στις προκηρύξεις με ελάχιστες (συνήθως) μεταβολές σε αυτά στον εκάστοτε διαγωνισμό.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι θα πρέπει να διαβάσεις παλαιότερους διαγωνισμούς σε αυτά που ς'ενδιαφέρουν για να καταλάβεις τι ζητείται και τι απαιτείται. Θα πρέπει επίσης, να λάβεις υπόψη σου ότι κάποια σώματα όπως η πυροσβεστική έχουν μπει στις Πανελλήνιες και φυσικά το ότι πλέον οι προκηρύξεις που βγαίνουν είναι με το σταγονόμετρο και με ελάχιστες θέσεις.

Για να απαντήσω πολύ συνοπτικά όμως στο ερώτημα σου, η θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις ή σαν ΔΕΑ (όχι σε όλες) μοριοδοτείται, οι ξένες γλώσσες, η πολυτεκνία (συνήθως μπαίνει ως ειδική κατηγορία), ίσως κάποιο πτυχίο και φυσικά ο βαθμός του απολυτηρίου λυκείου σου.

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησεςΠολυτεχνια δεν έχω ούτε γνώσεις αγγλικών

Τα πτυχία από επαλ πιάνονται;

Αυτό με την πυροσβεστική κάπου πρέπει κάπου να το άκουσα, κάτι εθελοντές η εποχιακους ισχύουν;

Να σου πω την αλήθεια το δεα δεν το έχω δει σαν προϋπόθεση αλλά μόνο για ειδικές δυνάμεις

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ellada/erhetai-prokiryxi-gia-6500-epop

Δεν μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική - κοινωνική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας. Επίσης όσοι πρώην υπαξιωματικοί, που, ενώ υπηρετούσαν ως μόνιμοι ή εθελοντές, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

lokatzis έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησεςΠολυτεχνια δεν έχω ούτε γνώσεις αγγλικών

Τα πτυχία από επαλ πιάνονται;

Αυτό με την πυροσβεστική κάπου πρέπει κάπου να το άκουσα, κάτι εθελοντές η εποχιακους ισχύουν;

Να σου πω την αλήθεια το δεα δεν το έχω δει σαν προϋπόθεση αλλά μόνο για ειδικές δυνάμεις

Σχεδόν όλοι οι τύποι λυκείων "πιάνονται".

Σου απάντησα ότι η Πυροσβεστική πλέον έχει ενταχθεί στις πανελλήνιες συνεπώς για να μπεις στο σώμα θα πρέπει να δώσεις εξετάσεις.

Τα υπόλοιπα δεν ς'ενδιαφέρουν.

akyro

Δημοσίευση από akyro »

lokatzis έγραψε:http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ellada/erhetai-prokiryxi-gia-6500-epop

Δεν μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική πολιτική - κοινωνική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας. Επίσης όσοι πρώην υπαξιωματικοί, που, ενώ υπηρετούσαν ως μόνιμοι ή εθελοντές, παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία.

Ημερομηνία δεν είδες; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Του 2014 είναι πήρα μια τυχαία χρόνια για να δείτε τη προσόντα ζητάνε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σου εξήγησα, ότι τα προσόντα και οι προϋποθέσεις που διάβασες είναι ενδεικτικά και ότι αυτά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για παράδειγμα μιας και ανέφερες τους ΕΠΟΠ, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι η τελευταία προκήρυξη βγήκε το 2009. Σε 7 μέρες κλείνουν 7 ολόκληρα χρόνια από τότε που βγήκε η τελευταία για τον Στρατό Ξηράς ας πούμε. Άρα, αντιλαμβάνεσαι και εσύ ότι τα κριτήρια σε περίπτωση που (λέμε τώρα) βγει διαγωνισμός μπορεί να αλλάξουν. Υπάρχουν όμως αντίστοιχα θέματα για τους ΕΠΟΠ.

Αν είσαι κάτω από 26 η γνώμη μου είναι να δώσεις πανελλήνιες καθώς προκηρύξεις πλέον βγαίνουν ελάχιστες, μία στο τόσο για πολύ λίγα άτομα. Πίστεψε με είναι πολύ πιο εύκολος και προσεγγίσιμος στόχος.

akyro

Δημοσίευση από akyro »

lokatzis έγραψε:Του 2014 είναι πήρα μια τυχαία χρόνια για να δείτε τη προσόντα ζητάνε

Μεγάλε δεν θέλω να σε πληγώσω, αλλά αργά πήρες χαμπάρι τον συγκεκριμένο θεσμό και εσύ και οι υπόλοιποι, πιο σίγουρος και βέβαιος τρόπος από τις πανελλήνιες δεν υπάρχει.

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Κάπου διάβασα εδώ μέσα ότι για τους εποπ δεν είναι και υποχρεωτικό για ειδικές δυνάμειςΕνώ για λιμενικό, πυροσβεστική, ειδικούς φρουρους ζητάνε

Για ποιο λόγο το πήρα αργά χαμπάρι;

επυ η εμθ έχουν σχέσει;

Παιδιά δεν θέλω να σας ζαλίζω και εσάς

Εκτός από στρατό κάτι εθελοντές πυροσβεστες και εποχιακους γίνεται τίποτα

Και κάτι άλλο στο λιμενικό πας με προκυρηξεις η με πανελλήνιες;

Άβαταρ μέλους
lokatzis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

D.Y.K έγραψε:Σου εξήγησα, ότι τα προσόντα και οι προϋποθέσεις που διάβασες είναι ενδεικτικά και ότι αυτά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Για παράδειγμα μιας και ανέφερες τους ΕΠΟΠ, θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι η τελευταία προκήρυξη βγήκε το 2009. Σε 7 μέρες κλείνουν 7 ολόκληρα χρόνια από τότε που βγήκε η τελευταία για τον Στρατό Ξηράς ας πούμε. Άρα, αντιλαμβάνεσαι και εσύ ότι τα κριτήρια σε περίπτωση που (λέμε τώρα) βγει διαγωνισμός μπορεί να αλλάξουν. Υπάρχουν όμως αντίστοιχα θέματα για τους ΕΠΟΠ.

Αν είσαι κάτω από 26 η γνώμη μου είναι να δώσεις πανελλήνιες καθώς προκηρύξεις πλέον βγαίνουν ελάχιστες, μία στο τόσο για πολύ λίγα άτομα. Πίστεψε με είναι πολύ πιο εύκολος και προσεγγίσιμος στόχος.

Γιατί για αεροπορια και ναυτικο βγαίνουν καθόλου;
καπου ειδια σε κατι προκυρηξεις οτι οι ειδικες δυναμεις μοριοδοτουνται 400 μορια
και καπου αλλου με 500
ποιο να πιστεψω τελικα;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από wolver »

Για το ποσο αργα το πηρες χαμπαρι παιζει ρολο η ηλικια γιατι στις προκηρυξεις υπαρχουν ορια ηλικιας κοντα στα 27-28. Για μενα εαν εισαι 20αρης μπορεις να ελπιζεις σε κατι στο μελλον. Αλλα να ξερεις οι θεσεις θα ειναι λιγες οπως προειπαν τα παιδια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης