Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όσον αφορά την αίτηση στο "κλάδος Ε. Δ που υπηρέτησα" βάζω π. Χ καταδρομέας; Η θέλει κάτι άλλο; Και στρατολογικό γραφείο; Της θεσσ/νικης που πήγα και πήρα το τυπου Α; Ευχαριστώ
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Κάτι ακόμα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Όσον αφορά την αίτηση στο "κλάδος Ε. Δ που υπηρέτησα" βάζω π. Χ καταδρομέας; Η θέλει κάτι άλλο; Και στρατολογικό γραφείο; Της θεσσ/νικης που πήγα και πήρα το τυπου Α; Ευχαριστώ

Στο κλάδος, θα γράψεις όσο πιο κατανοητά γίνεται προς αυτόν που θα το διαβάσει. Αμφίβιος καταδρομέας θα γράψεις, ή ορεινός καταδρομέας, και εντός παρενθέσεως γράψε (Μ. Α. Κ) ή (Λ. Ο. Κ) ή (ΠΖΝ). Στο πεδίο στρατολογικό γραφείο, θα γράψεις το στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι, το έχουμε αναφέρει ξανά (και όχι αυτό που πήγες να πάρεις το πιστοποιητικό, καθότι μπορείς να το πάρεις απο οποιοδήποτε ΣΓ).

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για την πολίτιμη βοήθεια σας, έχω και άλλες ερωτήσεις ξέρω σας έχω ζαλίσει, άλλα επειδή θα στείλω τα χαρτιά μου φοβάμαι μη γίνει κάποιο λάθος και με κόψουν (και εννοείται στο τηλ δεν το σηκώνει κανείς) στο πεδίο που λέει "ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ" μου στείλανε ένα πιστοποιητικό εγγραφής και ο αριθμός που γράφει μέσα είναι ενας μονοψήφιος, μπορεί να με βοήθησει κάποιος που έχει κάνει/στείλει τα χαρτιά του ήδη; Μήπως μπερδεύτηκε και πρέπει να ζητήσω άλλο αριθμό; Και όσον αφορά το παράβολο νίκο γιατί να βγάλω φωτο το mail η το pdf αφού στην απόδειξη γράφει τον ίδιο αριθμο. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Καλησπερα.. θελω να κανω μια ερωτηση.. το επαγγελματικο διπλωμα δηλαδη απο γ κατηγοριας κ πανω για να μετραει κ να παιρνει καποιος τα μορια απο οσο ξερω σε σωματα ασφαλειας δεν χρειαζεται το ΠΕΙ σωστα; για παραδειγμα στην τωρα προκηρυξη για λιμενικο η για πυροσβεστικη για πενταετους υποχρεωσης η και ειδικους φρουρους στην αστυνομια.. με την καρτα ταχογραφου ομως τι παιζει; χρειαζεται αυτη για να ξερω αμα ειναι να την βγαλω
2009 δ εσσο 309 σειρα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Vasilis loxias (pz) έγραψε: με την καρτα ταχογραφου ομως τι παιζει; Χρειαζεται αυτη για να ξερω αμα ειναι να την βγαλω

Θα πρέπει να το ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη για να ληφθεί υπόψη.

Συνεπώς η απάντηση είναι σχετική.

Offtopic πάντως συνήθως η κάρτα ταχογράφου ζητείται από εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα ή για εργασία στο εξωτερικό.

Επικοινώνησε με την σχολή οδήγησης στην οποία έβγαλες το δίπλωμα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία έκδοσης αν ς'ενδιαφέρει.

NIKOS1989
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

310LELE έγραψε:Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για την πολίτιμη βοήθεια σας, έχω και άλλες ερωτήσεις ξέρω σας έχω ζαλίσει, άλλα επειδή θα στείλω τα χαρτιά μου φοβάμαι μη γίνει κάποιο λάθος και με κόψουν (και εννοείται στο τηλ δεν το σηκώνει κανείς) στο πεδίο που λέει "ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ" μου στείλανε ένα πιστοποιητικό εγγραφής και ο αριθμός που γράφει μέσα είναι ενας μονοψήφιος, μπορεί να με βοήθησει κάποιος που έχει κάνει/στείλει τα χαρτιά του ήδη; Μήπως μπερδεύτηκε και πρέπει να ζητήσω άλλο αριθμό; Και όσον αφορά το παράβολο νίκο γιατί να βγάλω φωτο το mail η το pdf αφού στην απόδειξη γράφει τον ίδιο αριθμο. Ευχαριστώ
τον αριθμο μητρωου αρρενων σε πολλους τον εχει και στο απολυτηριο απο το σχολειο. Σε εμενα δεν το ειχε και αναγκαστηκα να παω να βγαλω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Ειναι ενας τριψηφιος και η χρονολογια γεννησης σου απο τι θυμαμαι! Αν ειναι σε τετοια μορφη ειναι αυτο! Τωρα για το παραβολο λελε το ξερω οτι ειναι ο ιδιος αριθμος αλλα θα τα στειλεις και τα δυο. Οταν κατεθεσα εγω τα χαρτια μου μου ζητησαν και τα δυο και ευτηχως το ειχα μαζι μου. Μετα απο αυτο που εγινε με τον δημητρη μακ δεν ηθελα να ασχοληθω ξανα με κανεναν αλλα βλεπεις μου αρεσει να βοηθαω και οχι να παραπληροφορω τον κοσμο! ¨)

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

NIKOS1989 έγραψε:
310LELE έγραψε:Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ για την πολίτιμη βοήθεια σας, έχω και άλλες ερωτήσεις ξέρω σας έχω ζαλίσει, άλλα επειδή θα στείλω τα χαρτιά μου φοβάμαι μη γίνει κάποιο λάθος και με κόψουν (και εννοείται στο τηλ δεν το σηκώνει κανείς) στο πεδίο που λέει "ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΡΡΕΝΩΝ" μου στείλανε ένα πιστοποιητικό εγγραφής και ο αριθμός που γράφει μέσα είναι ενας μονοψήφιος, μπορεί να με βοήθησει κάποιος που έχει κάνει/στείλει τα χαρτιά του ήδη; Μήπως μπερδεύτηκε και πρέπει να ζητήσω άλλο αριθμό; Και όσον αφορά το παράβολο νίκο γιατί να βγάλω φωτο το mail η το pdf αφού στην απόδειξη γράφει τον ίδιο αριθμο. Ευχαριστώ
τον αριθμο μητρωου αρρενων σε πολλους τον εχει και στο απολυτηριο απο το σχολειο. Σε εμενα δεν το ειχε και αναγκαστηκα να παω να βγαλω πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Ειναι ενας τριψηφιος και η χρονολογια γεννησης σου απο τι θυμαμαι! Αν ειναι σε τετοια μορφη ειναι αυτο! Τωρα για το παραβολο λελε το ξερω οτι ειναι ο ιδιος αριθμος αλλα θα τα στειλεις και τα δυο. Οταν κατεθεσα εγω τα χαρτια μου μου ζητησαν και τα δυο και ευτηχως το ειχα μαζι μου. Μετα απο αυτο που εγινε με τον δημητρη μακ δεν ηθελα να ασχοληθω ξανα με κανεναν αλλα βλεπεις μου αρεσει να βοηθαω και οχι να παραπληροφορω τον κοσμο! ¨)

Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχεις απόλυτο δίκιο είναι και στο απολυτήριο λυκείου απλά εμένα είναι ενας μονοψήφιος αριθμός μετα εχει / και μετα την ημ. Γενν. Λοιπόν τελικά το σηκώσανε στο λιμενικό ενα ευγενέστατο παλικάρι (μέχρι και συγνώμη μου ζήτησε για την αναμονή) και μου είπε ότι όντως θελουν μέσα και τα χαρτια του παραβόλου (για χρήση απο φορεα και απο πολίτη) και την απόδειξη. Αλλά εκεί που με μπέρδεψε λίγο ήταν όταν μου είπε οτι στην αίτηση θα πρεπει να γράψω και τον αριθμό παραβόλου και πληρωμής. Εσυ νίκο έγραψες 2 αριθμούς στην αίτηση σου η 1;
NIKOS1989

310LELE έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε:

Νίκο σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχεις απόλυτο δίκιο είναι και στο απολυτήριο λυκείου απλά εμένα είναι ενας μονοψήφιος αριθμός μετα εχει / και μετα την ημ. Γενν. Λοιπόν τελικά το σηκώσανε στο λιμενικό ενα ευγενέστατο παλικάρι (μέχρι και συγνώμη μου ζήτησε για την αναμονή) και μου είπε ότι όντως θελουν μέσα και τα χαρτια του παραβόλου (για χρήση απο φορεα και απο πολίτη) και την απόδειξη. Αλλά εκεί που με μπέρδεψε λίγο ήταν όταν μου είπε οτι στην αίτηση θα πρεπει να γράψω και τον αριθμό παραβόλου και πληρωμής. Εσυ νίκο έγραψες 2 αριθμούς στην αίτηση σου η 1;
απο οτι θυμαμαι εγραψα τον κωδικο πληρωμης! Αυτο γραψε φιλε!
NIKOS1989

Ρε παιδια καθομαι και βλεπω οτι λετε για καινουργιες προκυρηξεις! Αυτοι την προκυρηξη την περιμεναμε ενα χρονο και ειναι μονο για 49! Επειδη μιλησα με λιμενικο ναι το ξερω εχει τεραστιες αναγκες απο λιμενοφυλακες αλλα τα πραγματα δεν πανε καλα στην ελλαδα! Οποτε μην εχετε ελπιδες γτ ειναι κριμα να στεναχωρεθηται! Μεχρι στιγμης δεν ακουγεται απολυτως τπτ!
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

D.Y.K έγραψε:
Vasilis loxias (pz) έγραψε: με την καρτα ταχογραφου ομως τι παιζει; Χρειαζεται αυτη για να ξερω αμα ειναι να την βγαλω

Θα πρέπει να το ορίζει η εκάστοτε προκήρυξη για να ληφθεί υπόψη.

Συνεπώς η απάντηση είναι σχετική.

Offtopic πάντως συνήθως η κάρτα ταχογράφου ζητείται από εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα ή για εργασία στο εξωτερικό.

Επικοινώνησε με την σχολή οδήγησης στην οποία έβγαλες το δίπλωμα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία έκδοσης αν ς'ενδιαφέρει.

Ευχαριστω φιλε δυκ.. παντα μου λυνεις τις αποριες μου.. εβγαλα επαγγελματικο διπλωμα καθαρα για μορια σε σωμα ασφαλειας.. ειδικους φρουρους, ΠΠΥ κλπ.. για αυτο το εβγαλα κ χωρις ΠΕΙ γιατι ξερω οτι δεν χρειαζεται.. αλλα μου ειπε ενας σημερα για την καρτα ταχογραφου κατι το οποιο δεν το ειχα ξανα ακουσει κ με αγχωσε μηπως χρειαζοταν κ αυτη για να μετραει κ να παιρνεις τα μορια.. αλλα τωρα ενταξει.. ευχαριστω!

2009 δ εσσο 309 σειρα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ψάχνωντας κάτι χαρτιά, έπεσε στα χέρια μου η προκήρυξη που είχε βγεί επί Ν. Δ και διερωτώμαι κύριοι. Γιατί το 9-36 (ναυτικά λύκεια-ειδικές δυνάμεις) έγινε 36-9; Γιατί οι κάμψεις απο 25 έγιναν 40 (στα 2 πρώτα λεπτά!) και οι κοιλιακοί από 30 έγιναν 40 (στα 2 πρώτα λεπτά!). Ναι να καταλάβω την αύξηση του αριθμού γιατί υπηρετήσαμε σε ειδικό σώμα άλλα το 2 πρώτα λεπτά γιατί; Οι (9!) ΜΟΝΟ γιατί; Εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου, μου είναι αρκετά δύσκολο (τώρα) να κάνω 40 πλήρης κοιλιακούς (στήθος στα γόνατα) σε 2 λεπτά.
NIKOS1989

310LELE έγραψε:Ψάχνωντας κάτι χαρτιά, έπεσε στα χέρια μου η προκήρυξη που είχε βγεί επί Ν. Δ και διερωτώμαι κύριοι. Γιατί το 9-36 (ναυτικά λύκεια-ειδικές δυνάμεις) έγινε 36-9; Γιατί οι κάμψεις απο 25 έγιναν 40 (στα 2 πρώτα λεπτά!) και οι κοιλιακοί από 30 έγιναν 40 (στα 2 πρώτα λεπτά!). Ναι να καταλάβω την αύξηση του αριθμού γιατί υπηρετήσαμε σε ειδικό σώμα άλλα το 2 πρώτα λεπτά γιατί; Οι (9!) ΜΟΝΟ γιατί; Εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω απο το δάχτυλο μου, μου είναι αρκετά δύσκολο (τώρα) να κάνω 40 πλήρης κοιλιακούς (στήθος στα γόνατα) σε 2 λεπτά.
φιλε οταν τα ελεγα εγω για τα αθληματα καποιοι εδω μεσα κοντεψαν να με φανε! Τους ελεγα παιδια τα αθληματα ειναι αρκετα δυσκολα και πολλοι λεγαν εδω μεσα σιγα ρε φιλε και οτι δεν εχεις γυμναστει ποτε στην ζωη σου. Και πιστεψε με λελε δεν ειναι οι κοιλοιακοι το δυσκολο αλλα οι ελξεις και οι καμψεις! Ας κανουμε εμεις την προσπαθεια μας και ολα τα αλλα ερχονται μετα! Και αν δεν τα καραφερουμε δεν χαθηκε ο κοσμος! Ετσι;

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Η προκήρυξη είναι "φωτογραφική"για να βολέψουν άτομα, δεν αξίζει... Και για να μη παρεξηγηθώ θα κάνω τα χαρτιά μου και να τα κάνουν και όλοι όσοι θέλουν δεν προσπαθω να αποθαρρύνω κόσμο με το "δεν αξίζει", αλλά είναι ντροπή αυτό που γίνεται... ΔΥΚ η dn24 η όποιος ξέρει οι κοιλιακοί πρέπει όντως να είναι στήθος στα γόνατα; Η όχι;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

310LELE έγραψε:ΔΥΚ η dn24 η όποιος ξέρει οι κοιλιακοί πρέπει όντως να είναι στήθος στα γόνατα; Η όχι;

Κανονικά ναι. Όμως, θα κάνουν τα στραβά μάτια εάν δεν αγγίζεις γόνατα, αρκεί να πλησιάζεις πλησιάζεις σχεδόν το τέλειο. Σε αυτό που θα δώσουν σημασιά, είναι ο χρόνος εκτέλεσης. στον στρατό για παράδειγμα, είναι 40 κοιλιακοί σε χρόνο έως 2' λεπτά. Τώρα εάν δεν ορίζεται από κάθε προκήρυξη, ισχύει ότι είπα αρχικά.

NIKOS1989

dn24 έγραψε:
310LELE έγραψε:ΔΥΚ η dn24 η όποιος ξέρει οι κοιλιακοί πρέπει όντως να είναι στήθος στα γόνατα; Η όχι;

Κανονικά ναι. Όμως, θα κάνουν τα στραβά μάτια εάν δεν αγγίζεις γόνατα, αρκεί να πλησιάζεις πλησιάζεις σχεδόν το τέλειο. Σε αυτό που θα δώσουν σημασιά, είναι ο χρόνος εκτέλεσης. Στον στρατό για παράδειγμα, είναι 40 κοιλιακοί σε χρόνο έως 2' λεπτά. Τώρα εάν δεν ορίζεται από κάθε προκήρυξη, ισχύει ότι είπα αρχικά.

na ξερεις λελε με προβληματισες πριν και αρχισα να βαραω κοιλιακους με χρονο να δω που ειμαι! Ευτυχως ειμαι στο 1μισι λεπτο!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες