Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Στην υπ. Δήλ στο ΠΡΟΣ τι γράφουμε ρε παιδιά;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Στην υπ. Δήλ στο ΠΡΟΣ τι γράφουμε ρε παιδιά;

Λ. Σ. − ΕΛ. ΑΚΤ.- Διαγωνισμό κατάταξης προσωπικού, ή Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή. Ότι και να αποφασίσεις είναι σωστό.

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν όλοι ή κάποιοι. Όπως και εγώ, δεν ήμουν πολύ σιγουρος. Και το έψαξα.Έμαθα πως μετά την λήξη της προθεσμίας, θα κληθεί ελάχιστος αριθμός υποψηφίων για την συνέχεια (υψομετρικά, ιατρικά, ψυχοτεχνικα, αθλήματα και γραπτά)

Με βάση την προκύρηξη (3πλάσιος αριθμος τουλάχιστον)

Δηλαδή 150-200 άτομα!!!

Δυκ και dn24 δεν είναι πολύ μικρός αριθμός;

Δηλαδή στην κατηγορία Ε. Δ απο 9 θέσεις θα καλέσουν για ύψος κλπ μόνο 30 άτομα; Και αν κοπεί ένας μεγάλος αριθμος υποψιφίων στις έπειτα διαδικασίες τι θα γίνει; θα βγάλουν πίνακα απο τους επιλαχόντες;

Μελιγκωνης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Μελιγκωνης »

swat_521tpn έγραψε:Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν όλοι ή κάποιοι. Όπως και εγώ, δεν ήμουν πολύ σιγουρος. Και το έψαξα.Έμαθα πως μετά την λήξη της προθεσμίας, θα κληθεί ελάχιστος αριθμός υποψηφίων για την συνέχεια (υψομετρικά, ιατρικά, ψυχοτεχνικα, αθλήματα και γραπτά)

Δηλαδή 150-200 άτομα!!!

Δηλαδή στην κατηγορία Ε. Δ απο 9 θέσεις θα καλέσουν για ύψος κλπ μόνο 30 άτομα; Και αν κοπεί ένας μεγάλος αριθμος υποψιφίων στις έπειτα διαδικασίες τι θα γίνει; θα βγάλουν πίνακα απο τους επιλαχόντες;

Για πές μας λεπτομέρειες!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

swat_521tpn έγραψε:Δεν ξέρω αν το γνωρίζουν όλοι ή κάποιοι. Όπως και εγώ, δεν ήμουν πολύ σιγουρος. Και το έψαξα.Έμαθα πως μετά την λήξη της προθεσμίας, θα κληθεί ελάχιστος αριθμός υποψηφίων για την συνέχεια (υψομετρικά, ιατρικά, ψυχοτεχνικα, αθλήματα και γραπτά)

Δηλαδή 150-200 άτομα!

Δηλαδή στην κατηγορία Ε. Δ απο 9 θέσεις θα καλέσουν για ύψος κλπ μόνο 30 άτομα; Και αν κοπεί ένας μεγάλος αριθμος υποψιφίων στις έπειτα διαδικασίες τι θα γίνει; Θα βγάλουν πίνακα απο τους επιλαχόντες;

Αυτό ορίζει η προκήρυξη και αυτό θα γίνει. Με απλά λόγια μπορεί να είμαι 31ος και να με παρουν τηλ τον Μάϊο και να μου πουν έλα να περάσεις τις διαδικασίες αν θέλω πάω αν όχι θα πάνε στον 32ο. Αποψή μου...
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Και εγώ αυτό πιστεύω φίλε..Πήρα τηλ. να το επιβεβαιώσω κιόλας. αλλά μου είπαν δεν γνωρίζουν ακριβώς, και πως ότι και αν προκύψει, κατά την όλη διαδικασία, θα βγει αντίστοιχη ανακοίνωση.

απλά με αυτόν το τρόπο πιστεύω θα τρενάρει πολύ η προκύρηξη.. εαν υπάρξουν "απώλειες" σε κάποια φάση της προκύρηξης. ειδικά στα γραπτά.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

ΔΥΚ υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τον αριθμό των αιτήσεων; Έμαθες κάτι;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά μην με ρωτάτε κάθε τρεις και λίγο.

Η επόμενη ενημέρωση που θα έχω, θα είναι μετά το τέλος της υποβολής των δικαιολογητικών και φυσικά θα σας ενημερώσω άμεσα από μόνος μου.

Φιλικά.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Δηλαδή 150-200 άτομα!

Δηλαδή στην κατηγορία Ε. Δ απο 9 θέσεις θα καλέσουν για ύψος κλπ μόνο 30 άτομα; Και αν κοπεί ένας μεγάλος αριθμος υποψιφίων στις έπειτα διαδικασίες τι θα γίνει; Θα βγάλουν πίνακα απο τους επιλαχόντες;

Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσομε. Θα κληθεί αριθμός υποψηφίων αυξημένος τουλάχιστον (το λιγότερο) στο τριπλάσιο του αριθμού των προκηρυσσομένων θέσεων για κάθε κατηγορία,και μόνο.

Έπειτα, θα καλούνται μόνο επιλαχόντες, εφόσον αποκλείονται απο τις διαδικασίες οι αρχικά κληθέντες απο κάθε κατηγορία ξεχωριστά, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν και δίνοντας προτεραιότητα και στα άτομα που καλύπτονται απο τον Ν.3079/2002, και λόγω του Νόμου αυτού, θα κληθούν τόσοι όσοι αναφέρονται παραπάνω.

Ευχαριστώ.

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Δηλαδή 150-200 άτομα!

ευτηχως που το εψαξες και το λες αυτο... Αν δεν το εψαχνες θα μας ελεγες αλλα. Φιλε συγνωμη για την ειρωνεια αλλα αυτο το θεμα το εχουμε πει ξανα 2 φορες. Ψαξτο καλυτερα γτ και παλι εισαι φαουλ! Δεν θα στο πω εγω. Να μπεις στην διαδικασια να το ψαξεις αν θες! Μονο μην λες οτι το εψαξες! Αυτο μονο!
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Νικο1989 αρχικά ζητάω συγνώμη αν είπα κάτι λάθος. και τονίζω ότι δεν έχω πρόθεση να τσακωθω ούτε να γεμίσουμε το φόρουμ με λογομαχίες.

Αλλά θέλω να τονίσω , όπως έγραψα μάλιστα πως το ήξερα(επειδή το διάβασα).. και απλά σήμερα πήρα τηλ. να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες μιλώντας με τους αρμόδιους και αν προσέξεις καλα, δεν μίλησα με το ύφος του ξερόλα.

Ερώτηση έκανα στον ΔΥΚ και στον dn που ξέρουν περισσότερα απο τον καθένα μας εδώ μέσα.

Και θα σε παρακαλούσα φίλε να μου ζητήσεις και εσύ συγνωμη. και να βάλουμε ένα τέλος εδώ.

NIKOS1989
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

swat_521tpn έγραψε:Νικο1989 αρχικά ζητάω συγνώμη αν είπα κάτι λάθος. Και τονίζω ότι δεν έχω πρόθεση να τσακωθω ούτε να γεμίσουμε το φόρουμ με λογομαχίες.

Αλλά θέλω να τονίσω, όπως έγραψα μάλιστα πως το ήξερα (επειδή το διάβασα). Και απλά σήμερα πήρα τηλ. Να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες μιλώντας με τους αρμόδιους και αν προσέξεις καλα, δεν μίλησα με το ύφος του ξερόλα.

Ερώτηση έκανα στον ΔΥΚ και στον dn που ξέρουν περισσότερα απο τον καθένα μας εδώ μέσα.

Και θα σε παρακαλούσα φίλε να μου ζητήσεις και εσύ συγνωμη. Και να βάλουμε ένα τέλος εδώ.

το συγνωμη το ειπα πριν καν μου το πεις εσυ αδερφε! Το εχουμε αναφερει αυτο 2 φορες τουλαχιστον στις 30 σελιδες αυτες! Αλλα θ το πω αλλη μια φορα για να σε ηρεμησω. Ολους θα μας καλεσουν φιλε μου για αγωνισματα και ολες τις διαδικασιες. Αυτο που λεει η προκυρηξη ειναι για τον αριθμο τον επιλαχοντων. Οτι για παραδειγμα αν περασουν 9 θα εχει ακομα 18 επιλαχοντες. Και εγω οταν το διαβασα ειχα σκαλωσει στην αρχη αλλα μετα ηρεμησα και εγω. Οποτε κανε και εσυ το ιδιο! ¨)

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Συγνώμη που γράφω κάτι άκυρο αλλά από τι βλεπω αυτο που λένε τα ΜΜΕ θα πέσει η κυβέρνηση εύχομαι να σας πω την αλήθεια να πέσει γιατί γενικά δεν πάμε καλά αλλά αν μείνει καλή επιτυχία σε όλλους μας δυστυχώς ειναι λίγες θέσεις αν και δικιά μου άποψη θα ξαναβγάλει προκηρυξη.
Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Lalikos »

NIKOS1989 έγραψε:
swat_521tpn έγραψε:Νικο1989 αρχικά ζητάω συγνώμη αν είπα κάτι λάθος. Και τονίζω ότι δεν έχω πρόθεση να τσακωθω ούτε να γεμίσουμε το φόρουμ με λογομαχίες.

Αλλά θέλω να τονίσω, όπως έγραψα μάλιστα πως το ήξερα (επειδή το διάβασα). Και απλά σήμερα πήρα τηλ. Να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες μιλώντας με τους αρμόδιους και αν προσέξεις καλα, δεν μίλησα με το ύφος του ξερόλα.

Και θα σε παρακαλούσα φίλε να μου ζητήσεις και εσύ συγνωμη. Και να βάλουμε ένα τέλος εδώ.

το συγνωμη το ειπα πριν καν μου το πεις εσυ αδερφε! Το εχουμε αναφερει αυτο 2 φορες τουλαχιστον στις 30 σελιδες αυτες! Αλλα θ το πω αλλη μια φορα για να σε ηρεμησω. Ολους θα μας καλεσουν φιλε μου για αγωνισματα και ολες τις διαδικασιες. Αυτο που λεει η προκυρηξη ειναι για τον αριθμο τον επιλαχοντων. Οτι για παραδειγμα αν περασουν 9 θα εχει ακομα 18 επιλαχοντες. Και εγω οταν το διαβασα ειχα σκαλωσει στην αρχη αλλα μετα ηρεμησα και εγω. Οποτε κανε και εσυ το ιδιο! ¨)

Είσαι λάθος. Διάβασε τι έγραψε ο dn24 από επάνω για να το διελευκάνεις.

2α ΜΑΛ 323
1ηΜΑΛ

Δημοσίευση από 1ηΜΑΛ »

Γύρω στις 400 αιτήσεις μου είπε σημερα ενας λιμενικος εκει. Επισης τον ρωτησα αν βγει αλλη προκυρηξη φετος και μου ειπε οτι ετσι ακούγεται! Απο λόγια ομως εχουμε χορτασει!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες