Μοριοδότηση Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μπαγασακος

Δημοσίευση από Μπαγασακος »

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πόσα μόρια μαζεύω για την κατηγορια των ε. Δ και αν εχω καμιά ελπίδα;
Απολυτήριο:17,6Lower

Πιστοπ. Η/Υ

Y. Γ: Δεν ξέρω να μοριοδοτειται το πιστ Η/Υ αλλα νομίζω πως είναι προαπαιτουμενο η κατοχή του, κάνω λάθος;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το ECDL και το lower ΔΕΝ μοριοδοτούνται όχι.

Ήταν μέσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά για να έχεις δυνατότητα συμμετοχής.

sokin

Δημοσίευση από sokin »

Γνωρίζετε με ποιά διαδικασία θα εκδοθούν οι τελικοί πίνακες; Θα είναι μήπως σαν την προκ. Των υπαξιωματικών που η τελική βαθμολογία ήταν 30% των γραπτών και 70% των μορίων; Διαβάζω την προκήρυξη και δεν βλέπω να γράφει πουθενά κάτι σχετικό. Το μόνο που γράφει είναι για τα γραπτά ότι θα πολλαπλασιάζεται με το 100 ο μέσος όρος τους!
αρτεμης

Δημοσίευση από αρτεμης »

Σαν μονιμος λφ σου λεω οτι δεν εχεις ελπιδα. Αλλα αν θες πραγματικα να γινεις ενστολος δωσε πανελληνιες για πολεμικο ναυτικο.
akyro

Δημοσίευση από akyro »

αρτεμης έγραψε:Σαν μονιμος λφ σου λεω οτι δεν εχεις ελπιδα. Αλλα αν θες πραγματικα να γινεις ενστολος δωσε πανελληνιες για πολεμικο ναυτικο.

Καταλάβαμε όλοι Άρτεμης πως μπήκες στο Λ/Φ και ποια περίοδος μπήκες,2007-2008 και 2009... Εικόνα

Όσο για τον φίλο που ρωτάει πάνω όχι μεγάλε δεν είναι 70-30, ο, τι γράψεις στα γραπτά προστίθεται στα μόρια που έχεις από την αρχή.

sokin

Δημοσίευση από sokin »

Εννοείς ότι αν κάποιος έχει π. Χ 5000 μόρια και στα γραπτά πιάσει τη βάση (που είναι το ελάχιστο) 50, τότε η τελική βαθμολογία του θα είναι 5000 (μόρια) +50χ100 (γραπτά) =10.000 μόρια?
Άβαταρ μέλους
bitalhs
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bitalhs »

Καλησπερα ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση περνεις μορια με αυτην την ειδικοτητα; Η μπορει να μετραει πουθενα σαν προυπηρεσια; Εχω μεταθεση για κυπρο διαβιβαστης οδηγος αυτοκινητου και γενικα ολοι μου λενε καλα λογια αλλα δεν γνωριζω πολλα.
35ΜΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ »

Καλημερα φιλε! Στην παρουσα προκυρηξη οπως και στις περισσοτερες δεν παιρνεις καποια μορια απο τις ειδικοτητες σου. Ωστοσο το αν θα σε βοηθησουν ή θα χρειαστουν αν και εφοσον μπεις σε καποιο σωμα ειναι αγνωστο αλλα και πιθανον!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 11 επισκέπτες