Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

NIKOS1989 έγραψε:
Φλορανς έγραψε:Μπορώ να συμετασχω βεβαια.Αλλα με στεναχώρανε πολλα.

Η προκυρηξη θυμιζει τις παλιες "καλες" εποχες φωτογραφικών προσληψεων.

Θα σου πω γιατι. Αμεσως αμεσως βγαζει εκτος τις γυναικες. Ουτε μια δεν θα μπει σε καμια κατηγορια.

Δεν κανει την χρηση νομου ποσόστωσης θεσεων εθελοντων.

Και στις πολλες θεσεις θελει να εισια απόφοιτος ναυτικού λυκειου.

Εκει αμεσως αμεσως δε σου δίνει την δυνατότητα να κανεις χαρτια να δεις αν μπορεις να παρεις μια θεση εργασια;

Εγω εχω χαρτια μπορει και να περάσω.

Αλλα μονο 9 θεσεις; Περιμένει ολα τα παλια κομμαντο και απλα κλείνει τα στομα με αυτο που κανει το κράτος.

Σου λεει φιλε μου εγω έβγαλα θεσεις αλλα εσυ δεν πέρασες.

9 θεσειςΕικόνα μπραβο!

λοιπον φιλε ακου να δεις πως εχουν τα πραγματα. Το λς εχει γεμισει γυναικες επειδη μετραει το απολυτηριο πολυ και σιγουρα οι γυναικες εχουν πιο μεγαλο απο τα αγορια. Οππτε ας γινει και μια προκυρηξη για αντρες. Δευτερον και σημαντικο εσυ ετσι οπως μας τα λες Θα εισαι απο τους πρωτους στα μορια. Εγωπου εχω τελειωσει ενιααιο και εχω κοντα στο 15 θα παρω μπουλο. Και πιστεψε με εχω διαβασει πολυ περισσοτερο απο σενα καθως ειμαι κατοχος πτυχιου τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Οποτε μην μιλας για αδικιες γτ εισαι σε ευνοικη θεση σε σχεση με εμενα και αλλους εδω περα. Αν ειχε οππως στην αστυνομια και ξεχωριζε το επαλ και το ενιαιο εκει ηθελα να σας δω. Μην παραπονιεσαι και κανε τα χαρτια σου. Αν εισαι και κομαντο εισαι μεσα με τα μορια που λες οποτε καλα αποτελεσματα.

Ναι αλλα αυτο ειναι ρατσιστικο και φωτογραφικό που γινεται που δεν μπορουμε να κανουμε στις γενικές θεσειςμκαιμπου δεν μπορουν να κανουν γυναικες. Αφου τα απολυτήρια μετράνε και η γνωση ξένων γλωσσών. Εγω παντως προτείνω να μαζευτούμε μερικοί να κανουμε δικαστήρια να γινει επαναπροκυριξη και να γινει οπως η προσληψη ειδικων φρουρων

NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Οταν θα γινει γενικη σειρα θα μπορει να κανει. Εσυ εισαι γυναικα και σε πειραζει τοσο πολυ; Τοσο τρεμουρα εχεις για το αν θα μπουν κοπελες η οχι; Ρε παιδια ειναστε ανωμαλοι εδω μεσα; Μας δινεται η ευκαιρια να μην μπουν αλλες γυναικες στο λς και αλλος εδω μεσα το κατηγορει. Παναγια μου και χριστε μου.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

NIKOS1989 έγραψε:Οταν θα γινει γενικη σειρα θα μπορει να κανει. Εσυ εισαι γυναικα και σε πειραζει τοσο πολυ; Τοσο τρεμουρα εχεις για το αν θα μπουν κοπελες η οχι; Ρε παιδια ειναστε ανωμαλοι εδω μεσα; Μας δινεται η ευκαιρια να μην μπουν αλλες γυναικες στο λς και αλλος εδω μεσα το κατηγορει. Παναγια μου και χριστε μου.
Ρε λεβέντη μου δεν ειναι το παράπονο μου να μπούμε οι γυναικες στο λς.

Αλλα οτι η προκυρηξη ειναι παντελώς άδικη οπως προανέφερα πριν.

Εγω θα ηθελα περισσότερο να μπω στην γενικη κατηγορια και οχι ε. δ λόγο μεταθέσεων.

Και σου λεω οτι μιλάς με εμενα που παιζει να μπω γιατι προανέφερα τι πτυχια εχω. Αλλα δεν ειμαι παρτακιας θελω διαφάνεια και σωστά πραγματα.

Redeyes

Δημοσίευση από Redeyes »

Κανονικά θα έπρεπε όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω να ξεχωριζει γενικό απο επαλ γιατί υπάρχει διαφορά αλλά δεν γίνεται οποτε μονο και μονο απο αυτό δεν είναι δίκαια η προκήρυξη αλλά μονο που βγήκε κάτι είναι και αυτό μην είμαστε άπληστοι και αχαριστοι.
NIKOS1989

Αμα φιλε μου δεν θες να φας πολλες μεταθεσεις μην κανεις τα χαρτια σου και περιμενε την γενικη σειρα. Ειναι κριμα να φας την θεση καποιου που θελει να μπει τοσο πολυ. Γνωμη μου!
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Φλορανς εισαι οτι ναναι. Οι γυναικες μπορουν να τα κανουν αν εχουν το πτυχιο για τους μηχανικους των επαλ-τεε. Αν το πας ετσι ειναι αδικο και για τους αντρες που εχουν παει πεζικο. Μερικοι εδω μεσα πρεπει να αυτοκτονησετε... Δεν πιστευω τιποτα απο οτι λες...
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

NIKOS1989 έγραψε:Αμα φιλε μου δεν θες να φας πολλες μεταθεσεις μην κανεις τα χαρτια σου και περιμενε την γενικη σειρα. Ειναι κριμα να φας την θεση καποιου που θελει να μπει τοσο πολυ. Γνωμη μου!
Να περιμένω?

Να βγάλει ποτε το πασχα με τον αγιοβασιλη?

Φιλε υπαρχει ανεργια. Που ζεις; Ενοειται παω και το παλεύω, αλλα δεν θα μείνω ανεργος και να περιμενω.

Απλα ολοι κοιτάμε το καλυτερο. Περνάω παω και αν βγάλει παλι παραιτούμαι και παω γενικη κατηγορια.

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

dimitris mak έγραψε:Φλορανς εισαι οτι ναναι. Οι γυναικες μπορουν να τα κανουν αν εχουν το πτυχιο για τους μηχανικους των επαλ-τεε. Αν το πας ετσι ειναι αδικο και για τους αντρες που εχουν παει πεζικο. Μερικοι εδω μεσα πρεπει να αυτοκτονησετε... Δεν πιστευω τιποτα απο οτι λες...
Μη με παρεξηγείς ετσι.

Δεν ξερω και πολλες γυναικες που να εχουν παει μηχανικοί επαλ. Με λιγα λογια οι θεσεις ειναι ανδρων.

Τελος πάντων ας πάρουν και θεση οι γυναικες. Εμενα δεν με αφορα.

Αλλα με το θέμα των εθελοντων ειναι απαράδεκτοι.

Παντα βοηθάγατε τον εθελοντή και τωρα με αυτα που καπνου θα χαθεί ο θεσμος.

Υπαρχει νομος να μοριοδοτούνται οι εθελοντες.

Το σωστό για μένα θα ηταν να κανεναν ολοι χαρτια με οποιοδήποτε απολυτηριο και οι ειδικες δυναμεις να ηταν εξτρα μοριοδοτηση.

Γιατι αυτο ειναι αποκλεισμός

NIKOS1989

Αυτο σου λεω. Μην παραπονιεσαι κανε τα χαρτια σου και καλη επιτυχια.
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Redeyes έγραψε:Κανονικά θα έπρεπε όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω να ξεχωριζει γενικό απο επαλ γιατί υπάρχει διαφορά αλλά δεν γίνεται οποτε μονο και μονο απο αυτό δεν είναι δίκαια η προκήρυξη αλλά μονο που βγήκε κάτι είναι και αυτό μην είμαστε άπληστοι και αχαριστοι.
Συγνωμη φιλε μου να σου πω και αυτο.

Δεν ειμαστε άπληστοι και αχάριστοι.

Μας πετάνε ενα κοκαλάκι τωρα και πέφτουμε σαν λιμασμένα σκυλια και λέμε ευχαριστω.

Το μονο σίγουρο που ειμαστε ειναι εγωιστές και πατρακιδες.

Εγω απο ιδιωτικο έβγαλα άριστα. Και πήγα μεγαλος σχολείο επαλ.

Πρεπει να λεω λεω στα @@@ μου; τι με νοιάζει εγω να διοριστώ και αλλοι να πάτε να πνιγητε?

Εγω είπα τα παράπονα μου διαβάστε τα παραπάνω

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΥΤΑ

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Παιδιά, το νήμα ξέφυγε, τι προσωπικές επιθέσεις είναι αυτές; Το φόρουμ έχει μια εικόνα προς τα έξω, ας μην υποβαθμίζουμε την εικόνα αυτή, που έχει ως σκοπό την έγκυρη/έγκαιρη ενημέρωση, αλλά και τις απόψεις επιπέδου με σεβασμό στον επισκέπτη. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω πιστευω οτι η εισαι γυναικα η δεν εχεις τιποτα απο οσα λες. Μακαρι να τα εχεις και να μπεις. Οσο για τις γυναικες! Μπηκαν αξιωματικοι και υπαξιωματικοι και απεκλεισαν τοσα παιδια που πηγαμε ειδικες δυναμεις.
NIKOS1989

Συγνωμη αλλα ο dn exei dikio. Κρατηστε ενα επιπεδο παιδια. Ετσι ειναι η προκυρηξη και ετσι θα κανουμε εμεις τα χαρτια μας. Τελος και ολα καλα!
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

dimitris mak έγραψε:Εγω πιστευω οτι η εισαι γυναικα η δεν εχεις τιποτα απο οσα λες. Μακαρι να τα εχεις και να μπεις. Οσο για τις γυναικες! Μπηκαν αξιωματικοι και υπαξιωματικοι και απεκλεισαν τοσα παιδια που πηγαμε ειδικες δυναμεις.
Το οτι υπερασπίζομαι και τις γυναικες δεν συμαινει κατι.

Και γω ειδικες δυναμεις υπηρέτησα και μαλιστα 12 μηνο και απολύθηκα απο Ρόδο.

Αλλα οι ειδικες δυναμεις δεν ειναι πανακεια. Οι προσληψεις πια γινονται κατα πρωτεύων ρολο με απολυτήρια και πτυχια.

Και βεβαια τις αθλητικές δοκιμασίες.

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω ημουν στα αλεξιπτωτα και ειμαι και φοιτητης σε τει. Το οτι πρεπει να εχεις καποιο πτυχιο για να κανεις τα χαρτια σου μονο για το λιμενικο ισχυει (αξ-υπαξ). Ψαξου λιγο πριν πεις κατι. Επισης πιο πολλα μορια δινει ο στρατος και διπλωματα σε αντιθεση με τα πτυχια που δεν δινουν τιποτα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες