Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας για ένα θέμα.Στο σώμα της ΕΛΑΣ εισηλθα το 2004 και το 2006 ονομάστηκα αστυφύλακας! Το Φεβρουάριο του '15 προήχθη στο βαθμό του υπαρχιφυλακα. Οπότε μεσολάβησαν 8 πραγματικά έτη στο βαθμό.
Στο διάστημα αυτό πριν την προαγωγή μου, κάποιες σειρές από ΣΦ και ΕΦ έγιναν αστυφύλακες-εγω παρέμεινα αρχαιότερος- στη συνέχεια όμως με 3 έτη στο βαθμό του αστυφύλακα προήχθησαν στο βαθμό του υπαρχιφυλακα, ξεπερνώντας ιεραρχικά εμένα και τη σειρά μου. Κάτι που θα συνεχιστεί και με την προαγωγή και στο βαθμό του αρχιφύλακα. Θεωρώ ότι εδώ τίθεται θέμα ιεραρχίας! Καθώς, δεν μεσολάβησαν προαγωγικες εξετάσεις ώστε να με προσπεράσουν και από ανώτερος ιεραρχικά μένω κατώτερος.. Ποια είναι ή άποψη σας για το θεμα; Υπάρχει περιθώριο προσφυγής?
Θέμα Ιεραρχίας στην ΕΛ.ΑΣ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Αυτες ειναι οι αδικιες του συστηματος. Για αυτο πλεον πρεπει ολοι να βγαινουν απο παραγωγικη σχολη οπως και θα γινει απο εδω και εμπρος. Στην περιπτωση σου ναι να μαζευτειται οσο μπορειται περισσοτεροι συμμαθητες και να κανετε Μεσω δικηγορου που ασχολειται με στρατιωτικα θεματα προσφυγη. Η κινηση αυτη ειναι μονοδρομος. Καλος δικηγορος σε τετοια θεματα Κουταλας σταυρος σοφοκλεους 5 τηλ 210 3212951
Πώς είναι δυνατόν να είναι αρχαιώτερος κάποιος μη ανακριτικός.
στον κανονισμό νομίζω αναφέρει οτι μεταξύ ομοιοβάθμων αρχαιώτερος είναι ο ανακριτικός
στον κανονισμό νομίζω αναφέρει οτι μεταξύ ομοιοβάθμων αρχαιώτερος είναι ο ανακριτικός
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Υπαξιωματικοι: Ανυπαστυνομος, Αρχιφυλακας. ΥπαρχιφυλακαςΑξιωματικοι: Αντιστρατηγος, Υποστρατηγος, Ταξιαρχος, Αστυνομικος Διευθυντης, Αστυνομικος Υποδιευθυντης. Αστυνομος Α΄. Αστυνομος Β', Υπαστυνομος Α'. Υπαστυνομος Β' ... Αυτη ειναι η ιεραρχια Στα Α. Τ.(Απο τον μεγαλυτερο στον μικροτερο)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Και ανάμεσα στον υπαρχιφυλακα και τον αρχιφυλακα υπάρχει ο υπαρχιφυλακας ανακριτικος υπάλληλος και Ο αρχιφυλακας ανακριτικος υπάλληλος εξίσου
Η ΣΗΜΑΊΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΏ ΈΧΕΙ ΈΝΑΝ ΛΕΥΚΌ ΣΤΑΎΡΟ
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Οντως, δεν τους αναφερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης