Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
f-16

Δημοσίευση από f-16 »

Καλησπερα σε ολους. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πηγα αυτοπροσωπος να καταθεσω τα χαρτια μου ειπανε οτι ολα ειναι ενταξει και μου δωσανε αριθμο πρωτοκολου. Θα ηθελα ρωτησω το εξης: υπαρχει περιπτωση να με βγαλουνε κατι ακυρο και να μου απορριψουνε κατι απο την στιγμη που μου τα δεχθηκανε ολα και μου δωσανε αριθμο πρωτοκολου και να μην ειμαι στον πινακα συμμετεχοντων; Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.
giannisvl

Δημοσίευση από giannisvl »

Ευχαριστω. Επισης θα ηθελα να ρωτησω για το παραβολο. Μ στειλαν ε μαιλ με κωδικο πληρωμης και πηγα και το πληρωσα στα ελτα και μου εδωσαν μια αποδειξη αυτν θα βαλω στα χαρτια μου;

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

f-16 έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Πηγα αυτοπροσωπος να καταθεσω τα χαρτια μου ειπανε οτι ολα ειναι ενταξει και μου δωσανε αριθμο πρωτοκολου. Θα ηθελα ρωτησω το εξης: Υπαρχει περιπτωση να με βγαλουνε κατι ακυρο και να μου απορριψουνε κατι απο την στιγμη που μου τα δεχθηκανε ολα και μου δωσανε αριθμο πρωτοκολου και να μην ειμαι στον πινακα συμμετεχοντων; Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει.
εφοσον φιλε τα χαρτια σου ηταν ολα μια χαρα και τα ελεγξαν αυτοι δεν θα εχεις κανενα προβλημα και θα εισαι στους συμμετεχοντες.
f-16

Δημοσίευση από f-16 »

Νικο σε ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα για την πληροφορια. Με προβληματισε αυτο που γραφει μεσα η προκηρυξη για πινακα απορριφθεντων και αναρωτιομουνα πως μπορει καποιος να ειναι στους απορριφθεντες απο την στιγμη που θα εχει περασει απο την επιτροπη και θα εχει παρει αριθμο πρωτοκολου.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

giannisvl έγραψε:Ευχαριστω. Επισης θα ηθελα να ρωτησω για το παραβολο. Μ στειλαν ε μαιλ με κωδικο πληρωμης και πηγα και το πληρωσα στα ελτα και μου εδωσαν μια αποδειξη αυτν θα βαλω στα χαρτια μου;

2 σελίδες πίσω είναι η απάντηση, εδώ , παρακαλώ να διαβάζετε τις προηγούμενες σελίδες ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει απαντηθεί η απορία σας, καθότι δεν βοηθά στην φυσιολογική ροή του νήματος το να απαντώνται οι ίδιες και οι ίδιες απορίες. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, είμαστε στην διάθεση σου. Ευχαριστώ.

NIKOS1989
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

f-16 έγραψε:Νικο σε ευχαριστω πολυ, να'σαι καλα για την πληροφορια. Με προβληματισε αυτο που γραφει μεσα η προκηρυξη για πινακα απορριφθεντων και αναρωτιομουνα πως μπορει καποιος να ειναι στους απορριφθεντες απο την στιγμη που θα εχει περασει απο την επιτροπη και θα εχει παρει αριθμο πρωτοκολου.
πολλοι κανουν τα χαρτια τους και. Ας μην εχουν τα βασικα προσοντα. Το. Εχω δει αυτο. Οχι απο μενα αλλα απο αλλους φιλους μου. Οποτε αυτοι θα ειναι οι απορριφθεντες και μερικοι που δεν εχουν διαβασει την προκυρηξη και κανουν οτι να ναι. Εγω προσωπικα οταν εκανα τα χαρτια μου κοιταξα την προκυρηξη 2 φορες καλα και παλι κατι ξεχασα!
f-16

Δημοσίευση από f-16 »

Νικο αυτοι που δεν πληρουν τα βασικα προσοντα περνουν απο την επιτροπη αριθμο πρωτοκολου;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

f-16 έγραψε:Νικο αυτοι που δεν πληρουν τα βασικα προσοντα περνουν απο την επιτροπη αριθμο πρωτοκολου;

Όχι.

f-16

Δημοσίευση από f-16 »

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τους δυο και 'σενα Νικο και 'σενα ντ ν24.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

f-16 έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και τους δυο και 'σενα Νικο και 'σενα ντ ν24.

Εμεις σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

mike

Δημοσίευση από mike »

Θα ήθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τη μετάφραση του πτυχιου αγγλικων απο δικηγόρο, αρκεί η σφραγίδα του δικηγόρου που εχει απο τον δικηγορικο συλλογο η οποια αναγράφει οτι εχει την επαρκεια της γλωσσας η θελει κ εξτρα βεβαιωση απο τον ιδιο οτι γνωριζει την αγγλική; οποιος γνωριζει σίγουρα ας μου πει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Το απολυτήριο θέλει επικύρωση ξερει κανείς η απλά φωτοτυπία..
dokimos

Δημοσίευση από dokimos »

Φίλε dn 24 Νομίζω οτι παίρνουν κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου, και σε περίπτωση που δεν πληρούν κάποια προϋπόθεση μπαίνουν στους πίνακες απορριπτέων...
giannisvl

Δημοσίευση από giannisvl »

Σχετικά με τα μαθήματα στο ναυτικό δικαιο τι πρέπει να διαβάσουμε ολο το δικαιο; και με το αλλο το μάθημα τι παιζει; παλι καλα που υπάρχει το φόρουμ και μας λύνει απορίες
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Όσων αφορά το δίκαιο, δες την ύλη μέσα στην προκήρυξη! Λέει τα κεφάλαια,giannisvl!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες