Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

Ρε παιδια μια ερώτηση.Απο λιμενικο Ε. Δ. αν πχ περάσουμε μπορουμε να πάμε στην ΜΥΚ μετέπειτα?

Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Απ' όσο γνωρίζω, η πιο εξειδικευμένη-μάχιμη ομάδα του ΛΣ είναι η Μ. Υ. Α. όπου για να πας περνάς σχολείο ΟΥΚ.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Φλορανς έγραψε:Ρε παιδια μια ερώτηση.Απο λιμενικο Ε. Δ. Αν πχ περάσουμε μπορουμε να πάμε στην ΜΥΚ μετέπειτα;

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Διαμέσω του μενού ' αναζήτηση ', μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Συνήθως, οι περισσότερες απο τις απορίες σας είναι απαντημένες. Ευχαριστώ, καλή ανάγνωση.

Λιμενικό σώμα - Ειδικές Δυνάμεις (ΚΕΑ/ΟΕΑ/ΜΥΑ)

Μax

Δημοσίευση από Μax »

Θα με πειράξει το γεγονός γιατί αφενός δεν διαθέτω χρήματα αυτή τη στιγμή και αφετέρου γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος το διάστημα αυτό. Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση για την παραμεθόριο αλλά πίστεψέ με αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Η ρητορική ερώτηση σου είναι άκρως ειρωνική και δείχνει έναν άνθρωπο προκατειλημμένο και τίποτα παραπάνω. Δεν θα κάνω τον κόπο να σχολιάσω τις ασυναρτησίες που ξεστομίζεις χωρίς καν να με γνωρίζεις γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα.
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Μax έγραψε:Θα με πειράξει το γεγονός γιατί αφενός δεν διαθέτω χρήματα αυτή τη στιγμή και αφετέρου γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος το διάστημα αυτό. Δεν αντιλέγω σε καμία περίπτωση για την παραμεθόριο αλλά πίστεψέ με αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που με νοιάζει. Η ρητορική ερώτηση σου είναι άκρως ειρωνική και δείχνει έναν άνθρωπο προκατειλημμένο και τίποτα παραπάνω. Δεν θα κάνω τον κόπο να σχολιάσω τις ασυναρτησίες που ξεστομίζεις χωρίς καν να με γνωρίζεις γιατί ξεφεύγουμε από το θέμα.
παιδια κακα τα ψεματα αυτη η προκυρηξη θελει αρκετα λεφτα και πολυ χρονο για προετοιμασια. αν δδν εισαι ανεργος δεν μπορεις να προετοιμαστεις και ειδικα για τα αθληματα. τωρα για τα λεφτα που λες πρεπει να εχεις γτ η διαδικασια κραταει 3 εβδομαδες
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οταν ειπα οπως στα αλεξιπτωτα, ηθελα να πω οπως τα καναμε στις ειδικες γενικα. Εμεις οταν καναμε κοιλιακους και καμψεις τα καναμε με ζευγαρι που τις μετραγε χωρις να βλεπει.
NIKOS1989

Θελω να ρωτησω κατι και θελω απαντηση απο καποιον που γνωριζει! Εγω στον στρατο ημουν οδηγος και εβγαλα διπλωμα γ κατηγοριας εκει μεσα. Αυτο το εχω στην κατοχη μου τωρα. Μπορω να το βαλω στα δικαιολογιτικα για να παρω τα 70 μορια η θελει πολιτικο διπλωμα!
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vardou »

NIKOS1989 έγραψε:Θελω να ρωτησω κατι και θελω απαντηση απο καποιον που γνωριζει! Εγω στον στρατο ημουν οδηγος και εβγαλα διπλωμα γ κατηγοριας εκει μεσα. Αυτο το εχω στην κατοχη μου τωρα. Μπορω να το βαλω στα δικαιολογιτικα για να παρω τα 70 μορια η θελει πολιτικο διπλωμα!

Δεν μετραει. Θελουν πολιτικο. Εχει σταματησει να μετραει απο το 1993 νομιζω...
-323 ΛΕΛΕ- 23 E.M.A.
NIKOS1989

Vardou έγραψε:
NIKOS1989 έγραψε:Θελω να ρωτησω κατι και θελω απαντηση απο καποιον που γνωριζει! Εγω στον στρατο ημουν οδηγος και εβγαλα διπλωμα γ κατηγοριας εκει μεσα. Αυτο το εχω στην κατοχη μου τωρα. Μπορω να το βαλω στα δικαιολογιτικα για να παρω τα 70 μορια η θελει πολιτικο διπλωμα!

εισαι σιγουρος φιλαρακι γι αυτο; Θελουν να βγαλουν απο παντου. Να μην βγαλουν και οι σχολες! Εχεις ενα δικιο σε αυτο

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Πλέον δεν μετράει το στρατιωτικό δίπλωμα, και απορώ πως το έχεις στην κατοχή σου. Εγώ για τζιπάκι &Καναδέζα που είχα, τα είχα παραδώσει στο 4ο γραφείο κατα την αποστρατεία μου.
NIKOS1989

dn24 έγραψε:Πλέον δεν μετράει το στρατιωτικό δίπλωμα, και απορώ πως το έχεις στην κατοχή σου. Εγώ για τζιπάκι &Καναδέζα που είχα, τα είχα παραδώσει στο 4ο γραφείο κατα την αποστρατεία μου.
dn εμενα μου το εδωσαν και μου λενε παρτο φιλε αν σε ξανακαλεσουμε Να το εχεις μαζι σου. Και λεω μπας και μπορει να περασει αυτο το διπλωμα και παρω +70 μορια. Δεν το πιστευα αλλα λεω ποτε δεν ξερεις. Μπορει να κανω και ενα τηλ για επιβαιβεωση στο γραφειο ελεγχου δικαιολογητικων.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

NIKOS1989 έγραψε:dn εμενα μου το εδωσαν και μου λενε παρτο φιλε αν σε ξανακαλεσουμε Να το εχεις μαζι σου. Και λεω μπας και μπορει να περασει αυτο το διπλωμα και παρω +70 μορια. Δεν το πιστευα αλλα λεω ποτε δεν ξερεις. Μπορει να κανω και ενα τηλ για επιβαιβεωση στο γραφειο ελεγχου δικαιολογητικων.

Είπαμε, δεν μετράει. Δεν ποστάρω εδω μέσα για να περάσει η ώρα μου. Θελει πολιτικό. Ευχαριστώ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

NIKOS1989 έγραψε:dn εμενα μου το εδωσαν και μου λενε παρτο φιλε αν σε ξανακαλεσουμε Να το εχεις μαζι σου. Και λεω μπας και μπορει να περασει αυτο το διπλωμα και παρω +70 μορια. Δεν το πιστευα αλλα λεω ποτε δεν ξερεις. Μπορει να κανω και ενα τηλ για επιβαιβεωση στο γραφειο ελεγχου δικαιολογητικων.

Δεν χρειάζεται να καλέσεις καν.1000% και υπεύθυνα σου απαντάω ότι ΜΟΝΟ το πολιτικό δίπλωμα μοριοδοτείται ξεκάθαρα.

Vardou έγραψε:

Από το 1996.

Knight
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Knight »

dn24 έγραψε:
Knight έγραψε:Δεν λεει 10 χρονια παραμεθοριο αλλα 10 χρονια στην υπηρεσια. Ξερει κανεις αν εχει καμια διαφορα;

Δεν είναι σαφές το ερωτημά σου. Τι θες να μάθεις ακριβώς φίλε μου;

αντιγραφω απο την προκυρηξη

. Ότι θα φοιτησουν σε Ειδικά Σχολεία και θα υπηρετισουν σε Υπηρεσίες της Ειδικότητάς τους τουλάχιστον επί δεκαετία, εφόσον οι υπηρεσιακες Ανάγκες το επιβάλλουν.

Πως προκυπτει απο αυτο η παραμεθοριος;

Αντιστοιχες υπηρεσιες εχει και ο Πειραιας υποθετω.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι υπογραφεις οτι θα παραμεινεις στην συγκεκριμενη Υπηρεσια του λιμενικου, οχι οτι θα εισαι 10 χρονια φαρμακονησι για παραδιεγμα.

Κανω λαθος;

NIKOS1989

D.Y.K έγραψε:

Δεν χρειάζεται να καλέσεις καν.1000% και υπεύθυνα σου απαντάω ότι ΜΟΝΟ το πολιτικό δίπλωμα μοριοδοτείται ξεκάθαρα.

Vardou έγραψε:

Από το 1996.

οκ dyk Σε ευχαριστω πολυ. Το ξερω οτι εισαι ειδικος σε κατι τετοια θεματα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες