Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2016)
http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/proxoroun_oi_diadikasies_gia_proslipsi_600_sofronistikon_ypallilon-64566484/
Το πήρα απο το μπλοκ των σωφρονιστικών αυτό σαν είδηση
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Παιδια ενδιαφερομαι να γινω Σωφρονιστικος Υπαλληλος. Καταρχην στις προκηρυξεις που βγαινουν καθε χρονο υπαρχει ανταποκριση απο τον κοσμο; Δηλαδη ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος για να μπεις στο σωφρονιστικο συστημα?2) Το Καταστημα Κρατησης Νεων στα Διαβατα ποσους περιπου Σωφρονιστικους παιρνει ετησιος?3) Ο μισθος ενος νεου Σωφρονιστικου Υπαλληλου στα ποσα κυμαινετε;4) τι προσοντα χρειαζεται καποιος Και τι πτυχια (π. Χ.Lower) χρειαζεται για να μπορει να μπει; Υ. Γ. Συγγνωμη που μερικες ερωτησεις ειναι off topic απλα στην σελιδα με τους Σωφρονιστικους που εχετε εχω στειλει μηνυμα τον Αυγουστο και κανεις δεν απανταει
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 4
johnny13 έγραψε:Παιδια ενδιαφερομαι να γινω Σωφρονιστικος Υπαλληλος. Καταρχην στις προκηρυξεις που βγαινουν καθε χρονο υπαρχει ανταποκριση απο τον κοσμο; Δηλαδη ειναι μεγαλος ο ανταγωνισμος για να μπεις στο σωφρονιστικο συστημα?2) Το Καταστημα Κρατησης Νεων στα Διαβατα ποσους περιπου Σωφρονιστικους παιρνει ετησιος?3) Ο μισθος ενος νεου Σωφρονιστικου Υπαλληλου στα ποσα κυμαινετε;4) τι προσοντα χρειαζεται καποιος Και τι πτυχια (π. Χ.Lower) χρειαζεται για να μπορει να μπει; Υ. Γ. Συγγνωμη που μερικες ερωτησεις ειναι off topic απλα στην σελιδα με τους Σωφρονιστικους που εχετε εχω στειλει μηνυμα τον Αυγουστο και κανεις δεν απανταει
Ρε φίλε τι κάθε χρόνο λες ; τώρα βγήκες από καμία σπηλιά ; Το ΠΑΣΟΚ έχει 6 χρόνια που έπεσε...
Κατσε διαβασε παλιές προκηρύξεις για να δεις τι παίζει.
Αν βγει πάντως, που ακούγεται τελευταία, η ζήτηση θα είναι τεράστια και θα μπουν αυτοί με τα περισσότερα μόρια(δηλαδή lower,ecdl, καλό απολυτηριο, ειδικες δυναμεις κλπ είναι καλό να τα χεις)
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ωπα... Εγω ηξερα πως ειναι ετησιες... Με επιασε κρυος ιδρωτας τωρα... Ποσο καιρο εχει να βγει προκηρυξη?Lower δινω φετος ECDL απο σεμιναρια βγαζεις γιατι πρωτη φορα το ακουω αυτο; Καλο απολυτηριο. Εμμμμ... Εδω εχουμε ενα θεμα... Ειδικες Δυναμεις καλα θα παω σιγουρα... Εχω ελπιδες ΑΝ βγει ποτε προκηρυξη
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 4
Έχει πολλά χρόνια, από το 11 νομίζω Αυτά θα κάθε χρόνο προκήρυξη σταμάτησαν το 2010.
Ας ελπίσουμε ότι θα βγει μέχρι την άνοιξη. Μια απλή υπόθεση κάνω
- johnny13
- Ταγματάρχης
Και κατι τελευταιο. Δηλωνεις σε ποιο καταστημα κρατησης θες να πας; Δηλαδη εγω που θελω να μπω στο καταστημα κρατησης νεων στα Διαβατα θα μπορω να παω ή θα με στειλουν οπου νανε?
Ένας σωφρονιστικος είναι μόνο για τις φυλακές δεν μπορεί να πάει σε τμήμα;
johnny13 έγραψε:Και κατι τελευταιο. Δηλωνεις σε ποιο καταστημα κρατησης θες να πας; Δηλαδη εγω που θελω να μπω στο καταστημα κρατησης νεων στα Διαβατα θα μπορω να παω ή θα με στειλουν οπου νανε;
Εδώ δεν βγαίνει προκήρυξη και εσύ ρωτάς για μεταθέσεις, έχετε ξεφύγει ορισμένοι, απλά για να γράψετε στο φόρουμ μηνύματα.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Μεχρι να φτασω τα 21 εχουμε χρονια ακομη. Θα εχει βγει σιγουρα

johnny13 έγραψε:Μεχρι να φτασω τα 21 εχουμε χρονια ακομη. Θα εχει βγει σιγουρα
Δηλαδή στηρίζεις το επαγγελματικό σου μέλλον σε μια προκήρυξη που δεν ξέρεις πότε θα βγει... Να διαβάσεις για πανελλήνιες ούτε λόγος. Ωραίος. Κλείσε όσα ματάκια θέλεις, αν δεν αλλάξεις νοοτροπία σε βλέπω για φούντο.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Εννοειτε διαβαζω φιλε μου για πανελλαδικες. Αλλα θελω να μπω Ιστορικο Αρχαιολογικο. Και επειδη διορισμοι διδακτικου προσωπικου δεν γινεται καταφευγω σε ενα αλλο επαγγελμα που μου αρεσει, αυτο του Σωφρονιστικου Υπαλληλου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες