Μοριοδότηση Λιμενοφυλάκων (2016)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Ναι αλλα εχει και ατομα απο τεε η προκυρηξη. Ναι αυτους εννοουσα. Τα παιδια απο τα τεε εχουν πολυ μεγαλο απολυτηριο και ειναι σε πολυ πιο ευνοημενη θεση απο εμας.:-)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 23
Επειδη εχω περασει και απο ενιαιο οντως ηταν δυσκολα. Πιστευω ομως οτι η προκηρυξη του λιμενικου δεν ειναι σαν τους φρουρους και σαν τους εποπ. Το lower πρεπει να στρωσεις λοκω για να το παρες και φυσικα να ρηξεις λεφτα αν εισαι σε προχωρημενη ηλικια που χρειαζεται ιδιαιτερα.
XαχαχαχαχαDimitrisKomotini έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Μια και αναφερθήκατε στα μόρια και προσπαθούμε να υποθέσουμε που θα είναι η βάση ποστάροντας ο καθένας τα δικά του εγώ έιμαι 5815*0,7=4070 για τις ειδικές δυνάμεις. Φίλος που μπήκε στους υπάξ το 2011 μπήκε με πτυχίο κοντά στο 18. Όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις. Μακάρι όσοι μπουν να μπουν αξιοκρατικά και να μην ταλαιπωρηθει η διαδικασία με "παγώματα" κ. Α.
και εγω ακριβως τα ιδια μορια εχω!
swat_521tpn έγραψε:Αναφέρομαι στον ΔΥΚ.
Σύμφωνα με την προκύρηξη αναφέρει οτι μόνο το 3πλάσιο των υποψηφίων θα κληθεί για (υψομετρ. Αθλήματα. Αγωνίσματα. Κλπ)
Δηλαδή για την κατηγορία των Ε. Δ κατα συνέπεια θα βγει ένας πίνακας για να συνεχίσουν την διαδικασία μόνο 27 άτομα.
Και εδώ είναι το ερώτημά μου.
Εγώ έχω δώσει 3 φορές για στρατιωτικές, και τις 3 φορές υπήρχαν πολλά παιδιά που μπορεί να είχαν τα μόρια. Δεν είχαν ύψος ή σωστή σωματική μάζα και τους έκοβαν.
Στο υπουργείο δηλαδή είναι τόαο σίγουροι ότι και οι 27
πέραν των μορίων. Θα τηρούν κάτι άλλο βασικό όπως είναι το ύψος και η μάζα;
Εγώ θέλω να πιστεύω πως ο πίνακας με τους υποψηφιους θα είναι άνω των 27. Και θα πλησιάζει περίπου τα 50.
Ειδικά αν σκεφτούμε ότι υπάρξουν κενά σε στις άλλες 2 κατηγορίες.
Δυκ ποια είναι η άποψη σου;
Φίλε μου η άποψη μου είναι ακριβώς ότι ορίζει και η προκήρυξη.
Τι εννοώ με αυτό; Πολύ απλά ότι θα καλέσουν 27 άτομα από τα οποία ανάλογα και τον αριθμό αυτών που θα κοπούν θα αναπληρώνονται με τους αμέσως επόμενους μέχρι να συμπλήρωσουν το 27αρι με αυτούς που καλύπτουν όλα τα προσόντα και τις προϋποθέσεις.
Δηλαδή το 27αρι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυστηρά 27αρι.
Απλώς αυτό που έγραψα εγώ είναι ότι ΑΝ γίνει ότι και με τους Σημαιοφόρους / Υπαξιωματικούς τότε είναι πολύ πιθανόν να πάρουν και έναν αριθμό επιλαχόντων γιατί πραγματικά τα 9 άτομα δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Φιλε δυκ εσυ δεν βλεπεις να γινοντε παραπανω απο τους μηχανικους;
dimitris mak έγραψε:Πιστευω οτι θα ειναι πιο πολλρς οι θεσεις που θα παλεψουμε. Σε περιπτωση που κοβοντε απο την κατηγορια των μηχανικων αναπληρωνοντε οι θεσεις δυκ;
Ότι ορίζει η προκήρυξη κομάντο.
Αν δεν το αναφέρει καν τότε δεν γνωρίζω το πως, το που και το αν θα καλυφθούν τα κενά.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Η προκηρυξη αναφερει αναπλυρωση. Αλλα αν κοπουν απο τους μηχανικους γινεται αναπλυρωση στους ειδικοδυναμητες;
dimitris mak έγραψε:Η προκηρυξη αναφερει αναπλυρωση. Αλλα αν κοπουν απο τους μηχανικους γινεται αναπλυρωση στους ειδικοδυναμητες;
Η λογική αυτό λέει. Αλλά σίγουρη απάντηση λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου δώσω.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω βλεπω να γινεται αναπλυρωση μεχρι τελευταια στιγμη. Μην ξεχναμε οτι κατευθειαν θα γινουν 40 οι θεσεις των μηχανικων.
-
Δυκ αν και καταλαβινω τι εννοεις αυτο που λες ειναι δυσκολο. Να σου πω γτ το λεω αυτο. Περυσι το 14 με 110 υπαξ πηραν για να γινει η υψομετρηση και ολα τα υπολοιπα 1500 ατομα. Αρα αποκλειεται να παρουν μονο 27 ατομα. Η προκυρηξη λεει τουλαχιστον το τριπλασιο. Οχι απαραιτητα το τριπλασιο. Τωρα αν καποιος εχει 11 απολυτηριο καλυτρα να μην κανει τα χαρτια του γτ τζαμπα 10 ευρω που θα δωσει. Γνωμη μου βεβαια.
Δεν με κατάλαβες φίλε μου. Εγώ είπα πόσους είναι πολύ πιθανόν να κατατάξουν τελικώς πέρα από τους επιτυχόντες μαζί με τους επιλαχόντες και ανέφερα το 27 συγκριτικά και με το τι έγινε με τους άλλους διαγωνισμούς αλλά και την πρακτική / τακτική της κυβέρνησης. Το που θα φτάσει ο αριθμός αυτών που θα περάσουν τις δοκιμασίες παίζει κάποιο ρόλο αλλά σίγουρα όχι τον σημαντικότερο. Άλλωστε σε αυτή τη φάση μόνο θεωρητική προσέγγιση μπορούμε να κάνουμε επί του θέματος.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Ρε παιδια σε ολες τις προκηρυξεις κοβοντε πολλα ατομα. Για ψαξτε ποσος κοσμος εχει κοπει στις προκηρυξεις που αναφερεται.
-
Α οκ δυκ. Αν παρουν και αλλα ατομα περα απο τους επιτυχοντες κανενας δεν ξερει και δεν μπορει να μιλησει κανεις. Μην παμε τοσο μελλοντικα και ας επικεντρωθουμε ολοι στις 9 θεσεις. Γνωμη μου.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αν ειναι να εχουμε στο μυαλο μας 9 θεσεις τοτε δεν πρεπει να τα κανει κανεις μας...
-
Μακ κανεις λαθος σε αυτο... Παλεψε εσυ για τις 9 θεσεις που λεει η προκυρηξη και οτι αλλο ερθει καλοδεχουμενο. Γνωμη μου.. Παιδια ποτε πιστευετε να ξεκινησει η διαδικασια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες