Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
Δεν έχω εικόνα αυτή τη στιγμή για τον συνολικό αριθμό των αιτήσεων παιδιά δυστυχώς. Αν μάθω οτιδήποτε νεότερο θα σπεύσω όπως έχω ξαναγράψει να το δημοσιεύσω κατευθείαν. Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους σας και καλά αποτελέσματα!
- Lalikos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 13
NIKOS1989 έγραψε:με αυτο που λες φιλε δεν θα βγαλει πουθενα. Πολυ απλα περιμενουμε ολοι τις καταστασεις. Και. Εκει πρατουμε αναλογως... :-)Lalikos έγραψε:Εγώ πάλι προτείνω τον άντμιν, εάν θέλει να φτιάξει μια σχετική φόρμα, ώστε ο καθένας να υπολογίζει τα μόρια του και να βλέπει που βρίσκεται συγκριτικά και με άλλους υποψήφιους.
Σίγουρα όλοι περιμένουμε τις καταστάσεις, αλλά με τους πίνακες που αναφέρω, θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια πρώιμα συμπεράσματα.
2α ΜΑΛ 323
Κανένα νέο κανείς έχει παιδιά δυκ φίλε εσυ έχεις κανένα νέο;
Πολύ ηρεμία έπεσε... Δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των αιτήσεων;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Υπαρχει λελε.1480 Αιτησεις απο τι. Ξερω ειναι τελικα! Τωρα αν ξερει καποιος κατι αλλο ας μας ενημερωσει!
Καλησπερα. Τα αγωνισματα ξερει κανεις ποτε περιπου πεφτουν;
Χοντρά 1500 δηλαδή θετικό αυτό περίμενα περισσότερες. Άντε να δούμε σε ένα μήνα...
Οι πινακες ξερουμε ποτε περιπου θα βγουν?
Οι πίνακες περίπου ενα μήνα μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων, δηλαδή μέσα Μάρτη λογικά...
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Στους υπαξ. του 2014 οι πίνακες βγήκαν 16 μέρες μετά την λήξη υποβολής αιτήσεων. Πληροφοριακά το αναφέρω.
Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο ο αριθμός των αιτήσεων στο πόσο γρήγορα θα βγουν.
Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο ο αριθμός των αιτήσεων στο πόσο γρήγορα θα βγουν.
Στον υπαξ πόσα άτομα ήταν δεν ξέρω. Λογικά αν δεν έγιναν πολλές αιτήσεις θα βγούν σύντομα οι πίνακες. Στην προκ μέσα λέει ότι θα επιλεγούν 27 άτομα (3Χ9) δεν νομίζω να καλέσουν όλα τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις για υψομέτρηση... Αν γνωρίζει κάποιος
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Στους υπαξ. είχαν γίνει 2.655 αιτήσεις.Πληροφοριακά.
Φίλε λελε.. στην προκήρυξη αναφέρει ότι θα κληθεί αριθμός τουλάχιστον 3πλάσιος. δηλαδη αυτό που λες. τουλάχιστον 27 άτομα.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως. Αν λέω κατι λάθος ας με διορθώσει καποιος.
Φίλε λελε.. στην προκήρυξη αναφέρει ότι θα κληθεί αριθμός τουλάχιστον 3πλάσιος. δηλαδη αυτό που λες. τουλάχιστον 27 άτομα.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω πάντως. Αν λέω κατι λάθος ας με διορθώσει καποιος.
Καλησπερα. Υπαρχει καποιος που να συμμετειχε στην προκυρηξη του 2011 στην κατηγορια των ειδικων δυναμεων να μας πει πώς εξεταστηκαν οι ελξεις (με ανοικτη ή κλειστη λαβη); Ευχαριστω.
Η λογική λέει στο άνοιγμα των ώμων. Ας μην βιαζόμαστε για αθλήματα όμως!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες