Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)
Καλησπέρα σε όλους.
Εκ των έσω πληροφορήθηκα ότι προστέθηκαν 15 επιπλέον θέσεις για τη κατηγορία των ειδικών δυνάμεων.
Ευχαριστώ
Εκ των έσω πληροφορήθηκα ότι προστέθηκαν 15 επιπλέον θέσεις για τη κατηγορία των ειδικών δυνάμεων.
Ευχαριστώ
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 77
Οκ εχεις δικιο δυκ!
Στελιος έγραψε:Καλησπερα. Το χαρτι των ΧΕΛ βοηθαει στη προκηρυξη;
Μόνο η άδεια χειριστή ταχύπλοου σκάφους μοριοδοτείται στην προκήρυξη οπότε όχι.
Αυτο το μυνηματα πρεπει να σβηστεί.Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
Σάπιο τελείως
Εχουμε γεμίσει Αντουανέττες του λιμενικου σώματος εδω μεσα!
Αγαπητέ ΦλΩράνς, πρώτον φάε ένα παντεσπάνι και δεύτερον μάθε να διαβάζεις. Έχω άτομο μέσα στο σώμα που μου έδωσε αυτή τη πληροφορία την οποία θεωρήσα καλό να την ποστάρω. Εάν στη πορεία αποδειχθεί αναληθής, κακό του κεφαλιού, του ατόμου που μου τη προώθησε και του ατόμου που τη σκαρφίστηκε.
Φλορανς έγραψε:Αυτο το μυνηματα πρεπει να σβηστεί.Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
Σάπιο τελείως
Αυτό θα το κρίνω εγώ.
Εσύ περιορίσου στο ρόλο σου που είναι το να σέβεσαι το συνομιλητή σου και να μην προσβάλλεις εκτός των άλλων.
Αν έχεις απορίες διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.
Να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας βραδιάτικα.
NIKOS1989 έγραψε:εσυ φιλε μου θα κανεις τα χαρτια σου για ειδικες δυναμεις;cop29 έγραψε:dimitris mak έγραψε:Αν καποιος αφησει τα χρηματα του εμπορικου ναυτικου για το λιμενικο πρεπει να εχει προβλημα. Συγνωμη κιολας αλλα η συγκρηση ειναι η μερα με την νυχτα. Και κακα τα ψεματα τους μονους που συμφερει το λιμενικο ειναι οσους ειναι απο νησι. Για ολους εμας που ειμαστε απο αθηνα η την υπολοιπη ελλαδα εκτος νησιων, μονο υποχρεωσεις θα ανοιξουν.
Φιλε μ εισαι πολυ Λαθος. Εγω προσωπικα εχω τελειωσει ΑΕΝ πλοίαρχος και στο πρωτο ταξιδι σαν ανθυποπλοίαρχος Τα παρατησα και μετα πηγα φανταρος στις ειδικες δυναμεις. Μπορουσα να παω και ναυτικο σαν βαθμοφόρος αλλα δεν ηθελα. Δεν είναι το παν τα λεφτα. Η ζωη στη θαλασσα είναι πολύ δυσκολη και για να καταλάβεις τι εννοω 9 μηνες στις ειδικες δυναμεις δεν είναι τπτ μπροστα σε 6 μηνες σε γκαζαδικο πλοιο μακρια από συγγενείς και φιλους και χωρις να χεις πατησει το ποδι σου στη στερια επι 2 μηνες
Δε ξερω ακομα το σκέφτομαι. Θα ρωτησω αν μπορω λογω της εμποροπλοιαρχων αλλιως ειδικες δυναμεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Φλορανς έγραψε:Αυτο το μυνηματα πρεπει να σβηστεί.Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
Σάπιο τελείως
Αυτό θα το κρίνω εγώ.
Εσύ περιορίσου στο ρόλο σου που είναι το να σέβεσαι το συνομιλητή σου και να μην προσβάλλεις εκτός των άλλων.
[δημητρη εχεις λαθος και θα σου εξηγησω αμεσως γτ. Οταν βγαινει μια προκυρηξη υπογραφεται απο τον υπουργο οικονομικων. Εφοσον υπογραφτει δεν γινετε να γινει προσληψη περισσοτερων ατομων. Μην κοιτας αυτο που εγινε με τους υπαξ και αξιωματικους. Αυτο εγινε μετα την προκυρηξη σε νεο φεκ. Για να γινει προσληψη παραπανω ατομων θελει ξανα καινουργια προκυρηξη. Αν παρουν αυτα τα 15 ατομα θα γινει οπως με τους επιλαχοντες αν και δεν νομιζω να γινει γτ οι επιλαχοντες μπηκαν λογω της νοθειας που εγινε. Η προκυρηξη αυτη ειναι πεντακαθαρη οπως φαινεται. Δυκ αν εχεις αλλη αποψη επι του θεματος σε παρακαλω να μου πεις καθως εισαι γνωστης απο ολους εμας.
EDIT: Μάθε σε παρακαλώ πολύ να κάνεις σωστά παράθεση ένα μήνυμα γιατί αυτό είναι κουραστικό!
Καλως πράξε οπως πιστευεις καλυτεραD.Y.K έγραψε:Φλορανς έγραψε:Αυτο το μυνηματα πρεπει να σβηστεί.Δημήτρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Ευχαριστώ
Σάπιο τελείως
Αυτό θα το κρίνω εγώ.
Συγνωμη που επεμβαίνω αλλα δεν ειναι σωστές αυτες οι πληροφοριες.Δημήτρης έγραψε:Αγαπητέ ΦλΩράνς, πρώτον φάε ένα παντεσπάνι και δεύτερον μάθε να διαβάζεις. Έχω άτομο μέσα στο σώμα που μου έδωσε αυτή τη πληροφορία την οποία θεωρήσα καλό να την ποστάρω. Εάν στη πορεία αποδειχθεί αναληθής, κακό του κεφαλιού, του ατόμου που μου τη προώθησε και του ατόμου που τη σκαρφίστηκε.
"Ενα άτομο απο μεσα" που λεει μια πληροφορία την ώρα που εχει βγει προκηρηξη και εχουν πέσει υπογραφές συμαινει επαναπροκυριξη
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Δημητρη ο φλορανς σε αυτο νομιζω εχει απολυτο δικιο. Νομικα να το παρεις το θεμα αυτο που λεει ειναι ολοσωστο
Θεώρησα σωστό να σας μεταφέρω αυτά που πληροφορήθηκα, τα οποία δεν επαλήθευσα, καθώς το άτομο που με ενημέρωσε με τα σχετικά είναι Λιμενικός. Γνωρίζω ότι υπάρχει τεράστια παραπληροφόρηση ακόμη και εντός (γενικότερα) του σώματος, όμως σκέφτηκα ότι αυτή τη δεδομένη στιγμή και η παραμικρή πληροφορία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκα πως από τη προηγούμενη προκήρυξη των Υπαξιωματικών, από τους 22 μηχανικούς που ζητούσε, παρουσιάστηκαν μόνο οι 7 και οι υπόλοιπες (15) θα δίνονταν σε άτομα των Ειδικών Δυνάμεων (Λιμενοφύλακες) επειδή η κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων (Υπαξιωματικοί) ήταν πλήρης!
Σίγουρα μπορεί και να πρόκειται για παραπληροφόρηση ή να προσπαθούν να δρομολογήσουν κάτι "βρώμικο", κανείς δεν ξέρει. Ότι πληροφορία έχω σας τη παραθέτω
Συγκεκριμένα ενημερώθηκα πως από τη προηγούμενη προκήρυξη των Υπαξιωματικών, από τους 22 μηχανικούς που ζητούσε, παρουσιάστηκαν μόνο οι 7 και οι υπόλοιπες (15) θα δίνονταν σε άτομα των Ειδικών Δυνάμεων (Λιμενοφύλακες) επειδή η κατηγορία των Ειδικών Δυνάμεων (Υπαξιωματικοί) ήταν πλήρης!
Σίγουρα μπορεί και να πρόκειται για παραπληροφόρηση ή να προσπαθούν να δρομολογήσουν κάτι "βρώμικο", κανείς δεν ξέρει. Ότι πληροφορία έχω σας τη παραθέτω
Παιδια γνωριζετε στο περιπου, πανω-κατω αυτους που ειναι να καλεσουν για αθληματα ποτε θα τα δωσουν; θα ειναι τελη Μαρτιου με αρχες Απριλιου πιστευετε;
Ειχα κανει σε magna κ σε barracuda ομως.. επρεπε να το περιλαμβανει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες