Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πόσα μόρια μαζεύω για την κατηγορια των ε. Δ και αν εχω καμιά ελπίδα;
Απολυτήριο:17,6Lower
Πιστοπ. Η/Υ
Y. Γ: Δεν ξέρω να μοριοδοτειται το πιστ Η/Υ αλλα νομίζω πως είναι προαπαιτουμενο η κατοχή του, κάνω λάθος;
Μοριοδότηση Λιμενοφυλάκων (2016)
Το ECDL και το lower ΔΕΝ μοριοδοτούνται όχι.
Ήταν μέσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά για να έχεις δυνατότητα συμμετοχής.
Ήταν μέσα στα απαραίτητα δικαιολογητικά για να έχεις δυνατότητα συμμετοχής.
Γνωρίζετε με ποιά διαδικασία θα εκδοθούν οι τελικοί πίνακες; Θα είναι μήπως σαν την προκ. Των υπαξιωματικών που η τελική βαθμολογία ήταν 30% των γραπτών και 70% των μορίων; Διαβάζω την προκήρυξη και δεν βλέπω να γράφει πουθενά κάτι σχετικό. Το μόνο που γράφει είναι για τα γραπτά ότι θα πολλαπλασιάζεται με το 100 ο μέσος όρος τους!
Σαν μονιμος λφ σου λεω οτι δεν εχεις ελπιδα. Αλλα αν θες πραγματικα να γινεις ενστολος δωσε πανελληνιες για πολεμικο ναυτικο.
αρτεμης έγραψε:Σαν μονιμος λφ σου λεω οτι δεν εχεις ελπιδα. Αλλα αν θες πραγματικα να γινεις ενστολος δωσε πανελληνιες για πολεμικο ναυτικο.
Καταλάβαμε όλοι Άρτεμης πως μπήκες στο Λ/Φ και ποια περίοδος μπήκες,2007-2008 και 2009...

Όσο για τον φίλο που ρωτάει πάνω όχι μεγάλε δεν είναι 70-30, ο, τι γράψεις στα γραπτά προστίθεται στα μόρια που έχεις από την αρχή.
Εννοείς ότι αν κάποιος έχει π. Χ 5000 μόρια και στα γραπτά πιάσει τη βάση (που είναι το ελάχιστο) 50, τότε η τελική βαθμολογία του θα είναι 5000 (μόρια) +50χ100 (γραπτά) =10.000 μόρια?
Καλησπερα ειναι το πρωτο μου ποστ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση περνεις μορια με αυτην την ειδικοτητα; Η μπορει να μετραει πουθενα σαν προυπηρεσια; Εχω μεταθεση για κυπρο διαβιβαστης οδηγος αυτοκινητου και γενικα ολοι μου λενε καλα λογια αλλα δεν γνωριζω πολλα.
Καλημερα φιλε! Στην παρουσα προκυρηξη οπως και στις περισσοτερες δεν παιρνεις καποια μορια απο τις ειδικοτητες σου. Ωστοσο το αν θα σε βοηθησουν ή θα χρειαστουν αν και εφοσον μπεις σε καποιο σωμα ειναι αγνωστο αλλα και πιθανον!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 11 επισκέπτες