Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αλλο αττικη και αλλο η υπολοιπη ελλαδα...
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

dimitris mak έγραψε:Αλλο αττικη και αλλο η υπολοιπη ελλαδα...
εγω λεω να παρεις πισω ολα αυτα που ειπες και να περιμενουμε τον. Δυκ να δωσει μια απαντηση για ολα αυτα. Και να ζητας καμια φορα συγνωμη δεν ειναι κακο οταν φταις.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Συγνωμη πρεπει να ζητησεις εσυ, απο τα παιδια του θεματος-υποψηφιους! Τι να σου πει ο δυκ; Οτι ειπες οτι ειχαν γινει 222 αιτησεις στην σχολη και εγω ειδα κατι διαφορετικο σημερα; Σταματαω εδω, δεν μπορω να ασχολουμε αλλο με εσενα. Καλα λενε οτι αν δεν δεις κατι με τα ματια σου, μην πιστευεις κανεναν.
NIKOS1989

Ρε φιλε θελεις να στο στειλω φωτο να το δεις; Γτ να πω ψεματα που μπορει ευκολα να αποκαλυφθει; Γτ εισαι τοσο κουτος μου λες; Δεν ασχολουμαι αλλο ρε φιλε σοβαρα... Τετοια ατομα μου προκαλουν αηδια. Πιστεψε εσυ οτι ειναι. Μονο 200 ατομα πουν εχουν καταθεσει τα χαρτια τους αυτοπροσωπος.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Υπενθυμίζω ότι:

Δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία γράμματα. Ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στο Internet υποδηλώνει ότι "φωνάζετε" και είναι κουραστικό για τους άλλους χρήστες να διαβάζουν μηνύματα γραμμένα εξ ολοκλήρου με κεφαλαίους χαρακτήρες. Αν θέλετε να τονίσετε κάτι, χρησιμοποιήστε αντί αυτών, έντονους (bold) χαρακτήρες.

Επίσης, Ελέγξτε το μήνυμά σας πριν το δημοσιεύσετε καθώς και μετά -υπάρχει επιλογή προεπισκόπησης κατά την επεξεργασία ενός μηνύματος- για τυχόν απροσεξίες που πιθανώς να δώσουν διαφορετική ερμηνεία στη δημοσίευσή σας. Υπάρχει επίσης η επιλογή μορφοποίησης (επεξεργασία) ενός μηνύματος μετά την δημοσίευσή του και συνίσταται Η χρήση της επιλογής αυτής σε περίπτωση μικρής αλλαγής του περιεχομένου ή κάποιας σχετικής προσθήκης και η αποφυγή δημιουργίας νέας δημοσίευσης αντί αυτού, συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη ισούται με διαγραφή της πιο πρόσφατης δημοσίευσης.

Επίσης, υπενθυμίζω τους κανονισμούς του φόρουμ:

Τα μέλη θα πρέπει να σέβονται τους συνομιλητές τους Και δεν θα πρέπει να καταφεύγουν σε προσβολή ατόμων,[... ]. Σε διαφορετική περίπτωση θα επεμβαίνουν οι Στρατοπεδάρχες, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ή ο Στρατάρχης διαγράφοντας μηνύματα, προειδοποιώντας τα μέλη και τέλος προβαίνοντας σε προσωρινή απενεργοποίηση ή διαγραφή λογαριασμών.

Καλή συνέχεια στην φιλοξενία σας στο φόρουμ. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ΣΟΣ για πληροφορηση οσων τα στειλουν που ειχα ξεχασει! Να συμπληρωσετε το mail... !
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Ειρήνη Ημίν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

310LELE έγραψε: Ο ΔΥΚ είχε πεί για 1200 αιτήσεις περίπου πριν κάτι μέρες...

- Συνολικά χοντρικά Όλες μαζί οι αιτήσεις μέχρι και πριν 3-4 μέρες ήταν 1200. Προφανώς και πλέον θα έχουν αυξηθεί και μάλιστα σημαντικά αριθμητικά και θα αυξάνονται μέρα με τη μέρα λόγω του ότι πλησιάζει η μέρα που η "στρόφιγγα"... Θα κλείσει. Μέχρι να μαζέψουν όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται τα χαρτιά τους απαιτείται ένα χρονικό διάστημα και ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι της τελευταίας στιγμής. Ότι γράφω ΕΓΩ εδώ μέσα είναι ΠΑΝΤΑ κατόπιν συλλογής έγκυρων στοιχείων από τα αρμόδια άτομα που ασχολούνται με το. "σπορ" και όχι αερολογίες του τύπου "εγώ κατέθεσα σήμερα τα χαρτιά μου και μου είπε ο τάδε ή η τάδε κατσαπλιάς ότι δεν έχουν κάνει ούτε 10 άτομα αιτήσεις γιατί έτσι με βολεύει να λέω". Ο αριθμός πρωτοκόλλου επίσης είναι ΑΛΛΟ πράγμα που αφορά την γραφειοκρατία και δεν έχει καμία σχέση με το πόσες αιτήσεις έγιναν, ούτε "φωτογραφίζει" κάτι τέτοιο. Μην μπερδεύεστε.

dimitris mak έγραψε:Μερικοι θα μπλοκαριστουν συντομα.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Η ανοχή / ασυλία προς το πρόσωπο σου από την πλευρά μου κάπου εδώ λαμβάνει τέλος.

Ο δε λογαριασμός σου απενεργοποιείται επ'αόριστον για τους παρακάτω λόγους:

1) Ειρωνικά σχόλια και επιθετικούς προσδιορισμούς προς άλλα μέλη.

2) Συνεχόμενα παράπονα από άλλα μέλη για το πρόσωπο σου προς εμένα μέσω ΠΜ το τελευταίο διάστημα.

3) Ότι γράφω εγώ εδώ μέσα είναι απόλυτα διασταυρωμένο και 100% έγκυρο και φυσικά εσύ είσαι ο τελευταίος που θα αμφισβητήσεις τα γραφόμενα μου λέγοντας εμμέσως ότι "γράφουμε ότι να ναι" επειδή έτσι θα σε βόλευε διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις περί 200 αιτήσεων και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

4) Οι υποδείξεις για το ποιους ή ποιον θα κάνω ban δεν είναι αποδεκτές. Συγκεκριμένα για να γνωρίζετε και εσείς οι υπόλοιποι ο "λεβέντης" μου ζήτησε να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό του NIKOS1989 γιατί έτσι γουστάρει αυτός.

5) Φρόντισε να ωριμάσεις κάποια στιγμή διότι προβλέπω η σφαλιάρα εκεί έξω και τα ΣΩ. ΒΕ να πηγαίνουν σύννεφο. Άιντε στο καλό και να μην μας ξαναγράψεις.

NIKOS1989

Ετσι απλα λυθηκε και. Το μυστηριο με τον αριθμο προτοκολλου. Σε ευχαριστω δυκ για τις πληροφοριες. Οσο για τον dimitris mak απο την μερια μου ζηταω συγνωμη για την ολη αναστατωση αλλα το να σε προσβαλλει καποιος χωρις να σε ξερει καν εμενα με εξοργιζει. Και το να λεει σε καποιον οτι ψευδεται ακομα πιο πολυ!
NIKOS1989

Λοκατζης έγραψε:Καλησπερα!
Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω.
Οταν στειλεις τα χαρτια μετα τι περιμενεις;
περιμενεις να βγουν οι πινακες που ελεγχονται τα δικαιολογητικα ολων των υποψηφιων. Υπολογισε τελος μαρτιου εκτος αποροοποτυ.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Δυκ συγνώμη που ρωτάω το χαρτί από τον στρατό από που μπορούμε να το πάρουμε; ρουφ μόνο; κάποιος να μου απαντήσει ευχαριστώ κιόλας
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Syros92 έγραψε:Παιδια μόλις με ενημέρωσαν από πηγή μεςα απ το υπουργείο πως την άνοιξη θα βγει προκήρυξη για 275 θέσεις περίπου γενικής σειράς. Το κονδύλιο εχει κοπεί ήδη... Γι αυτο έβγαλαν και την προηγούμενη 31/12 με τον παλιό χρόνο μην χάσουν το κονδύλι της προκήρυξης για το 2015 ! Υπομονή. Η προκήρυξη θα αφορά τους 89αριδες και μετα !

Μακαρι φιλε να γινει κατι τετοιο μπας κ δουμε κ εμεις μια ασπρη μερα που δεν εχουμε τελιωσει ναυτικο επαλ κ ειμασταν κ πεζικο στο στρατο. Γενικα σε σωμα ασφαλειας θελω να μπω με πρωτη προτιμηση ειδικος φρουρος στηνΕΛ. ΑΣ σαν δευτερη σαν ΠΠΥ στην πυροσβεστικη κ τελευταια σε λιμενικο αλλα απο οτι βλεπω τα πραγματα ειναι η μονη ελπιδα αν βγει γενικης σειρας γιατι η πυροσβεστικη μπηκε στις πανελληνιες οποτε αγνωστον ποτε θα ξαναβγει προκηρυξη για ππυ μεσω ασεπ οπως επισης αγνωστον ποτε θα ξαναβγει για ειδικους φρουρους στην ΕΛ. ΑΣ γιατι βγηκε μια ανακοινωση πριν τρεις μηνες που ειπε δεν θα ξαναπαρει ε. Φ αλλα μονο πλεον απο πανελληνιες χωρις να ειναι οριστικο βεβαια. Για εμενα θα ξαναπαρει αλλα τι να το κανω οταν θα εχω κλεισει τα 28 κ δεν θα μπορω να συμετασχω ειμαι ηδη στα 26 που κ με πανελληνιες δεν με παιρνει. Η πηγη σου ειναι αρκετα εγκυρη φιλε;
giannisgr

Δημοσίευση από giannisgr »

Παιδια το παραβολο το πληρωσα στα ελτα κ μ εδωσε την αποδηξη αυτο στέλνω μαζι με τα χαρτια?
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Σπύρος1μαλ έγραψε:Δυκ συγνώμη που ρωτάω το χαρτί από τον στρατό από που μπορούμε να το πάρουμε; Ρουφ μόνο; Κάποιος να μου απαντήσει ευχαριστώ κιόλας

Απο ΚΕΠ ή οποιοδήποτε στρατολογικό γραφείο ανεξαρτήτως αν υπάγεσαι σε αυτό ή οχι.

Spyros92

Δημοσίευση από Spyros92 »

Καλησπέρα φιλε.. είναι έγκυρη φιλε η πηγή .. αλλα ολα εξαρτώνται απ την κυβέρνηση.. φοβάμαι μην γινει κανένα μπαμ... που μακάρι δηλ ! Θα Δούμε !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης