Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Syros92 έγραψε:Παιδια μόλις με ενημέρωσαν από πηγή μεςα απ το υπουργείο πως την άνοιξη θα βγει προκήρυξη για 275 θέσεις περίπου γενικής σειράς. Το κονδύλιο εχει κοπεί ήδη... Γι αυτο έβγαλαν και την προηγούμενη 31/12 με τον παλιό χρόνο μην χάσουν το κονδύλι της προκήρυξης για το 2015 ! Υπομονή. Η προκήρυξη θα αφορά τους 89αριδες και μετα !
φιλε μακαρι αλλα μεχρι την ανοιξη μπορει να εχει αλλαξει μεχρι και η κυβερνηση οποτε μην λες και πολλα. Εδω εγωμε την σειρα μου φοβαμαι και για αυτη με τους 49. Σε 2 μηνες μπορουν να εχουν αλλαξει πολλα με τετοια ασταθεια που υπαρχει στην χωρα μας!
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια καλησπερα.. Εχτες πηγα με τον αδερφο μου να κανει τα χαρτια και ρωτησαμε ενα αξιωματικο ποσες περιπου αιτησεις εχουν γινει.. Και μας ειπε οτι εχουν ξεπερασει τις 3500 χιλιαδες... Και οι πιο πολλες ειναι για την κατηγορια των ειδικων δυναμεων. Ειναι δυσκολα τα πραγματα.. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια..
NIKOS1989

Γιωργος έγραψε:Παιδια καλησπερα. Εχτες πηγα με τον αδερφο μου να κανει τα χαρτια και ρωτησαμε ενα αξιωματικο ποσες περιπου αιτησεις εχουν γινει. Και μας ειπε οτι εχουν ξεπερασει τις 3500 χιλιαδες... Και οι πιο πολλες ειναι για την κατηγορια των ειδικων δυναμεων. Ειναι δυσκολα τα πραγματα. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια.
μαλιστα! Ωραια πραγματα!:-P :-P
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Αυτά τα fake profile μερικών που προσπαθούν να αποτρέψουν άτομα ως προς την συμμετοχή τους στόν διαγωνισμό με κάνει και γελάω Εικόνα. Εάν ο ΔΥΚ έχει κάποια πληροφορία ως προς τον αριθμό των αιτήσεων ας μας δώσει μια γεύση.
NIKOS1989

310LELE έγραψε:Αυτά τα fake profile μερικών που προσπαθούν να αποτρέψουν άτομα ως προς την συμμετοχή τους στόν διαγωνισμό με κάνει και γελάω Εικόνα. Εάν ο ΔΥΚ έχει κάποια πληροφορία ως προς τον αριθμό των αιτήσεων ας μας δώσει μια γεύση.
φιλε δεν ξερω αν ειναι 3500 ατομα αλλα. Οτι εχει παρα πολλη μεγαλη συμμετοχη ειναι σιγουρο. Εγω που τα καταθεσα πριν απο 3 μερες ειχαν κανει αρκετοι. Και το λεω βαση προτοκολου που πηρα για ειδικες δυναμεις γτ σε αυτη την κατηγορια ειμαι και. Εγω. Και μην ξεχνας ειναι ακομα 2 εβδομαδες γεματες ακομα και ολοι γνωστοι ελληναρες παμε παντα τελευταια στιγμη ολοι.
ΜΑΚ

Δημοσίευση από ΜΑΚ »

Γνωρίζετε τι συμπληρώνουμε στα κελιά Α. Σ Μητρώου - Στρατολογικό Γραφείο και Κλάδος Ε. Δ που υπηρέτησα; Το Α. Σ είναι μήπως το ΣΑ που γράφει πάνω το απολυτήριο μου;
NIKOS1989

ΜΑΚ έγραψε:Γνωρίζετε τι συμπληρώνουμε στα κελιά Α. Σ Μητρώου - Στρατολογικό Γραφείο και Κλάδος Ε. Δ που υπηρέτησα; Το Α. Σ είναι μήπως το ΣΑ που γράφει πάνω το απολυτήριο μου;
ναι φιλε αυτο συμπληρωνεις!
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Αν και κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια. Αλλά με την εμπειρία κάποιων απ' εδω σε παρόμοιες προκυρήξεις.ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, πόσο καιρό μετά την λήξη της προθεσμίας(υποβολή αιτήσεων) θα μας καλέσουν για αθλήματα και γραπτά?; (Γνωρίζω ότι προηγούνται Υψομέτρηση, Ιατρικές εξετάσεις, Ψυχοτεχνικά)

Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

Αλλη μια άποψη που έχω είναι ο, τι η κυβέρνηση μετράει μέρες, οπότε μπορεί και να ξαναφάμε πακέτο. Είναι λίγο εικονική η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σε περιπτωση ισοβαθμιων εχετε βγαλει ακρη τι γινεται; Δεν γραφει τιποτα μεσα. δεν εχω διαβασει αλλη προκηρυξη στο παρελθον που να μην λεει τι γινεται σε περιπτωση ισοβαθμιων.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ακυρο! Υπαρχει σελιδα 27.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από 310LELE »

Που το λέει οτι μετράει μέρες ο αλέξης ρε παιδιά; Γιατί εγώ δεν το βλέπω κάπου...
NIKOS1989

310LELE έγραψε:Που το λέει οτι μετράει μέρες ο αλέξης ρε παιδιά; Γιατί εγώ δεν το βλέπω κάπου...
οτι υπαρχει φιλε μια ασταθεια υπαρχει αλλα φεν νομιζω να ειμαστε τοσο ατυχοι
akis1992

Δημοσίευση από akis1992 »

Παιδια καλησπερα. Μια μικρη βοηθεια οσο αφορα τη συμπληρωση της αιτησης.α) Στο κελι αριθμος μητρωου αρρενων βαζουμε τον αριθμο απο το το απολυτηριο. Πχ1567-1992;

β) το νομο υπαγωγης τον γραφει καπου; Σε κανενα απο τα εγγραφα που καταθετουμε δεν αναφερεται.

γ) το στρατολογικο γραφειο το αναφερει καπου;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

akis1992 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Μια μικρη βοηθεια οσο αφορα τη συμπληρωση της αιτησης.α) Στο κελι αριθμος μητρωου αρρενων βαζουμε τον αριθμο απο το το απολυτηριο. Πχ1567-1992;

β) το νομο υπαγωγης τον γραφει καπου; Σε κανενα απο τα εγγραφα που καταθετουμε δεν αναφερεται.

γ) το στρατολογικο γραφειο το αναφερει καπου;

Καλησπέρα φίλε μου. Το κελί Αριθμός Μητρώου Αρρένων, το αφήνεις κενό, αυτό συμπληρώνεται μόνο απο τις γυναίκες υποψήφιες.

Αναφέρεται. Και αναφέρεται σε ένα υποχρεωτικό έγγραφο που πρέπει να καταθέσεις, το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α, το οποίο είναι ένα έγγραφο το οποίο υποθέτω ότι οι περισσότεροι έχετε πάει πρόσφατα να το αποκτήσετε, οπότε εκεί, αναγράφεται ο νομός που υπάγεσαι. Επίσης εκεί, αναγράφεται το στρατολογικό γραφείο. Αν το εν λόγω πιστοποιητικό το έβγαλες απο ΚΕΠ, το στρατολογικό γραφείο είναι εντός του στρατολογικού αριθμού. Ο πρώτος τριψήφιος αριθμός απο το ΑΣΜ, είναι το στρατολογικό γραφείο που υπάγεσαι. Πχ 101/... Το νούμερο 101, είναι το γραφείο της πόλης/νομού που υπάγεσαι. Πάρε σε ένα στρατολογικό γραφείο να το ρωτήσεις ποιό είναι το ΣΓ βάση του αριθμού αυτού. Ευχαριστώ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες