GiannisK έγραψε:Καλησπερα αδερφια. Με απολυτηριο 18.6 και λοουρ. Ειμαι πολυτεκνσο αλλα και ειδικες δυναμεις. Πιστευετε με συμφερει να το δηλωσω το πολυτεκνος ή οχι;
Gianni. Φυσικά εχεις ελπίδες για τις 4 θέσεις των πολυτέκνων. Το ρωτάς! Εσύ θα το κρίνεις βέβαια, αλλά έχεις Πολύ καλό βαθμό!
Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Το πτυχιο απο ΕΠΑΣ(οχι απο ναυτικο) μετραει στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων ή θελει μονο απο ενιαιο λυκειο ή τεε ή επαλ;
Πολιτης έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Το πτυχιο απο ΕΠΑΣ (οχι απο ναυτικο) μετραει στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων ή θελει μονο απο ενιαιο λυκειο ή τεε ή επαλ;
το πτυχιο οχι δεν μετραει δεν ισοβαθμει με απολυτηριο... Απολυτηριο ειναι απο γελ και επαλ μονο...
Δηλαδή παιδιά Χ0,7 το αποτέλεσμα για να βγάλουμε τα καθαρά μόρια συν ότι βγει από γραπτά... Έχουμε καμιά εκτίμηση για τη βάση; Βλέπουμε το ΝΟ 9 από παλιότερη προκ;
marsupilami έγραψε:το πτυχιο οχι δεν μετραει δεν ισοβαθμει με απολυτηριο... Απολυτηριο ειναι απο γελ και επαλ μονο...
Εάν γράφει,(που θα γράφει κάπου πάνω στο πτυχίο με ψιλά γράμματα), ότι "το παρόν αποτελεί τίτλο απολύσεως Δ. Ε", τοτε ισοδυναμεί κανονικότατα με απολυτήριο ΕΠΑΛ και ΓΕΛ. Ευχαριστώ.
Του επας ειναι αλλο πραγμα ειναι κατι σαν πτυχιο αλλα κατοτερο του επαλ. Του τεε ηταν σαν να περνεις απολυτηριο λυκειου τοτε. Ειναι απολυτηριο και πτυχιο μαζι.
Παιδιά συγνώμη αν κάνω λάθος αλλά προσπαθώ να βγάλω μια άκρη όσον αφορά τη βάση άλλα μάλλον δεν γίνεται... Βλέπω εδώ http://www.hcg.gr/sites/default/files/article/attach/rep_master_epityx_401.pdf τα αποτελέσματα της κατηγορίας Ε. Δ της προκήρυξης του 11 άλλα το ΝΟ9 έχει 17727 μόρια... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Κάνω κάτι λάθος;
Αυτό που είδα μόλις είναι οτι στην προκ του 11 ο πολλαπλασιασμός ήταν 1000 και οχι 350 όπως τώρα, μάλλον εκέι είναι το λάθος μου... Και πάλι δεν βασίζω τίποτα σε αυτό άπλά να έχω μια είκονα (σχετική) τίποτα παραπάνω
Λεβεντιές θέλετε να ανοίξω ξεχωριστό θέμα για να γράφετε όλοι το σε ποια κατηγορία ανήκετε και πόσα μόρια συγκεντρώνει ο καθένας ώστε να γίνει σύγκριση και να έχετε μια ιδέα για το που θα κυμανθούν (κατά προσέγγιση φυσικά πάντα) οι βάσεις ή όχι; Ή θέλετε να τα γράφετε εδώ;